Политическа.
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Политическа.
TNT написа:Хората, които не гласуват, нямат мнение.
Знаеш, че не си прав

най-малкото при висока активност ако влезнат 6-7 партии, ще се случват по-трудно дежурните коалиции.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
_galio_ написа:Doberman_vas написа:Той ББ хубаво ни казваше, че идат червените и фесовете, ама той бил прост и неук, и сега ядем червен и рязан
хахахахах
и понеже не беше нито червен, нито турчин, не пипна нито червените, нито доган?
то бива, бива, ама тоя откровен ПРЕСТЪПНИК, тъп като гъба, да бъде споменавам изобщо ... е нема нужда. мястото му е в затвора.
То той ако е за затвора , тези сегашните са за разтрел ....но ти си ги обичай ...
Наглостта им е върха на върха .... с това успяват да стреснат и уплашат хората ...стара комунистическа тактика ....
п.п. А колегите дето уж бях против всички / и заради тях забраниха политическите теми /, в темите против ББ сега нещо хич ги няма - жалка картинка ...
п.п. а и любимецата ти Кадиев е човек на ДПС
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Това комунист доброволно да сдаде властта - е нема такова животно .
А някой от геройте от предишната тема ядат банана, затова ги няма и тука да се плюмчат .
А някой от геройте от предишната тема ядат банана, затова ги няма и тука да се плюмчат .
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
BONO написа:Това комунист доброволно да сдаде властта - е нема такова животно .
Мдам, така е
А пък за Воленчо- никога не съм му вярвал или симпатизирал,но това да си продаде гъза на ДПС

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
_galio_ написа:TNT написа:Хората, които не гласуват, нямат мнение.
Знаеш, че не си прав![]()
Добре, да кажем, че са прекалени песимисти откъм избирането на човек, който да им оправи живота. Включително намери добре платена работа без нужда от квалификация. А и да не се работи много много, ако може. Ако пък има и нещо за крадене, ехееее

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
BONO написа:Това комунист доброволно да сдаде властта - е нема такова животно .

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Би трябвало малко да се промени -От свиня власт и от комунист мас.....ъъъ май не е точно
От свиня мас и от комунист власт - се вземат само с дране.!
Така е по добре вече.
От свиня мас и от комунист власт - се вземат само с дране.!
Така е по добре вече.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не знам колко човека бяхме днес, но имаше МНОГО ХОРА - млади, на средна възраст , доста по-културни от очакваното 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Чудесно беше днес... 1000-2000 около, ама джангъра дето се правеше беше като от 15-20000
Относно дебатите тук, всеки сам си решава какво и как да прави
Само едно ще допълня: ако правиш нещо, има шанс и да сгрешиш... ако не правиш нищо.... си вечен небъркащ свидетел...
Нямам друго за споделяне в тази тема, Късмет и Здраве на всички

Относно дебатите тук, всеки сам си решава какво и как да прави

Само едно ще допълня: ако правиш нещо, има шанс и да сгрешиш... ако не правиш нищо.... си вечен небъркащ свидетел...
Нямам друго за споделяне в тази тема, Късмет и Здраве на всички

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5867791
По ми се връзва,че волен още от началото си е инструктиран какво да прави,не е купен сега.Не мога да разбера,защо хората,каквото чуят по телевизора и приемат всичко без да помислят за смисъла..,и имам чувството,че не се ли намесят от Европа някак си или да се блокира цялата държава което,мяй няма да се случи,то това правителство няма да мръдне от горе

По ми се връзва,че волен още от началото си е инструктиран какво да прави,не е купен сега.Не мога да разбера,защо хората,каквото чуят по телевизора и приемат всичко без да помислят за смисъла..,и имам чувството,че не се ли намесят от Европа някак си или да се блокира цялата държава което,мяй няма да се случи,то това правителство няма да мръдне от горе

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
klintan66 написа:То той ако е за затвора , тези сегашните са за разтрел ....но ти си ги обичай ...
Наглостта им е върха на върха .... с това успяват да стреснат и уплашат хората ...стара комунистическа тактика ....
п.п. А колегите дето уж бях против всички / и заради тях забраниха политическите теми /, в темите против ББ сега нещо хич ги няма - жалка картинка ...
п.п. а и любимецата ти Кадиев е човек на ДПС
Колега, на протестите съм от неделя, един ден съм пропуснал до момента. Ще те посъветвам да излезеш от двуполюсния модел на мислене.
И ще те помоля да не се обръщаш към мен с мнения, които не се отнасят до мен (същите похвати ползва Сидеров постоянно - дебатиране за 8-ми клас, повтаряш каквото ти изнася, без значение кой какво е казал; ако ти е нужен червен симпатизант за плюене - намери си сам). Благодаря.
TNT написа:_galio_ написа:TNT написа:Хората, които не гласуват, нямат мнение.
Знаеш, че не си прав![]()
Добре, да кажем, че са прекалени песимисти откъм избирането на човек, който да им оправи живота. Включително намери добре платена работа без нужда от квалификация. А и да не се работи много много, ако може. Ако пък има и нещо за крадене, ехееее
За хубаво или за лошо, будността и отговорността не са задължителни, нито липсата им е наказуема

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2079657
То си беше ясно, но друго е като някой го каже на глас.
„За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От „Атака" раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени - всичко, което може да ходи и е на крака. На 19 февруари, за обесването на Васил Левски, бях в групата на „Атака", която идваше към паметника. Те бяха платени и аз бях там.
То си беше ясно, но друго е като някой го каже на глас.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Разликата между февруари и юни е, че Бойко си тръгна, макар да не трябваше. Не съм присъствала на февруарските протести, но от това което гледах по телевизия, онези протести нямат нищо общо с тези. Докато Олигарски няма такова намерение т.е не толкова той, колкото Станишев. Гледах клипче от вчера на посрещането на Олигарски в Брюксел и тълпа от около 200 българи (естествено "подкупени"!!!!!), които го посрещнаха с освирквания и горкия се чудеше как да ги възпре.
Така като се заговори за февруари месец и големите протести за тока, някой да е получил някаква понижена сметка???
Въобще много грозна картинка е всичко случващо се, за смях сме пред целия свят (то пък разбирам да имаше някакви големи пари да се крадат, пък то....). Единственото хубаво е, че най-накрая народът се обедини в една обща кауза!
Така като се заговори за февруари месец и големите протести за тока, някой да е получил някаква понижена сметка???
Въобще много грозна картинка е всичко случващо се, за смях сме пред целия свят (то пък разбирам да имаше някакви големи пари да се крадат, пък то....). Единственото хубаво е, че най-накрая народът се обедини в една обща кауза!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Не съм присъствала на февруарските протести, но от това което гледах по телевизия, онези протести нямат нищо общо с тези.
Тая снобария е много готина, да. Февруари са били грозните и глупавите маргинали, сега са красивите и умни от "средната класа".
Аз щото бях и на другите - разликата е, че сега има 10 пъти повече хора. И платените са си същите, и безплатните са си същите, обаче има доста повече адекватни хора, поради което и тия първите се губят. Има го и това, че сега куките не знаят за кого работят и са доста възпитани.
Настоящите протести са плод на естествената еволюция на местното население.