как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: как се намира надежда
бе имам некво странно чуство ,че депресаторите са се наговорИли да издепресират маса народ тия дни!!! тва е от яд ,че идат празници явно и ше го ударят на живот и пиенье и йедене...!!
наеби депресант...!! направи нещастен още един ,който зарязва и депресира!!!
наеби депресант...!! направи нещастен още един ,който зарязва и депресира!!!

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Transportera написа:то след толкова ядене и пиене много ясно,че пак ще се опре до жените ама айде
много ясно

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Момцииии...усещам как ще го ядем катанеца, ей!!!
То не оср*хме темата...направо един бетоновоз с лай*а й изляхме 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Pitbull_Germany написа:Момцииии...усещам как ще го ядем катанеца, ей!!!То не оср*хме темата...направо един бетоновоз с лай*а й изляхме
Както казва един авер "Аве ко та пука вее"

- SKISA
-
-
бе неска Азо е рожденник ,ве!!! споко....
SKISA написа:бе неска Азо е рожденник ,ве!!! споко....
ама зеления дзвер не е

- SKISA
-
-
и те са ора ,бе!! и тех са ги зарезвали и чупили!! ше ни влезат в положение....
...."а ако попаднете на свясно момиче мождувременно, не се замисляите правете поне 2-деца да има да се занимава, да има също професия че ако жената няма какво да и тежи почва само глупости да мисли![/quote]
знаеш ли какво е ДА ДА ?
- двойно положително отрицание!
оно що си требе ..то си сака...
ако ще и 5 деца да има... ти хойкай по палави ученички и си мисли, че гледа децата..

- двойно положително отрицание!
оно що си требе ..то си сака...

Илимат
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това със манджите и пиенето- 

ме разплака от смях..
Аз тъкмо от пазар се връщам,луканки,вуискита(това е супер лукс и топ гастрономската комбинация у хоремака на село..
),кола мола,бири мири и засядам след малко да се донадепресирам ,че вчера рано си легнах,сънят надви безпощадно мъката..
)
Преди това до Романс сам ходих,малко да са поглеза
АКо има някоя колежка споделяща същите психични терзания и гастрономични наклонности-на ЛС давам оферта с конкретни параметри
(за моя снимка-вижте подписа...
)

Аз тъкмо от пазар се връщам,луканки,вуискита(това е супер лукс и топ гастрономската комбинация у хоремака на село..

Преди това до Романс сам ходих,малко да са поглеза

АКо има някоя колежка споделяща същите психични терзания и гастрономични наклонности-на ЛС давам оферта с конкретни параметри

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!

klintan66 написа:За кой ли път се убеждавам ,че жените правят първата стъпка .
За кой ли път и аз се убеждавам в същото...

Apassionata написа:Аман от депресирани мъже. Няма нещо, което всяка жена да мрази повече. Сдухан мъж.

Bogat-Beden написа:Това ще да са някакви природно предубословени инстиктивно предефинирани бихейвиористични личностно емоционално сексуални парадигми-така най-простичко си го обяснявам аз![]()
Последния да затвори вратата

А по повод на разразилия се ..."спор" на тема обслужващ персонал и вишистки... Де да знам аз... все си мисля, че при първите има читави, а при 2те - тотални издънки. В никакъв случай не трябва да се слагат под общ знаменател, т.к. може масово всяка 1 от 2те групи да има някакви характерни черти, но това не значи, че в 100% от случаите е така

/Прост пример - сервитьорка, дето бъхти като ненромална за да издържа семейството си примерно, даже и работи на 2 места за да се справи и да живее нормално! И някоя натокана кака, която си е купила дипломката (разбира се, с "любезното съдействие" на някой спонсор). Ами извинявам се, но за мен, тази която спада към групата "обслужващ персонал" е втората.[/quote]
Е емотиконките показват статуса ми,ясно е--как да го сторя когато не съм уверен в себе си тоя шит е защото-
- изглеждам ли добре-не- -1т.
- богат ли съм-не -2т.
- здрав ли съм-не -50т.
-млад ли съм -не - ~т.
- и т.н. и т.н.
- провалът ми е в кърпа вързан,а прекалено много я харесвам и едва ли бих го понесъл...
поразгледах тоя форум-http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=84.0 има добри попадения нее реклама-той е полу-мъртъв и няма отговори в темте с месеци....а за депресираните мъже ми го каза една дакторка в бърза помощ в града като и се разхленчих тя леко освирепя ,но предложи среща,на която не отидох разбира се на работата и да ми даде книга по въпроса(или диплянка беше) издънки да искаш..

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Aз ли полудявам или ти имаш нужда от лечение да отговаряш на себе си...?!EBEEMVACIA написа:Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
![]()
![]()
EBEEMVACIA написа:- провалът ми е в кърпа вързан,а прекалено много я харесвам и едва ли бих го понесъл...
поразгледах тоя форум-http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=84.0 има добри попадения нее реклама-той е полу-мъртъв и няма отговори в темте с месеци....а за депресираните мъже ми го каза една дакторка в бърза помощ в града като и се разхленчих тя леко освирепя ,но предложи среща,на която не отидох разбира се на работата и да ми даде книга по въпроса(или диплянка беше) издънки да искаш..![]()
![]()
До колкото мога да усетя нещата ми се струва, че наистина имаш нужда от помощ. И в това няма нищо срамно...напротив. Ако депресията наистина е толкова голяма, тука никой не може да ти помогне и утеши, никой няма да ти влезе в положението, говориме си точно празни приказки. Обърни си внимание.
Има си специалисти, те ще ти помогнат. Успех!
liloff написа:Aз ли полудявам или ти имаш нужда от лечение да отговаряш на себе си...?!EBEEMVACIA написа:Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
![]()
![]()
liloff човека е объркал цитатите..:
M2PR написа:EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!![]()
![]()
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
liloff написа:Aз ли полудявам или ти имаш нужда от лечение да отговаряш на себе си...?!EBEEMVACIA написа:Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
![]()
![]()

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2