Комерсиализира ли се прекалено форумът?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Комерсиализира ли се прекалено форумът?

Мнение от Dextuar » 29 Юни 2017, 10:45

dr.peshev написа:
K_Ilkov написа:Ако ти поискат пари на ЛС за групата пиши в темата :ok:

Един модератор му искаше последно 20лв за да издаде групата ! :mhihi:

Смейте се, ама от толкова хора, дето уж я ползвате/знаете тая група, един не я каза :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Юни 2017, 10:50

dr.peshev написа:
K_Ilkov написа:Ако ти поискат пари на ЛС за групата пиши в темата :ok:

Един модератор му искаше последно 20лв за да издаде групата ! :mhihi:

Дано не ме банне, че съм подбил цената :oops:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Юни 2017, 10:50

Кво повече можеш да научиш от един чат, вместо от така подредения форум?! Той трябва да е книга, а не вестник!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Юни 2017, 11:23

Nukem написа:
какви добороволци искаш, като събора конкурсите ги печелят хора изгонени от форума и хората се отвратиха. моята група приятели затова от няколко години вече не ги посещаваме тези събития.

Конкурсите ги печелят автомобилите... не хората... прави поне малко логична разлика между нещата ;) И можете да се отвращавате колкото искате, само че да ми говориш за "нагласени неща" в посока на толериране на хора изгонени от форума - смешно ще е... и то доста ;)

Ама то и не може да "гледаш настрани" и същевременно да се очаква, че си наясно с нещата... няма как.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 29 Юни 2017, 12:07

bum_bum написа:Като гледам всички какви са дащни и помагачи само се чудя що на оня събор субарото вадеше колите от калта, а не някоя х5-ца.

Защото протичаше събора по това време и никой от потърпевшите, не се сети да каже на водещия- примерно! :winky: Разбрахме за случката от видеата качени в мрежата.
На събор ли сме отишли или да кицаме по мрежите и да следим ситуацията, какво ново има извън нея?

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 01 Юли 2017, 21:30

Дали да не пуснем нова тема "комплексира ли се форума прекалено?". Действа ли ви успокояващо на комплексите като местите разни теми насам натам без обяснения и мотиви? Дано да помага :driving:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Юли 2017, 8:13

За втора поредна година хотел “Тонзос” стана домакин на Националния BMW-събор, организиран от BMW-клуб България. Това е третият национален събор на BMW-маниаците. В него участваха повече от 100 любители на марката, с над 80 баварски машини. Те мериха сили в конкурс за външен вид, стрийт рейсинг, авто-поход и футболен двубой. BMW-етусиастите от цялата страна прекараха в Стара планина 4 незабравими дни със своите автомобили.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 04 Юли 2017, 9:41

dr.peshev написа:Има комерсиални потребители , но от известно време само те отговарят на въпросите на питащите.
По повечето въпроси в техническите раздели е писано многократно и няма как да има нови и интересни теми в Е36,Е46,Е39......, но се появява нов потребител , който го мързи да чете и иска отговори на своите конкретни проблеми на готово. Модератора се чуди дали да одобри темата , защото новия потребител не е запознат с правилата , а трябва да бъде привлечен. Пуска се нова безумна тема със стари проблеми , в която никой не иска да пише. Тогава идва ред на "комерсиалните" потребители , които виждат , че този колега нищо не разбира и го МЪРЗИ да чете и те са готови да помогнат.

Ето един класически пример за описаната ситуация. Темата е пусната на 28 юни тази година.

viewtopic.php?f=125&t=421250

П.С: Да не се засягат колегите от темата :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Юли 2017, 10:03

айде да не говорим срещу колегата от темата, защото специално той е помогнал на доста мой приятели и мога да кажа че е много точен.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Юли 2017, 10:08

Nukem написа:айде да не говорим срещу колегата от темата, защото специално той е помогнал на доста мой приятели и мога да кажа че е много точен.

Да и на още толкова е навредил, включително и на мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 04 Юли 2017, 10:11

Nukem написа:айде да не говорим срещу колегата от темата, защото специално той е помогнал на доста мой приятели и мога да кажа че е много точен.
Интересно ми е едно, помогнал им е безвъзмездно или срещу заплащане, че има ОГРОМНА разлика? Защото срещу заплащане и на мен ми е "помагал"...

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 04 Юли 2017, 10:14

adovet написа:

Не знам как ти е навредил /да не говорим пък и на много други да е навредил или просто си пишеш.../, но аз също съм много доволен от колегата oci - 3 пъти съм се възползвал от уменията му и винаги е бил отзивчив, полезен и без никакви проблеми в последствие. Така че, ако ще "храним" някой колега е желателно да се изкарват факти, а не "празни" от смисъл изречения :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 04 Юли 2017, 10:21

Maverick_VS написа:
adovet написа:

Не знам как ти е навредил /да не говорим пък и на много други да е навредил или просто си пишеш.../, но аз също съм много доволен от колегата oci - 3 пъти съм се възползвал от уменията му и винаги е бил отзивчив, полезен и без никакви проблеми в последствие. Така че, ако ще "храним" някой колега е желателно да се изкарват факти, а не "празни" от смисъл изречения :winky:

Аз не искам да "храня" колегата oci, но също имам какво да разкажа за него, но той не е темата на темата :mhihi: Та, стига с тоя двоен аршин - цитирал съм мнението на колегата dr.peshev и съм постнал тема, която е 1:1 с това, което той е обяснил още преди седмица...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Юли 2017, 10:27

Maverick_VS написа:
adovet написа:

Няма да се впускам в подробности, просто ми върна половината пари за работа която беше оплескал. Тук по скоро не става въпрос за това кой колко е способен или не, а за комерсилизирането на форума - пускаш тема с проблем и получаваш лични че срещу еди каква си сума ще ти оправят проблема. Няма проблеми все пак всичко струва пари, ама да плащаш на някой който му е професия това, а не на някой който му е хоби и се учи на твоята кола.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 04 Юли 2017, 12:45

Не мога да разбера какъв е проблема да се чете. :dunno: Като имам зор за нещо мога да отделя време да прочета 50-60 страници тема и да си изясня нещата, защо и другите да не го направят, вместо да се трупат едни и същи теми ? Вече след като не се намери инфо във форума и има нещо неясно питам, или пиша лично до някой потребител, който е наясно.

Досега при проблем не ми се е случвало да получавам оферти от колеги със сервизи и тн.За предложения за части и други дреболии да, но там не намирам проблем, и аз предлагам когато някой търси и съответно имам.
Имал съм ядове с форумни сервизи, но сам съм се набутвал там.
В последно време на няколко пъти колеги от форума се отзовават с услуги и помагат, евала за което. :bchug:
Форумът наистина губи популярност покрай фейсбук, ама не виждам начин да се промени това.Както писаха вече, там няма правила и си е свободия отвсякъде...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата