как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: как се намира надежда

Мнение от SKISA » 11 Дек 2009, 15:04

бе имам некво странно чуство ,че депресаторите са се наговорИли да издепресират маса народ тия дни!!! тва е от яд ,че идат празници явно и ше го ударят на живот и пиенье и йедене...!!

наеби депресант...!! направи нещастен още един ,който зарязва и депресира!!! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 11 Дек 2009, 15:04

Transportera написа:то след толкова ядене и пиене много ясно,че пак ще се опре до жените ама айде :mhihi:

много ясно :mhihi: :mhihi: :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Дек 2009, 15:09

Момцииии...усещам как ще го ядем катанеца, ей!!! :mhihi: То не оср*хме темата...направо един бетоновоз с лай*а й изляхме :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 15:12

Pitbull_Germany написа:Момцииии...усещам как ще го ядем катанеца, ей!!! :mhihi: То не оср*хме темата...направо един бетоновоз с лай*а й изляхме :mhihi:

Както казва един авер "Аве ко та пука вее" :mhihi: Кат турят катанеца ше отворим нова тема, ако ни баннат, ше се регнем наново, ако баннат ай пи-та и/или МАК-ове, ше сменим МАК-а и ше влизаме с прокси :mhihi: Така, че споко, няма къде да избяга форума :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 11 Дек 2009, 15:18

бе неска Азо е рожденник ,ве!!! споко....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 11 Дек 2009, 15:20

SKISA написа:бе неска Азо е рожденник ,ве!!! споко....

ама зеления дзвер не е :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 11 Дек 2009, 15:26

и те са ора ,бе!! и тех са ги зарезвали и чупили!! ше ни влезат в положение....

Потребител
Аватар

Мнение от ilimat » 11 Дек 2009, 15:55

...."а ако попаднете на свясно момиче мождувременно, не се замисляите правете поне 2-деца да има да се занимава, да има също професия че ако жената няма какво да и тежи почва само глупости да мисли![/quote]
:nono: знаеш ли какво е ДА ДА ?
- двойно положително отрицание!
оно що си требе ..то си сака... :wave: ако ще и 5 деца да има... ти хойкай по палави ученички и си мисли, че гледа децата..
Илимат

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2009, 16:43

Това със манджите и пиенето- ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение ме разплака от смях..
Аз тъкмо от пазар се връщам,луканки,вуискита(това е супер лукс и топ гастрономската комбинация у хоремака на село.. :mhihi: :mhihi: ),кола мола,бири мири и засядам след малко да се донадепресирам ,че вчера рано си легнах,сънят надви безпощадно мъката.. :mhihi: :mhihi: )
Преди това до Романс сам ходих,малко да са поглеза :smoke: :mrgreen:
АКо има някоя колежка споделяща същите психични терзания и гастрономични наклонности-на ЛС давам оферта с конкретни параметри :mhihi: :mhihi: :mhihi:(за моя снимка-вижте подписа... :mhihi: :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Дек 2009, 17:07

EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи... :confused: :confused: .. :banghead: :banghead:

Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова! :shock: :roll:

klintan66 написа:За кой ли път се убеждавам ,че жените правят първата стъпка .

За кой ли път и аз се убеждавам в същото... :help: Това мъжете, в последно време са се превърнали в много странно племе :mhihi:

Apassionata написа:Аман от депресирани мъже. Няма нещо, което всяка жена да мрази повече. Сдухан мъж.

:bowdown:

Bogat-Beden написа:Това ще да са някакви природно предубословени инстиктивно предефинирани бихейвиористични личностно емоционално сексуални парадигми-така най-простичко си го обяснявам аз :roll:

Последния да затвори вратата :mhihi:

А по повод на разразилия се ..."спор" на тема обслужващ персонал и вишистки... Де да знам аз... все си мисля, че при първите има читави, а при 2те - тотални издънки. В никакъв случай не трябва да се слагат под общ знаменател, т.к. може масово всяка 1 от 2те групи да има някакви характерни черти, но това не значи, че в 100% от случаите е така ;)
/Прост пример - сервитьорка, дето бъхти като ненромална за да издържа семейството си примерно, даже и работи на 2 места за да се справи и да живее нормално! И някоя натокана кака, която си е купила дипломката (разбира се, с "любезното съдействие" на някой спонсор). Ами извинявам се, но за мен, тази която спада към групата "обслужващ персонал" е втората.[/quote]
Е емотиконките показват статуса ми,ясно е--как да го сторя когато не съм уверен в себе си тоя шит е защото-
- изглеждам ли добре-не- -1т.
- богат ли съм-не -2т.
- здрав ли съм-не -50т.
-млад ли съм -не - ~т.
- и т.н. и т.н.
- провалът ми е в кърпа вързан,а прекалено много я харесвам и едва ли бих го понесъл...
поразгледах тоя форум-http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=84.0 има добри попадения нее реклама-той е полу-мъртъв и няма отговори в темте с месеци....а за депресираните мъже ми го каза една дакторка в бърза помощ в града като и се разхленчих тя леко освирепя ,но предложи среща,на която не отидох разбира се на работата и да ми даде книга по въпроса(или диплянка беше) издънки да искаш.. :banghead: :banghead: :banghead:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Дек 2009, 21:06

EBEEMVACIA написа:
EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи... :confused: :confused: .. :banghead: :banghead:
Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова! :shock: :roll:
Aз ли полудявам или ти имаш нужда от лечение да отговаряш на себе си...?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 11 Дек 2009, 21:14

ахахахаахаха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Дек 2009, 21:18

EBEEMVACIA написа:- провалът ми е в кърпа вързан,а прекалено много я харесвам и едва ли бих го понесъл...
поразгледах тоя форум-http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=84.0 има добри попадения нее реклама-той е полу-мъртъв и няма отговори в темте с месеци....а за депресираните мъже ми го каза една дакторка в бърза помощ в града като и се разхленчих тя леко освирепя ,но предложи среща,на която не отидох разбира се на работата и да ми даде книга по въпроса(или диплянка беше) издънки да искаш.. :banghead: :banghead: :banghead:

До колкото мога да усетя нещата ми се струва, че наистина имаш нужда от помощ. И в това няма нищо срамно...напротив. Ако депресията наистина е толкова голяма, тука никой не може да ти помогне и утеши, никой няма да ти влезе в положението, говориме си точно празни приказки. Обърни си внимание.
Има си специалисти, те ще ти помогнат. Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Дек 2009, 21:23

liloff написа:
EBEEMVACIA написа:

liloff човека е объркал цитатите..:

M2PR написа:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Дек 2009, 21:47

liloff написа:
EBEEMVACIA написа:

:bowdown: е :mhihi: ти ме караш за трети път май да се цитирам,само че нее така (отговарям на ваш отговор на мой цитат)вижда се добре :ok: ,а ще дам и фрапантен крайно скандален пример-мацка продава закуски в болницата и аз с 300 мъки се престаших да я поканя на среща- тя ми хфърли бърз поглед и отказа точо 15 сек. по-късно млад МАНГАЛ също я покани и ТЯ ПРИЕ - чисто-бяла българка....кво мислех после ли.. :bang: :bang: :banghead: :banghead: :ranting:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата