.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Модератор: Общи модератори
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Как какъв - хобист-психотерапевт.~Мишо~ написа:Какъв ще си, ако жената с която си имал връзка с години е "комплексарка"?
Ама като всяко хоби хем учи на много неща - хем поомръзва, когато усвоиш тънкостите.

r19 прави добро впечатление с това, че е готов да се занимава с такива, да им оказва морална подкрепа и да ги толерира докато 10 пъти на ден си променят настроението - докато изучи в детайли всички проблеми, които може да се появят в една връзка.
И след това, като си намери (или като го намери) една нормална жена, го очаква много стабилно семейство.
p.s. А само да добавя за Рейнито, нали щото е първа хубавица. И ми стана интересно да видя повече "нейни" снимки - пуснах снимката на аватара й с котето в google-image-search: оказа се, че следата води към Турция..

Но оригиналът на снимката е оттук: http://www.fashiongonerogue.com/julia-h ... e-nielsen/
Последна промяна dreadx на 22 Дек 2016, 0:13, променена общо 8 пъти
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
Аз нито съм злобна, нито съм феминистка, нито пък искам на всяка цена да налагам мнението си. Обвинявате мен, че оспорвам вашите позиции, но всъщност е точно обратното - когато се появя с някоя различна гледна точка от вашата, веднага ми се нахвърляте и започвате яростно да се защитавате. Имам чувството, че срещу мен стоят изключително незадоволени сексуално хора, които не могат да помислят с горните, а само с долните си глави. Може би за вас действително не може да съществува приятелство между мъж и жена, защото сте доста повърхностни и виждате възможност за евентуален секс при абсолютно всякакви обстоятелства, стига жената да не е грозна (ама съм срещала и жалкари, дето се радват и на грозни). Това обаче не означава, че няма случаи на истинско приятелство между мъж и жена. Естествено, ако единият е сам и трудно може да му се отвори парашутът за секс, разбира се, че може да развие някакви сексуални желания към дружката си. Но ако и двамата са красиви и си имат също красиви половинки, не виждам защо да не могат да си бъдат само приятели. Понякога външният вид не е достатъчен, за да се появи онази "химия" между двама души. Но какво ли да ви говоря за химията, следвайте животинското в себе си и се праскайте безразборно като животните. Явно единственият ви критерий е жената да има вирнат задник и готини цици. Това е много тъжно и ви прави доста лесни. Ама после жените били леки и не знам още какви...
Всеки е свободен да вярва в каквото иска, важното е да е щастлив, затова ще ви пожелая да си сипете по една ракия и да надуете чалгата, а след това да потърсите някоя с вирнат задник и да я "изпраскате". Явно това ви е достатъчно.
Всеки е свободен да вярва в каквото иска, важното е да е щастлив, затова ще ви пожелая да си сипете по една ракия и да надуете чалгата, а след това да потърсите някоя с вирнат задник и да я "изпраскате". Явно това ви е достатъчно.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Rainy написа:...Това обаче не означава, че няма случаи на истинско приятелство между мъж и жена.
Ама не означава и обратното, нали?

А колежке, ти кога за последно беше мъж?

Rainy написа:...Но ако и двамата са красиви и си имат също красиви половинки, не виждам защо да не могат да си бъдат само приятели.
А ако си нямат красиви половинки, за какво би се хванала?

Rainy написа:...затова ще ви пожелая да си сипете по една ракия и да надуете чалгата, а след това да потърсите някоя с вирнат задник и да я "изпраскате".
Ебасимо

Само за протокола... На един приятел позната, '86 набор все тръбяла колко много приятели "мъже" имала. Ходели си заедно на молче с единия от тия фаготи, пухенки палтенца и за двамцата... а бе идилия

От друга страна пък постоянни словоизлияния как не можела да си намерела свестен, видиш ли, че и било време и нек'ви такива драми. А тя си джитка с "мъжките" приятелчета и тЕ така

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Top Gun Maverick написа:Писобелла (женската ми котка се казваше Белла) не казах това, че едните са оправдани, а другите не. Казах, че една жена може да има хиляда причини да направи нещо, но това, че тоя до нея направил въпросното, съвсем не значи, че тя ще иде да си го навре някой в нея. Ако се стигне дотам, то тя си е такава и просто го ползва за извинение.
А, така е друго

Приятелството мъже - жени... Забелязала съм, че ако един мъж не намира нещо атрактивно у една жена в повечето случаи изобщо не се занимава с нея..... И рядко изобщо е "приятел", ако няма и някакво друго привличане

А както един мъж може да е в приятелската зона, и една жена може да си виси там....
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Тия дни ще се виждам с една приятелка покрай рождения и ден дето я познавам от 15 години. Ако и кача снимка в другата тема половината форум ще изпоприпада с изплезен език. Ама как да е, аз пък, за ен-ти път ще си представя, че сме просто приятели и ако тоя път ми се получи и ме обладае нещо платонично, специално ще се разпиша тук

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бягате от темата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Добре, че го написа това, защото като 100 човека мъже говорим за същото, някак си пак бива поставено под съмнение в духа на общата представа на някои хора, че тук сме се събралЕ само изпаднали кyрвари и нашето мнение не е меродавно.Pisobella написа:Забелязала съм, че ако един мъж не намира нещо атрактивно у една жена в повечето случаи изобщо не се занимава с нея..... И рядко изобщо е "приятел", ако няма и някакво друго привличане.
Естествено има и изключения, за които няма да изпадам в подробности (не става въпрос само ако мъжете са педали). Изключенията може да са на всякаква друга основа, ако жената е точна и си струва да се общува с нея като с приятел. Това означава включително да търпи критика и да уважава мнението на приятелите си.
Случаят с Рейнето явно е малко по-друг. Да си представим сега че отиде при въпросните "приятели" и им сподели какво си говорим тук.
Веднага от страна на "приятелите" ще падне едно ахкане и охкане: - ауу-какви простаци има из БМВ-форума и темата естествено ще се завърти около това, как истински мъже в днешно време трудно се срещат.
После дружно ще ни оплюят, (а на Рейнето ще й стане готино, че всички мъже в нейната компания подкрепят *нейното* мнение.) Също ще си затвърди мнението, че малкото хора, които има за приятели са истински и стойностни хора, а онези там 100 човека, дето й говорят друго, са типични представители на стадото прасета - над които обаче тя е по-така-възвишена и много добре знае как мислят "долнопробните създания", с които няма и не може да има нищо общо.
Реално "приятелите" ще й говорят каквото тя иска да чуе и ще направят всичко възможно, за да й създадат такова впечатление, че са нещо по-от другите мъже. Дори и по най-елементарния начин (който пред елементарни хора минава де), като разкритикуват нашето иначе обективно мнение - само и единствено, защото може така да й станат симпатични и да се стигне и до оная работа.
Една жена, която търси подкрепа да задоволи егото си на всяка цена, винаги ще предпочита някакви надървени като закачалки да й седят и да й говорят колко е стойностна като човек, и как другите не могат да го оценят.
Една жена, която е пич и има истински приятели мъже,
ще си каже мнението, ама и ще приеме ако отговорът е: - изобщо не си права, ма!

(тя ако е пич, ще могат да си говорят като пичове, защото няма да търси за "приятели" само тези, които от сексуални подбуди казват винаги каквото -тя- иска да чуе.)
Принципно не е хубаво никой да виси никъде, ама явно трябва да се случват и такива неща, за да се оцени и тази житейска ситуация - кой какъв, кой кого използва, кой виси, за какво виси..струва ли си..?Pisobella написа:А както един мъж може да е в приятелската зона, и една жена може да си виси там....
- използвачката ще има и тя да виси някой път за компенсация, щото ако знаеше как стоят нещата, нямаше да кара никой да й виси..

Nickelback, а ти пък вземи я гепи тази за гъзЪ - нищо не губиш!
dreadx, не си запознат с отношенията ми с моите приятели мъже, не знаеш дали търпя критика или не, въобще... написал си пълни глупости наизуст относно случая с "Рейнето". Посмях се от сърце. Колкото и да не ти се вярва, има различни от това стадо и това не означава, че се правят на такива, защото искат да ме ............. Просто това няма как да се случи и го знаят отлично. Освен това - аз не съм от типа жени, които поддържат отношения с мъже, които имат очаквания към тях, които не могат да оправдаят. Така че, много са ти грешни представите за мен.
Приятелство между мъж и жена има, колкото и да не ви се вярва.
Приятелство между мъж и жена има, колкото и да не ви се вярва.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
"различни", "стадо" - то си личи по начина по който се изразяваш що за човек си.
По-скоро тезата ми беше, че от определен кръг "приятели" няма шанс да получиш критика.
(p.s. не ме интересува какви са ви отношенията с "приятелите".)
защото няма да има повече за какво да ни "проповядваш".. -> оk, ИМА - доволна ли си?
/май даже говорихме за това, че има - но ти четеш селективно/
Rainy написа:не знаеш дали търпя критика или не, въобще...
По-скоро тезата ми беше, че от определен кръг "приятели" няма шанс да получиш критика.
(p.s. не ме интересува какви са ви отношенията с "приятелите".)
Ако ти кажем, че съществува такова приятелство, сигурно ще останеш разочарована,Rainy написа:Приятелство между мъж и жена има, колкото и да не ви се вярва.
защото няма да има повече за какво да ни "проповядваш".. -> оk, ИМА - доволна ли си?
/май даже говорихме за това, че има - но ти четеш селективно/
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ренка, аз не разбирам мотивацията ти да седиш и да пишеш за отношенията между половете
на куп незадоволени нерези до 3 сутринта ...
Ама наистина ... Вече удари печата кой какъв е и защо и какво ще му се случи понеже и защото ...
Красивите, умни, възпитани и емоционално балансирани хора като теб тва ли правят по малките часове
на куп незадоволени нерези до 3 сутринта ...

Ама наистина ... Вече удари печата кой какъв е и защо и какво ще му се случи понеже и защото ...
Красивите, умни, възпитани и емоционално балансирани хора като теб тва ли правят по малките часове

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Един от вечените въпроси...
Естествено, че може да има безкористно приятелство между мъж и жена. Дали така е започнало и винаги ли е било такова е отделен въпрос. Но към даден момент го има.
Ако най-добрата ти приятелка е един от крайниците ти е нормално да не вярваш, че може да има нещо, което се движи и не искаш да го оправиш
Естествено, че може да има безкористно приятелство между мъж и жена. Дали така е започнало и винаги ли е било такова е отделен въпрос. Но към даден момент го има.
Ако най-добрата ти приятелка е един от крайниците ти е нормално да не вярваш, че може да има нещо, което се движи и не искаш да го оправиш

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Rainy написа:Приятелство между мъж и жена има, колкото и да не ви се вярва.
Има, въпросът е колко продължава

1. Смислена връзка, базирани на чувства - това може да се случи, ако жената има акъл, мисли трезво и оценява реално нещата и наистина си търси партньор, с който да се чувства добре емоционално. Изрично подчертавам, че това зависи точно от жената, защото в повечето случаи, стане ли въпрос за сериозни отношения, мъжът концентрира вниманието и енергията си върху самата връзка, без да обръща внимание на всички "паразитни" емоции - кой какво ще каже, дали ще срещне одобрението на еди кой си, дали вързката е перспективна (каквото и да значи това) и т.н. и т.н. Тези предрасъдъци са запазена марка на жените.
2. Приятелството просто приключва - нали не очакваш някой да те подкрепя емоционално (т.е. в повечето случай да търпи да е кошче за душевни отпадъци

3. Приятелството продължава неопределен период от време, само ако и двете страни паралелно имат връзки с други хора. Т.е., приятелството е в режим на "stand by". В момента, в който единият от двамата прекрати отношенията с половинката си, минаваме на вариант 1 или 2

P.S. - пишеш, че имаш доста мъже приятели, което ме кара да си мисля, че или си тоталната противоположност на снимката, която си прикачила, или на снимката си точно ти

Те, тва учените го спорят от едно време и са стигнали до консенсус че , 'привличането' не ни е под пряк контрол, а по-скоро животинската част на мозъка го контролира
Има външни отличителни черти които чисто биологически събуждат интерес и няма значение дали сте приятели от 1 месец или 1-ви клас, ако ги има (височина, плочки, вирното дупе, цици), просто природата си знае работата и иска 'живота да продължи' 
Така се чувствм по повод сервитьорката до нас, знам че в лонг-терм е тотална грешка, но привличането е...

Така се чувствм по повод сервитьорката до нас, знам че в лонг-терм е тотална грешка, но привличането е...

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
acer написа:...
Като ти чете мненията човек и остава с убеждението, че се имаш за голям плейбой или секс-звяр, а всъщност винаги си представям нещо подобно:

acer написа:Те, тва учените го спорят от едно време и са стигнали до консенсус че , 'привличането' не ни е под пряк контрол, а по-скоро животинската част на мозъка го контролираИма външни отличителни черти които чисто биологически събуждат интерес и няма значение дали сте приятели от 1 месец или 1-ви клас, ако ги има (височина, плочки, вирното дупе, цици), просто природата си знае работата и иска 'живота да продължи'
С всяко мнение се оптиваш да ни убедиш, че при взаимоотношенията няма мисъл, само вирнато дупе и цици. Интересно дали и взаимоотношенията ти с майка, баба, сестра са базирани на "животинската част на мозъка" и общуваш с тях с надеждата да ги треснеш някой ден

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
На никой не му дреме как изглеждам или какво мислиш
Но щом толкова си мислиш за мен, вместо за жени, ще задоволя любопитсвото ти
https://bg.linkedin.com/in/valentingrozdev
Другото е антропология от книги тип "Sex at dawn", която доста проблеми нацелва.

Другото е антропология от книги тип "Sex at dawn", която доста проблеми нацелва.
Последна промяна acer на 22 Дек 2016, 13:16, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд