Какъв бизнес бихте правили, ако...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Re: Какъв бизнес бихте правили, ако...

Мнение от Stoqnov_1979 » 19 Авг 2014, 0:12

steeN написа:
GKuzmanov написа:Ако хипотетично предположим, че имаш 50хиляди защо питаш хора от форума какъв бизнес биха правили ? Не ми се връзва, нещо .... изкарал си 50 бона някак и питаш как да правиш бизнес :roll: ....
Моя съвет е просто да продължиш да си ги изкарваш така както си почнал.

хаха, този съвет е добър в интерес на истината :mhihi: :ok:

А ако са хлопнали кепенците и вече от там,където си изкарал тези 50 бона не може да се изкарва,какво правим? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 19 Авг 2014, 0:18

GKuzmanov написа:Мислех да не пиша, ама айде ...

Абе от цялата ти писаница и "остроумие" ти сам си и дал отговор на въпроса :mhihi: И ако още не си сложил Бизнес очилата :smoke: съветвам те да ги сложиш и пак да видиш какво пита автора и изобщо има ли нужда да му даваш лични съвети за кое как и защо :winky:
Хайде спирам и ще се радвам да не ми отговаряш , че като гледам няма какво смислено да ми кажеш :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Авг 2014, 0:34

Stoqnov_1979 написа:...

Чувство за хумор нещо... ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 19 Авг 2014, 0:48

don_gori написа:За 50 бона все си мисля , че можеш да си намериш една виза за САЩ. Ако пък си и малко от малко кадърен + съответното образование мисля , че си е доста добра инвестиция за дълги години напред :mhihi:
Тук освен да ти побелеят косите след като си инвестираш парите друго не може да стане :mhihi:

don_gori написа:
GKuzmanov написа:Мислех да не пиша, ама айде ...

Абе от цялата ти писаница и "остроумие" ти сам си и дал отговор на въпроса :mhihi: И ако още не си сложил Бизнес очилата :smoke: съветвам те да ги сложиш и пак да видиш какво пита автора и изобщо има ли нужда да му даваш лични съвети за кое как и защо :winky:
Хайде спирам и ще се радвам да не ми отговаряш , че като гледам няма какво смислено да ми кажеш :winky:

явно твойте лични съвети са по-добри....

със здраве колега ( нали не вярваш, че някой ще ти даде безплатно идея за бизнес ? камо ли за 50к ... ), помисли над това :yes:

П.П. ето печалба за 2месаца срещу компютър с интернет и малко свободно време вечер http://prikachi.com/images.php?images/658/7547658F.png цена 1000лв. за бизнеса :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 19 Авг 2014, 7:51

^Червената иконка долу вдясно :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 19 Авг 2014, 11:14

6inlinepower написа:^Червената иконка долу вдясно :mrgreen:

По скоро тая отляво на нея! :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 19 Авг 2014, 11:23

МИТАКА1654 написа:По скоро тая отляво на нея! :bang:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 19 Авг 2014, 12:53

Колеги, извинявайте за лаишкия въпрос, за ко' е туй софтуерно нЯщо flex anticheat?Срещал съм го по сайтове за CS, само като фраза.По пътя на логиката и буквален превод, си е противомошенническо, не блокира ли хаковете :mrgreen:?
Бих му един гугъл и яко за CS излиза, обаче пуснах един клип на който пишеше flex anticheat, дрън, дрън, а младежа ги мажеше през стените :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Авг 2014, 12:55

Никой не предложи това:

Ако нямаш бизнес идея - инвестирай в себе си и в обучения, така че да станеш по-добър кадър и съответно да се запознаеш с нови хора и да създадеш нови контакти/не визирам ядене и пиене/.

Под обучения НЕ разбирам стандартните университети, а говоря за практически обучения /зависи от сферата ти на интереси/ ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 19 Авг 2014, 13:54

Ако твоя бизнес за 1000 лева е наистина свързан със червената иконка долу в дясно, значи и аз съм бизнесмен, само дето на мен не ми се получава много добре към момента. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 20 Авг 2014, 0:12

DiMIcha84 написа:Ако твоя бизнес за 1000 лева е наистина свързан със червената иконка долу в дясно, значи и аз съм бизнесмен, само дето на мен не ми се получава много добре към момента. :mhihi:

Не си разбрал :mhihi: , срещу 1000лв. ще продам бизнеса скрит в пейнта или по скоро идеята (да не съм луд да го дам за без пари :mhihi: ).

А за червената иконка ... както гласеше една реклама: "Живота е низ от върхове и падове ..." може би хубавото е, че първо дойдоха върховете за да не загубя собствен капитал и сега умната и кретам с 200$ вече 3-ти месец ... лошото при мен е, че в момента в който собствената ми банка тръгне на горе, ставам от масите и бум парите в някой турнир и след час/час и половина пак се връщам да изкарвам пари за турнир :mhihi:

П.П. античийта е за ЦС... не знам колко работи, ама веднъж в месеца правим нощна стрелба с пичовете от квартала и за това седи ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Авг 2014, 13:38

50 000 бих инвестирал в това, да съм независим от системата. От електроенергия, вода, храна .... засега въздуха е безплатен, да видим докога. Или да завися минимално.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Авг 2014, 15:01

Elesar74 написа:50 000 бих инвестирал в това, да съм независим от системата. От електроенергия, вода, храна .... засега въздуха е безплатен, да видим докога. Или да завися минимално.

Не стигат за момента ...
Иначе идеята не е никак лоша, макар и не бизнес ориентирана :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Авг 2014, 17:34

1 или повече бутки за фрешове в близост до някоя офис сграда .
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Авг 2014, 17:38

Kroki написа:1 или повече бутки за фрешове в близост до някоя офис сграда .

тия бутки за фрешове в софия станаха повече отколкото населението :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата