БМВ за 5-6 хиляди?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Re: БМВ за 5-6 хиляди?

Мнение от BorisBMW » 20 Дек 2010, 14:02

Това ме разцепи, сори за офф-а. :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Дек 2010, 14:21

Нали за купе ставаше въпрос ?! К'ви са тия седЯни и комбинизони :conf: То е от ясно, по-ясно, че ще се по-евтини от купетата... Все едно да сравняваш е46 320 купе и седан... Ценовата разлика започва от 3-4к и нагоре при равни други условия... Тей че да се придържаме към купетата, нали така...
Малко са навитите да купуват кола със сменен мотор... Не е ли излязла от завода с тоя мотор, само ако е за ръчкане и простотии... Доста са и главоболията около пререгистрациите... Еле па' повечето са без документи...
Та нека се уточним... 28ца (орГинална) купе с м-паркети, рекарота, климатроници, джанти, в перф състояние, ми изкарайте за 6 бонбона... :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Дек 2010, 14:37

а претенций волана от коя страна да бъде :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Дек 2010, 15:21

kiko написа:а претенций волана от коя страна да бъде :mrgreen:

:mhihi: Сигурно се бъзикаш, но ... Живеем в страна, в която движението изисква каране с ляв волан, а не в Англия, където движението е за обратни волани (дали ние сме обратни или те - няма значение :mhihi: ) , нали така :yes:
Та така - задължЕ ляв волан :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Дек 2010, 16:04

uCnaHeTcA написа:Та нека се уточним... 28ца (орГинална) купе с м-паркети, рекарота, климатроници, джанти, в перф състояние, ми изкарайте за 6 бонбона... :kuku:

хехе естетвено че се бъзикам,по така зададените критерий много ясно че няма да има,или ако има то тя ще е била през таван и в дупница ще я продват за перфектна :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Дек 2010, 16:19

uCnaHeTcA написа:
kiko написа:а претенций волана от коя страна да бъде :mrgreen:

:mhihi: Сигурно се бъзикаш, но ... Живеем в страна, в която движението изисква каране с ляв волан, а не в Англия, където движението е за обратни волани (дали ние сме обратни или те - няма значение :mhihi: ) , нали така :yes:
Та така - задължЕ ляв волан :yes:

а ако е по средата? :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 20 Дек 2010, 16:28

Според мен е много много по-добре 328 без екстрите, отколкото 20-ка или ис-ка с м пакети, рекарота, джанти, подгреви на пръскалки, автопилоти и други щуротии и т.н. Е все пак трябва да има дигитална клима :) . Аз искам от едно бмв да ме радва, не че моето не ме. Но просто по-големия мотор би ме зарадвал много повече от другите неща, които са ми на заден план. За това е важно човек поне да се повози, за да може да прецени.
Ако можеш да се уредиш с документите и със саден мотор е супер. Стига да е пренесено всичко от другата кола, включително дифа, скоростите, дискове, спирачки, генереция и т.н., а не само мотора. Но аз например посмъртно не мога да регистрирам такава кола. Така виждам нещата аз де :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Дек 2010, 16:37

Викаш една стокова 328-ца ще е много по-кеф да се кара от една 320-ка с много екстри, Мъ пакет и т.н.... странно разбиране за нещата имаш... яките ръчки и донътите едва ли са "цялото кеф" от една кола...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от Nitrowalk » 20 Дек 2010, 16:40

Колеги..... такова нещо като стокова 28-ца не съществува , кво без климатик ли ще произведе швабата най големият си не-м-ков мотор ?

На кола с голям двигател фабрично се монтират повече екстри ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 20 Дек 2010, 16:49

Nitrowalk написа:Колеги..... такова нещо като стокова 28-ца не съществува , кво без климатик ли ще произведе швабата най големият си не-м-ков мотор ?

На кола с голям двигател фабрично се монтират повече екстри ....

Какъв е проблема? Ако си я поръчам и без мотор ще ми я прозиведе :yes:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitrowalk » 20 Дек 2010, 16:56

Знам че има и такива , въпроса е там , че като си тръгнал да си купуваш 2.8 (като е било ново ) си го поръчваш с повечко екстри , защото се преполага че имаш повече пари. Поне на запад практиката е такава ....

И ще видиш много по малко 320 с фабричен м пакет и др глезотии от 328-ци с вейдъри и прочие....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 20 Дек 2010, 17:08

Nitrowalk написа:Знам че има и такива , въпроса е там , че като си тръгнал да си купуваш 2.8 (като е било ново ) си го поръчваш с повечко екстри , защото се преполага че имаш повече пари. Поне на запад практиката е такава ....

И ще видиш много по малко 320 с фабричен м пакет и др глезотии от 328-ци с вейдъри и прочие....

Така да... А тея дето за 6к ще си купуват запазени 28-ци докато не го видя, не го вярвам.... ;) Имаше една тука във форма с едни позьорски снимки (тази Изображение, ама нямам по-голяма снимка, който е гледал обявата се сеща), бели рекарота, супер запазена. И струваше 8000- 8500лв.

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 20 Дек 2010, 17:36

Mollov написа:Викаш една стокова 328-ца ще е много по-кеф да се кара от една 320-ка с много екстри, Мъ пакет и т.н.... странно разбиране за нещата имаш... яките ръчки и донътите едва ли са "цялото кеф" от една кола...

Напълно съм съгласен с теб!няма спор че си е яко големия мАтор!и на мен ми се иска сега да сложа 28-ца но не ми стигат скапаните пусти пари!но също така има много по важни неща като например като се качиш и е подкараш да няма нито хлопания нито никви такива неща!като седна вътре в нея да ми е яко и да не слиза усмивката от лицето ми!!!Също така като отидеш някъде на сбирка или където и да било като видиш как хората ти се кефят на колата и оценяват любовта с която си правил и си се грижил за този автомобил!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Дек 2010, 17:37

u`F`o написа: Така да... А тея дето за 6к ще си купуват запазени 28-ци докато не го видя, не го вярвам.... ;) Имаше една тука във форма с едни позьорски снимки (тази Изображение, ама нямам по-голяма снимка, който е гледал обявата се сеща), бели рекарота, супер запазена. И струваше 8000- 8500лв.

бяло рекаро и аз имам

дай 8500 за моята :mhihi:

една кола струва толкова, колкото ти дават, а не колкото искаш :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitrowalk » 20 Дек 2010, 17:56

vicho написа:
u`F`o написа: Така да... А тея дето за 6к ще си купуват запазени 28-ци докато не го видя, не го вярвам.... ;) Имаше една тука във форма с едни позьорски снимки (тази Изображение, ама нямам по-голяма снимка, който е гледал обявата се сеща), бели рекарота, супер запазена. И струваше 8000- 8500лв.

бяло рекаро и аз имам

дай 8500 за моята :mhihi:

една кола струва толкова, колкото ти дават, а не колкото искаш :idea:

което зависи главно и изцяло от състоянието в което се намира в момента на покупката
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата