Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Женска психика и пикъп
cmdkick написа:Бът тинкс хе лукс интелиджънт енд съфистикейтет, ай бет хе дъс дъ сейм уен пикинг уп енд дъ гърлс тинк "дис гай мъст хав атлийст 3 пи ейч ди дигрийс".

И за не разбрах що за пикъп е туй, ама от пикапите избирам Раптор ппц

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Вече имам чувството, че някои лица, подвизаващи се тук, са минимум операторите на филмите, чието действие се развива на някоя улица в Чехия, съдържанието включва невинно момиче, имащо си сериозен приятел, размахването във въздуха на 3000 крони и временна загуба на паметта на същото момиче.
Със същият успех мога да посъветвам тук всички да станат разносвачи на пица, домашни майстори или водопроводчици
Ако вярваме на тези филми, тези хора всеки ден тряскат поне по 5 различни жени
Но не забравяйте, че домашният майстор пристига най-много за 5 минути
Разнообразявайте малко, толкова много поредици има

Със същият успех мога да посъветвам тук всички да станат разносвачи на пица, домашни майстори или водопроводчици

Ако вярваме на тези филми, тези хора всеки ден тряскат поне по 5 различни жени

Но не забравяйте, че домашният майстор пристига най-много за 5 минути

Разнообразявайте малко, толкова много поредици има

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=037OhBS0tEY Ако знаете енглиш изгледайте тази поредица видея ,има наистина доста полезни съвети 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
firstduo93 написа:Жените не дават и 5 пари колко пари имате.Те се привличат от вашият характер но от заднишки характер.Тези жени дето се женят за пари пак изневеряват на мъжете си с бедни цървулчета но със правилният характер. Врачанин гледам защитаваш жените, по—скоро мисля че искаш да ни убедиш че жена ти не те е лъгала никога но няма как да знаеш тъй като го правят много скрито.Та предполагам врачанино си вторият на жена ти. Както каза колегата мъж който е с много жени се вдига социално ,жена била с много мъже пада на социално и я наричат ковра. ЗАТОВА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА КРИЯТ ЧЕ ОБИЧАТ СЕКСА.
Не мога да разбера с каква увереност говориш, че човека не можело да бъде сигурен. Ами представи си, че има и жени, които не лъжат бе, толкова ли ти е трудно? Че държат на разни морални неща, че не изпитват влечение така както ти си мислиш, че им е кеф да са с един и същи мъж, който дори да не е втория, ами трети или четвърти, просто е човека. Умее да прави секс, различен е в много отношения и жените просто не искат да се занимават с други мъже, дори не се заглеждат както някои хора си мислите.
И да знаеш, че в случая точно ти няма как да знаеш дали жена му го лъже или не, но точно пък той има огромен шанс да го знае и тя да е точно от изключенията. Щом държи на нея, най-малкото има защо и е видял неща, които не се виждат всеки ден.
А с този ти подход и разсъждения ти няма да ги видиш най-вероятно и з атеб винаги всички ще са едни и било то и само в някои неща.

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
То точно това е интересно като кажа тези неща на приятел който има приятелка или жена направо изпада в нервна криза от самата мисъл само че приятелката или жена му е имала други хуйове освен него
.Та то и вие затова започнахте да се изхвърляте тука , при вас се появи същата реакция . Споко бе пичове това е само форум ,всеки пише каквито глупости си иска . Недай се боже да ви се сцепи трътката от нерви

Врачанина му желая не само да не му чийтва а да има най-готината жена която може би има аз просто не ги познавам тъй като е един от малкото в този форум които са готини хора , поне ако съдим по постовете .

Врачанина му желая не само да не му чийтва а да има най-готината жена която може би има аз просто не ги познавам тъй като е един от малкото в този форум които са готини хора , поне ако съдим по постовете .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
За твоя приятел не знам и не ми е работа, но ти сериозно ли помисли, че може да накараш някой в този форум да изпадне в нервна криза от неща, които ти споменаваш за жените и в частност за жена му?
Ако някой съди за жена си по твоите думи, то със сигурност няма да е в този форум. Като чета постовете от самото начало, има само един-двама изхвърлящи се и единия си точно ти, а другите просто се хилят.
Чак и реакциите видял човека.
Честно казано още бая фурни хляб ще изядеш и бая други неща ще направиш та да провокираш нещо у някой уверен мъж, особено пък с чесане на клавиатурата. Идеята бе такава, че човека ти казва нещо, а ти му обясняваш как не можело той да го знае със сигурност, а ти едва ли не ги разбираш нещата повече от него и то що се отнася до човек, който не си виждал, нито чувал и за който не знаеш и копче, а с който той живее от години, които са повече от половината ти живот или горе-долу колкото целия ти съзнателен живот, но май няма да е толкова отдавна съзнателен.

И Бульо ти каза, че това не е спам-раздел(такъв няма)сега аз да ти кажа, че това не е форум в който всеки си пише каквито глупости си иска, та я този ред на мисли не може да се появиш от никъде и започнеш да пишеш и постваш глупост след глупост с увереността на тинейджър, който си купува дюнер и никой да не ти реагира. Тук не е пълно със сополи с каквито си свикнал да общуваш едно време в училище и които нищо не знаят за живота, че сега ти да седнеш да ги образоваш за сътворението на света. Най-малкото като си постнал подобна тема се предполага, че търсиш мнения, а не да учиш тези, които ще ти ги дават на акъл....това е само форум ,всеки пише каквито глупости си иска ...

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Недей така остро, че сега ще спре да ни открехва на темата "как да сваляме жени"
Специално заради тази тема влизам във форума и днес, въпреки че не съм на работа 

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
https://www.youtube.com/user/rsdfreetour/videos Един канал с доста информация и ако разбирате английски гледайте ,не само за пикъп но и за живота , енджой 
Knox недей че момчето много се напрегна , дай му един валидол ако имаш

Knox недей че момчето много се напрегна , дай му един валидол ако имаш

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Bogat-Beden написа:Истината може би е някъде по средата-не да си мекушав добряк или кофти задник, а просто да си по-твърд и да си имаш себеуважение постоянно. Да не ти прекрачват границите. Но ако трябва да избираш все пак между двете, много по-голям успех ще имаш с гадния подход, виждал съм го лично нееднократно.. (Аз не ги умея тея схеми, но това, което съм виждал ме е изумявало, определено..) Мой познат се държи предимно отвратително с жените, има сериозна приятелка от много години, спи с други 1-2 редовно, и не пропуска да тресне нещо допълнително, или поне да пофлиртува и да вземе номер. Като визия не е нищо особено, като финансово положение-също..
Но на моменти е нахален към нагъл, още в началото им "стъпва на врата", а повечето умират за такъвИ
Точно така е! Жените пускат на нахалниците с една малка подробност.
В мъжките очи ако жената пусне на някого то тя вложила емоция, чувство и отношение ЗА УЖАС НА МЪЖА но истината е, че дори и свястни жени понякога просто правят секс за 1 път.
Имах една уникално красива и ерудирана управителка и невярвах, че който и да е ще я свали. Естествено мой приятел като я вида реши да пробва и се хванахме на бас за 1 бутилка уиски, че няма да може. Просто отиде и и каза, че се е хванал на бас и тя тръгна с него - Щях да се гръмна. След време като я попитах защо?- ми отговори - Да ме остави на мира и да не ми досажда повече!!!!

В обектите ми освен видео имах и звук разбира се без персонала да знае ...

И още нещо - както ние мъжете като научим, че е някоя е майсторка на свирка или анал и се пробваме всички от колектива , по същия начин и жените като набедят някой за дашен и добър в леглото му се пробват наред , дори сестри или приятелки.

Последна промяна klintan66 на 03 Мар 2018, 23:32, променена общо 1 път
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
firstduo93 написа:https://www.youtube.com/user/rsdfreetour/videos Един канал с доста информация и ако разбирате английски гледайте ,не само за пикъп но и за живота , енджой
Баце молим те сопри се с тия гейско-лузърски реплики, филмчета, лафове, термини и секви псевдо-онанистки науки щот вече се чудим на кой свет съм и почвам да си мислим, че поколението от 90-та нататък е предимно плод на аварията в Чернобил!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
То тия клипове едва ли някой друг ги гледа въобще
Да го ева, кой сваля жени по шаблон?

Да го ева, кой сваля жени по шаблон?
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Klinta доста правилни постове. И аз всеки ден се наглеждам на момичета отказващи на момчета които биха ги обичали и тръгват с поредният задник който има още няколко момичета в ритината си.В момента има момиче което ме харесва и ме следи вече 2 години и не е няква мизма а висока с як гъз като фейс средна работа.Та казвал съм и че ходя на дискотеки да зарибявам ,ходя по к**ва и стриптиз клубове и понеже не я харесвам очаквах това да я откаже. За моя изненада обаче сега повече ме иска,жените са странна материя.
. Като гледам холивудски филми,серияли,песни на тони стораро си мислех че все доброто момче печели ама реалността се оказа друга. Други 2 имам които се ожениха преди няколко месеца но пишат на мен в фейсбука,това е другото странно защо се женят за момчета към които не изпитват атракция. Една друга пак уш им приятел но не спира да се оглежда за мен.Е аз не съм добро момче и романтичен и няма никаква логика ,просто женската психика е много нерационална.
Едит; Забравих да кажа че тази която ме следи от 2 години,нейните приятелки също започнаха да ме искат

Едит; Забравих да кажа че тази която ме следи от 2 години,нейните приятелки също започнаха да ме искат

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-