Дългоочакваната IKEA май не е толкова евтина?
Модератор: Общи модератори
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Re: Дългоочакваната IKEA май не е толкова ефтина?
EBEEMVACIA написа::ok: прасетата, които бяха обсадили автоматите за безалкохолни в зоната след касите и цялото стадо се наливаше само с една закупена чаша, възползвайки се от предложеното "Безплатно доливане".![]()
![]()
Егати скаперниците, не им се дават некви стотинки и като цигани се редят.
Е за тва сме зле, всеки гледа да мине на аванта.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не виждам какво искате от магазина
За качествтото, което предлагат цените са перфектни. 90% от нещата не могат да се сравнят като качество на материалите и изработката с това, което масово се предлага тук. Повечето неща са на много по-високо качество и много добри цени.

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
и правят кюфтенцааа 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Re: Дългоочакваната IKEA май не е толкова евтина?
Аз се чудя - вие очаквахте да е за без пари ли? Спалня за 100лева, кухня за 200 със все кухненското оборудване?!
Има доста евтини неща, някои за сметка на това са скъпи - като цяло магазинът е с нормални цени според мен. Мебелен магазин като всички останали. Имаше някои много готини неща честно казано. Особено ми харесаха двата малки "апартамента" как бяха направени о.О Иначе в четвъртъка беше фрашкано - поне места на паркинга нямаше, в магазина беше лудница. Чакали сме сигурно в задръстване на околовръстното 40 минути... От нямане на кво решихме да го разгледаме, като докато чакахме си помислихме сигурно 50 пъти да се изнесем...ама нямаше как да преджапаме през високите бордюри :"( После вече му се видя края и нямаше смисъл да си бием фала..
А тва с безплатното доливане на чашки нещо съм го пропуснала... Иначе можеше да сипем няколко на аванта
Все пак - авантата си е чиста печалба!

Има доста евтини неща, някои за сметка на това са скъпи - като цяло магазинът е с нормални цени според мен. Мебелен магазин като всички останали. Имаше някои много готини неща честно казано. Особено ми харесаха двата малки "апартамента" как бяха направени о.О Иначе в четвъртъка беше фрашкано - поне места на паркинга нямаше, в магазина беше лудница. Чакали сме сигурно в задръстване на околовръстното 40 минути... От нямане на кво решихме да го разгледаме, като докато чакахме си помислихме сигурно 50 пъти да се изнесем...ама нямаше как да преджапаме през високите бордюри :"( После вече му се видя края и нямаше смисъл да си бием фала..
А тва с безплатното доливане на чашки нещо съм го пропуснала... Иначе можеше да сипем няколко на аванта

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
Това с тази кола - незнам какво толкова се мисли като далавера, след като - колко газирано може да изпие един човек - аз лично леко хапване с две коли и се издувам като плондир ...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
vlad0 написа:Това с тази кола - незнам какво толкова се мисли като далавера, след като - колко газирано може да изпие един човек - аз лично леко хапване с две коли и се издувам като плондир ...
Аз втора чаша съм си взимал веднъж и не съм я изпивал даже. Чудно ми е как се наливат някои други хора. Явно като има авант им се отваря корема

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
Aз си харесах фотьойлче за без пари, офис стол с хубав механизъм за под 400лв. и като цяло има много симпатични аксесоари.
Чуден си е магазина.
Явно това колко са скъпи нещата го говорят хора, които не са минавали през мебелен магазин тип "Явор" да видят какви боклуци се продават там, сравнени с на IKEA продуктите.
А някои неща са по-скъпи или по-евтини съпоставени с прилежащите им аксесоари. Нали никой не очаква спалня с матрак да струва 200лв?
Чуден си е магазина.
Явно това колко са скъпи нещата го говорят хора, които не са минавали през мебелен магазин тип "Явор" да видят какви боклуци се продават там, сравнени с на IKEA продуктите.
А някои неща са по-скъпи или по-евтини съпоставени с прилежащите им аксесоари. Нали никой не очаква спалня с матрак да струва 200лв?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
bum_bum написа:Не виждам какво искате от магазинаЗа качествтото, което предлагат цените са перфектни. 90% от нещата не могат да се сравнят като качество на материалите и изработката с това, което масово се предлага тук. Повечето неща са на много по-високо качество и много добри цени.

Never mistake motion for action...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
а световноизвестната масичка за 10 лв направи фурор... цел фейбук говори за нея 

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Дай един линк да я видим тая масичка!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=p ... w&iID=8177
Това е линк към масичката! Аз лично съм доволен от магазина, има доста интересни неща. А жената относно аксесоарите им, беше доволна много. Голям избор има определено.
Това е линк към масичката! Аз лично съм доволен от магазина, има доста интересни неща. А жената относно аксесоарите им, беше доволна много. Голям избор има определено.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Масичката е железна.
С такава съм от около 3 години, взех си я от гръцката Икеа. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
alpina-ma6inata написа:Масичката е железна.С такава съм от около 3 години, взех си я от гръцката Икеа.
Ако изключиме,че е от картон