Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко
автора още не се е появил и темата се заключва, ако случайно има нек'къв интерес от негова страна може да драсне за се отключи темата
- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
Нека не звучи като хвалене,то и без това въпроса е сериозен,ама имах подобно изживяване с една такава "тая".Своевремено бях уведомен за това.че е бременна на 2-ия месец след като бяхме преспали (2 поредни вечери),ама през това време не се бяхме виждали.Тогава аз карах такси,а тя беше диспечер и съответно след като ме заряза,мина повече от половината фирма през нея.На мен ми дойде като гръм,защо пък реши,че точно аз съм бащата
!?Ама и добре ми дойде отвътре,викам и:"Виж сега,съгласен съм,че аз съм бащата.Приемам детето,женим се,ставам ти съпруг,без да ти създавам неудобство с въпроси и тестове.Ама тогава ще ти покажа семеен живот и истински съпружески отношения.Иди си помисли колко искаш да ме вържеш с това,което ми дрънкаш!"Че аз така се отървах от нежелан брак и със сигурност от дете,което не беше мое.Само трябва да си наясно със себе си наясно със себе си какво искаш,мислиш и чувстваш.А някой път брак се получава "от въздуха".Никога не се знае.Имаме семейни приятели с най-странното запознанство.Тя написала на 1 чушка тел. си номер,ама я оставила в купчината,а майката на момчето я купила,видяла номера,казала му да се обади,на майтап и....от 15 г. и повече са женени.А че не се знае де.

Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
AGD написа:"Без паника" Дъглас Адамс.
Нямаш много опции защото зависиш от решението на момата.
1. Виждате се и обясняваш, че каквото и решение да вземе, ти нямаш намерение да живееш с нея - с такова впечатление останах.
1.1 Задължително търсиш гинеколог, на който имаш доверие, да потвърди бременността. Имах възможност отблизо да наблюдавам една такава сапунка, която завърши със свадба и скоропостижен развод, така че действай спокойно и разумно.
Ние с теб да не сме някакви роднини

не знам какъв "човек" трябва да бъдеш да направиш дете и да нямаш пари да му вземеш сладолед... после защо съученик заклал друг за 20лева... ама кво задавам и аз отговори.. от последното списание на "playboy"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
"Ръгай чушки" и после теми като тая. Няма да досаждам с размисли на глас, само един линк:
http://www.monitor.bg/article?id=306080
http://www.monitor.bg/article?id=306080
- ///Markov
- Потребител
-
- Кара: e30_330i Touring
- Мечтае да кара: e30 ///M
jordanov написа:Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.
Няма какво да го мислиш......много си млад още....това е горчивата истина.....