Как ви се отразява поскъпването на бензина?
Модератор: Общи модератори
Зависи какво разбираш "на горе'. За хората в Сф нещата може и да вървят нагоре, ама в страната изобщо не е така.
В по малките градове например, заплатите не се повишават, работни места не се откриват и т.н. и т.н. всичко си е както преди 4-5 години и няма никакво развитие.
За Сф може да се каже че нещата са ок, ама Сф не е България....
В по малките градове например, заплатите не се повишават, работни места не се откриват и т.н. и т.н. всичко си е както преди 4-5 години и няма никакво развитие.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
niki fire написа:Според мен вече сме почнали на гореа иначе то наща "каца" е без дъно
Няма стигане ..... само да не се удавим

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Escape написа:Зависи какво разбираш "на горе'. За хората в Сф нещата може и да вървят нагоре, ама в страната изобщо не е така.
Да за сажаление си адски прав ,нещата извън софия са по различни.
Но мисля че от сега на танък ще се оправят.

ре
Интересно ми е ако запитаме един европеец дали може да изкара месеца с 150-200 евро при нормални разходи за неговата държава как ще си намести математиката!? Вече не знам кой разход не ни е Европейски: гориво /коментирано/ , храна,телефони,застраховки,осигуровки в % от заплатата,наеми /в големите градове/ , ток,лихви/двойно по-големи/ , такси........кое? А тези разходи защо не генерират вече нормални доходи след като минават през фирмите и стигат/поне част/ до работниците в тях/тоест ние/.Тихите монополисти кротко и сигурно намалят маржа на печалбите като си обличат дори загубите /тоест неханието за намалянето им/ в закони и укази.Плащаме загубите, а не само приходите на ВИК/за красивите фонтани изпод пътищата/, на Топлофикациите /за такса щранг,независимо дали си им абонат или не/,НЕК с тяхното велико преразпределяне на кражбите върху плащащите абонати, а за телефонните може роман да се напише........ доста са изобретателни всички !
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
XaMaB написа:Светлината е от идващия насреща експрес
хахахахахахахахахаххаахах