Как ви се отразява поскъпването на бензина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 20 Юли 2005, 13:31

Зависи какво разбираш "на горе'. За хората в Сф нещата може и да вървят нагоре, ама в страната изобщо не е така.
В по малките градове например, заплатите не се повишават, работни места не се откриват и т.н. и т.н. всичко си е както преди 4-5 години и няма никакво развитие.

За Сф може да се каже че нещата са ок, ама Сф не е България....

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 20 Юли 2005, 14:57

niki fire написа:Според мен вече сме почнали на горе ;) а иначе то наща "каца" е без дъно :mhihi:

Няма стигане ..... само да не се удавим :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 20 Юли 2005, 15:50

Escape написа:Зависи какво разбираш "на горе'. За хората в Сф нещата може и да вървят нагоре, ама в страната изобщо не е така.
В по малките градове например, заплатите не се повишават, работни места не се откриват и т.н. и т.н. всичко си е както преди 4-5 години и няма никакво развитие.

За Сф може да се каже че нещата са ок, ама Сф не е България....

Да за сажаление си адски прав ,нещата извън софия са по различни.
Но мисля че от сега на танък ще се оправят. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от NESH » 20 Юли 2005, 20:00

Интересно ми е ако запитаме един европеец дали може да изкара месеца с 150-200 евро при нормални разходи за неговата държава как ще си намести математиката!? Вече не знам кой разход не ни е Европейски: гориво /коментирано/ , храна,телефони,застраховки,осигуровки в % от заплатата,наеми /в големите градове/ , ток,лихви/двойно по-големи/ , такси........кое? А тези разходи защо не генерират вече нормални доходи след като минават през фирмите и стигат/поне част/ до работниците в тях/тоест ние/.Тихите монополисти кротко и сигурно намалят маржа на печалбите като си обличат дори загубите /тоест неханието за намалянето им/ в закони и укази.Плащаме загубите, а не само приходите на ВИК/за красивите фонтани изпод пътищата/, на Топлофикациите /за такса щранг,независимо дали си им абонат или не/,НЕК с тяхното велико преразпределяне на кражбите върху плащащите абонати, а за телефонните може роман да се напише........ доста са изобретателни всички !

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Юли 2005, 3:47

niki fire .....

пич да не виде светлина в тунела че на мен сами спрели тока и е яко тъмница .. нема пари за плащане ко да праиш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Юли 2005, 11:16

Светлината е от идващия насреща експрес :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Юли 2005, 11:25

XaMaB написа:Светлината е от идващия насреща експрес :mhihi:

хахахахахахахахахаххаахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: и сега какво да чакаме да се вреже в нас ли :mhihi: :mhihi: :shock:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Юли 2005, 1:09

мани мани не е за смех а за реване ама колко и да ревем тая си е треа да се стегнем и задружно да си помогнем да се измъкнем от калта :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата