Месечен доход

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв е нетния Ви месечен доход в лева?

до 600 лева
82
24%
от 601 до 900
86
25%
от 901 до 1200
47
14%
от 1201 до 1600
36
11%
от 1601 до 2000
22
7%
от 2001 до 2500
23
7%
от 2501 до 3500
17
5%
от 3501 до 5000
10
3%
над 5000
15
4%

Общо гласове : 338

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Месечен доход

Мнение от dimithur » 10 Сеп 2010, 17:37

xpl0d написа:
Мордехай написа:Виновни сте вие българи, че се съгласявате да работите без пари ...

Тва е ключа за палатката :yes:

Мордехай написа:...и затова ще продължаваме да живеем в тази мизерна държава!

:nono:

По-точно би било затова държавата е на такова дередже. Точно и заради този проблем с подбиването на заплатите не може да се намери добре платена и сносна работа и все повече народ вазира зад граница.

Ми да се вдигаме на стачки значи :mhihi: Едно време, в Америка, стачкоизменниците дето са се съгласявали да работят за некакви мизерни пари са ги смилали от бой, време и ние да започваме да постъпваме така :mhihi: То що си мислите, че се роди вечния конфликт софиянци - провинциалисти :mhihi: Именно щото идват тука и се съгласяват да работят за по-малко пари, отколкото ние ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 10 Сеп 2010, 17:50

Колега да ти кажа за стачките. Ние превозвачите решихме да стачкуваме през 2008година. Излезнахме на стачка, паркирахме камионите на "Цариградското шосе" (поне софийските) и застачкувахме. Идват от телевизията, питат що стачкуваме и шофьорите по камионите викат "ми ние не знаеме". Седя си и аз на стачката и покрай мене фърчат натоварени камиони и аз си мисля колко съм глупав и какви тарикати има да ползват това, че сега има много работа. Това са ни бг-стачките. В Гърция преди десетина години ме хвана стачка на превозвачите. Спрели бяха техните камиони - ама всичките и спираха и чуждите - никой няма да пътува - не спреш ли, гонят те с коли и хвърлят камъни по стъклата, а после и бой ядеш. Всеки ден ни носеха и храна хората, защото все пак им беше съвестно за нас, ние пък от своя страна нощно време им източвахме резервоарите на техните камиони, крадяхме им резервните гуми, фарчетата, тасовете и каквото ни падне, даже видях как едни с отверки окрадоха светлоотразителите на мантинелите на магистралата. Трудна работа са стачките.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Сеп 2010, 17:53

dimithur написа:
xpl0d написа:
Мордехай написа:Виновни сте вие българи, че се съгласявате да работите без пари ...

Тва е ключа за палатката :yes:

Мордехай написа:...и затова ще продължаваме да живеем в тази мизерна държава!

:nono:

По-точно би било затова държавата е на такова дередже. Точно и заради този проблем с подбиването на заплатите не може да се намери добре платена и сносна работа и все повече народ вазира зад граница.

Ми да се вдигаме на стачки значи :mhihi: Едно време, в Америка, стачкоизменниците дето са се съгласявали да работят за некакви мизерни пари са ги смилали от бой, време и ние да започваме да постъпваме така :mhihi: То що си мислите, че се роди вечния конфликт софиянци - провинциалисти :mhihi: Именно щото идват тука и се съгласяват да работят за по-малко пари, отколкото ние ;)

А кой ще стачкува? Примирените и доволни със сегашното си заплащане са много повече от недоволните като теб и мен примерно. Другото, което е че не всички недоволни ще се вдигнат - къде от страх, къде от несериозност, къде по някаква друга причина.
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Сеп 2010, 18:15

xpl0d написа:
А кой ще стачкува? Примирените и доволни със сегашното си заплащане са много повече от недоволните като теб и мен примерно. Другото, което е че не всички недоволни ще се вдигнат - къде от страх, къде от несериозност, къде по някаква друга причина.

Ми честно да ти кажа, аз съм си доволен от сегашното ми финансово състояние, но въпреки това бих стачкувал и протестирал с всички, които не са ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Сеп 2010, 19:13

Колеги истината е една за да получава хубава заплата трябва да я заслужиш,като не ти харесва да бачкаш за 500 мислиш как да получиш повече,ще работиш повече,ще научиш нещо ново или ще въртиш тръби на шефа това са начините,другия вариант е вие да станете шефчета,ама тука е много тегаво вече.
Лесно нема,в частния сектор парите се изкарват с много труд не е като на държавна работа
В момента търсиме оператор за широкоформатен печат заплата около 1200 лева,всеки ден има по 100 СВ-та ама ни един не става.тъй че работа има ама нема квалифициран персонал,всеки иска много пари ама ако може по цел ден у форуам да виси е нема как да се случи това
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата