Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Модератор: Общи модератори
Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
между другото... само да ви напомня, че освен първо място има (както беше споменато в условията) и второ, трето... а може би и повече 
...и да спомена, че ако аз съм #1 - ще има две първи места... ако съм #2... ще има две втори и тн... демек моята е ясна, но обществено-набедените истински дразнители ще си го отнесат така или иначе според събраните гласове

...и да спомена, че ако аз съм #1 - ще има две първи места... ако съм #2... ще има две втори и тн... демек моята е ясна, но обществено-набедените истински дразнители ще си го отнесат така или иначе според събраните гласове

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Здравейте,
Мен пък много ме дразни съседа, щото кучето му се изхожда най безцеремонно пред входната врата на блокчето и когато "блееш" когато се прибираш се натъкваш на "приятна" изненада..

Мен пък много ме дразни съседа, щото кучето му се изхожда най безцеремонно пред входната врата на блокчето и когато "блееш" когато се прибираш се натъкваш на "приятна" изненада..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Така и така сме я почнали тази тема, що да няма и същата анкета (тема) с положителен вот?
За потребител, който допринася развитието на форyма!
krystal написа:Така и така сме я почнали тази тема, що да няма и същата анкета (тема) с положителен вот?
може.... ама какво да му подариме? по негово желание бан за 7 дни на някой които го дразни? (да е в духа на темата

а може и да е ник ранг по желание? проблема е че ако юзъра е готин той най-вероятно вече ще има поръчков ранг така или иначе...
чакай да свърши тази тема и ще го измислиме

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:между другото... само да ви напомня, че освен първо място има (както беше споменато в условията) и второ, трето... а може би и повече
..
...а бана за победителите може да е освен седмица- месец, два...а може би и повече..

krystal написа:Така и така сме я почнали тази тема, що да няма и същата анкета (тема) с положителен вот?
имаше подобна тема съвсем скоро...ама бързо стана безинтересна и изпадна надолу

Ти обаче изобилстваш от свежи идеи

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И к'ва стана тя? Alx иска да ходи в ада, ама и да повлече още някой със себе си. Нещо ми убягва смисъла. Какво толкова им цепите басма на тия дразнители? Мен за нищо и никакво едно време ме шамаросаха, а излиза че имало хора дето перманентно и непрекъснато бъркат в очите на някого. Пък де да знам, може и аз да съм от тях. Излиза, че модераторите не си вършат работата, така мисля аз.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
klintan66 написа:п.п Ще ида да покарам АМG-то на собствената си писта! Може и мотора 10000 кубика , после ще спася кучето си от удавяне ...времето е хубаво, ще поскачам с парашут над Хималаите
Колега, не ти трябва да ти обясняваме какви хора трябва да бъдат номинирани. Просто прочети поста си и ще си отговориш сам. Не ви ли е срам бе, хора? Ми като не умеете да се отнасяте правилно с другите в едно подобно общество значи чисто и просто мястото ви не е тук! Айде сега ми обясни от какво беше продиктувана горната ти мисъл? Познаваш колегата? И да го познаваш, кво?! Имаш нещо да му кажеш?! Ми иди и му го кажи в очите. Толкова ли изгаряше от желание да драснеш нещо с ироничен привкус по негов адрес? Не ти държа сметка, ама е ГРОЗНО. Аз Alx не го познавам, но никога с нищо не ми е направил лошо впечатление. И да - може да кара АМГ-та, да пътува насам-натам, да се занимава с интересни неща. Но се държи колегиално и умерено. Това, че е постигнал нещо повече (а може би доста повече) от други колеги не би било редно да ти дава повод да иронизираш. Откъде имал толкова време да пише... Негова си работа, не ви ли е неудобно да питате подобно нещо? И аз пиша и чета често... пък съм на 10 часов работен ден

flame написа:krystal написа:Така и така сме я почнали тази тема, що да няма и същата анкета (тема) с положителен вот?
Ти обаче изобилстваш от свежи идеиВнимавай, че ще взема да те номинирам за президент или за жена
Ми аз съм си жена..

alx написа:може.... ама какво да му подариме? по негово желание бан за 7 дни на някой които го дразни? (да е в духа на темата)
а може и да е ник ранг по желание? проблема е че ако юзъра е готин той най-вероятно вече ще има поръчков ранг така или иначе...
чакай да свърши тази тема и ще го измислиме
Подаръка е първото място. Бидейки обявен за почетен златен форyмен член

Зазо не вярвам да е безинтересна. Просто интересните личности са доста повече от дразнителите и първото място би било доста оспорвано. Затова и темата там е хммм.. скyчна.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
След консултация с автора номинирам себе си- не било проблем...
ПС: Кюмбето пак се измъкна да го наредя в позорния списък, ама той си знае, че ме дразни
ПС: Кюмбето пак се измъкна да го наредя в позорния списък, ама той си знае, че ме дразни

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
v_V_v написа:acho.rs
Гласовете на ауди сектантите с по няколко банана , ще бъдат ли зачетени

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Номинирам сички 47600 члена.
ПС: Толко ли няма на кво да се дразните, че остава дразнение и за някой от форума
ПС: Толко ли няма на кво да се дразните, че остава дразнение и за някой от форума

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
ms написа:ПС: Кюмбето пак се измъкна да го наредя в позорния списък, ама той си знае, че ме дразни
Чувството е взаимно и пак ще те номинирам

Si non confectus, non reficiat.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Zlatko_baretata, бате как успя да издразниш толкова народ и толкова малко да почива
Един глас за Явор, дразнещ е като Баретата, а ако спечели предполагам всички спамери от Извън Темата ще се поуспокоят от страстите с едноседмична почивка без форум

Един глас за Явор, дразнещ е като Баретата, а ако спечели предполагам всички спамери от Извън Темата ще се поуспокоят от страстите с едноседмична почивка без форум