за кого ще гласуваме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 03 Юли 2009, 0:18

Nightmare написа:..... Казвам че Костов наистина направи много за България.

Да, и... Затова разписа за спирането на 3 и 4-ти реактор на АЕЦ-а и сега се нареждаме едни от първите в Европа с най-скъпия ток, срещу най-ниски доходи на глава от населението.

Аз пък съм имала честа да уча при него Макро и Микро икономика.

"Студенти... чакат ме важни държавни дела, няма да ви водя лекциите, затова, ще ви води моя асистент."

И си би камшика преди години, с държавната лимузина на път за депутатското си местенце в Парламента. Евала... И да не се лъжем... като преподавател в УНСС /макар и за кратко, след като започна да движи "държавните дела/, иначе казано бившия Икономически университет "София" - бе ЧЛЕН НА БКП, Което той и до момента продължава да отрича. Сладур, захарче, тъпоумник бих казала!

Тъпо е, ако влезне в един кабинет с ГЕРБ. Не го харесвам, ама никак. Може да е учен като икономист, но като политик и мъж, защитаващ правата и ползите за българите е гола вода и кал по гърба.

"мъж на честта" е една дума - МЪЖ, при него това не е вярно! За мен той е путьо, който скача, според тоягата.

За АЕЦ-а, просто подписа, при това лично в Брюксел, заради чужди интереси.

Което автоматично води до извода, че като икономист май не е много в час, заради загубените ползи на България от износа на ток за половин Балкани в това число Македония, Турция, Сърбия, Албания... и тези ползи са за десетки години напред в пари и можеха да пълнят хазната, в която днес ние наливаме пари с преки и косвени данъци, а като Политик е още по-гола вода, защото се наведе, без дори да помисли... ами българите, ами България? Защото, какво да го мисля него... има достатъчно, че дори и да го наследя, ще имам да харча с години.

По същия начин отрече, че е бил активен член в БКП. Какво пък лошо има,... но... той не си го призна и до момента. И ще ме е яд, ако влезне с ГЕРБ в Парламента, барабар с тъпата му партия.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 03 Юли 2009, 1:01

#19 Синята Коалиция 8) естествено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 03 Юли 2009, 8:42

Относно АЕЦ-а:
"Затворени са 1 и 2 блок на АЕЦ Козлудуй през 2003 г. и в началото на 2007 са затворени 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, 5 и 6 блок все още работят. Мощностите затворени до сега са 1760 МВт, а работещите и в момента са 2000 МВт."
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Юли 2009, 9:23

Eva* написа:
Nightmare написа:..... Казвам че Костов наистина направи много за България.

Да, и... Затова разписа за спирането на 3 и 4-ти реактор на АЕЦ-а и сега се нареждаме едни от първите в Европа с най-скъпия ток, срещу най-ниски доходи на глава от населението.

Аз пък съм имала честа да уча при него Макро и Микро икономика.

"Студенти... чакат ме важни държавни дела, няма да ви водя лекциите, затова, ще ви води моя асистент."

И си би камшика преди години, с държавната лимузина на път за депутатското си местенце в Парламента. Евала... И да не се лъжем... като преподавател в УНСС /макар и за кратко, след като започна да движи "държавните дела/, иначе казано бившия Икономически университет "София" - бе ЧЛЕН НА БКП, Което той и до момента продължава да отрича. Сладур, захарче, тъпоумник бих казала!

Тъпо е, ако влезне в един кабинет с ГЕРБ. Не го харесвам, ама никак. Може да е учен като икономист, но като политик и мъж, защитаващ правата и ползите за българите е гола вода и кал по гърба.

"мъж на честта" е една дума - МЪЖ, при него това не е вярно! За мен той е путьо, който скача, според тоягата.

За АЕЦ-а, просто подписа, при това лично в Брюксел, заради чужди интереси.

Което автоматично води до извода, че като икономист май не е много в час, заради загубените ползи на България от износа на ток за половин Балкани в това число Македония, Турция, Сърбия, Албания... и тези ползи са за десетки години напред в пари и можеха да пълнят хазната, в която днес ние наливаме пари с преки и косвени данъци, а като Политик е още по-гола вода, защото се наведе, без дори да помисли... ами българите, ами България? Защото, какво да го мисля него... има достатъчно, че дори и да го наследя, ще имам да харча с години.

По същия начин отрече, че е бил активен член в БКП. Какво пък лошо има,... но... той не си го призна и до момента. И ще ме е яд, ако влезне с ГЕРБ в Парламента, барабар с тъпата му партия.

Не че го защитавам, ама какво общо има МЪЖ НА ЧЕСТТА с политиката/икономиката :mhihi: Да не сме в Средновековието с шпагите и ризниците и да се биеме с/у някой голям?! :mhihi:

А като не разбира от политика, половината в парламента дали имат завършено висше образование със специалност Политология? Галеви ли, които се кандидатират, Пламен Константинов ли, м? За 2рия нищо против нямам, голям спортист, ама....къде се бърка в политиката?!

А ти на негово място, при положение че имаш място в Парламента, няма ли да си "биеш камшика" и да отидеш там, вместо да седиш пред група.....я слушащи, я не....я разбиращи..... :roll:

Така че....ГЕРБ със сигурност ще вземе едно задоволително голямо %-тно надмощие над другите, но все пак няма да му стигнат, за да управлява сам......и единствените, с които Бойко би се съгласил за коалиция това са Сините.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 03 Юли 2009, 9:49

Ми аз съм на работа и няма да има възможност :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Юли 2009, 9:58

А сега да кажа аз за "синята ..."(щото лидера им синее че чак е лилав)
Костов-мангал,не само заради цвета на кожата му а заради нещата които направи за страната,толкова е нагъл,почти колкото доган,още едно време аферата "скорпио" ,жена му с нейната фондация такива золуми направи,притежават десетки предприятия едно от което в банкя,създаде няколко "личности" като г-н 10% и тн,и тн.
"Хубавото наде"-по безпринципен политик няма,първо каза преди години че "лидер на партия не може да се кандитатира за кмет,а само за премиер...5 месеца по късно се кандитатира за кмет на софия,където естествено не стана кмет,преди това каза че ако не стане кмет се оттегля от политиката...всичко това го има в интернет,може да се провери,както виждаме не се е оттеглила от където и да е,щото прекрасно знае че нищо не може да работи,всички знаем какви имоти придоби мъжо и,то не беха гаражи на ЦК,не беха имоти,земи и тн.
Като заключение-партия дето имаше на митингите си по два милиона хора,а сега не може да мине 5% бариера означава само едно-народа не ги харесва и не ги иска-Факт,защо никой не коментира това???
Аз бих гласувал за герб,ама бат Бойко що намери пък бъш с некаква малка партиина с минимален % да се коалира,нямам никаква идея
Очертава се отново 4 години на пълно безхаберие и разруха!!!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 03 Юли 2009, 10:29

аз пък мисля да отдам гласа си за Ген. Илия Илиев мажоритарно...
имам наблюдения над него още от преди да влезне в политиката и смятам че е достоен да получи моят глас :winky:

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 03 Юли 2009, 11:55

Атака! :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 03 Юли 2009, 16:37

Изображение
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Юли 2009, 17:38

Яро написа:Изображение

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 03 Юли 2009, 19:28

Не знам защо много хора не разбраха едно много просто нещичко за предстоящите избори. Който българин гласува за БСП или не отиде да гласува, все едно гласува за Ахмед Доган. Абсолютни простаци ли сте, супер диви селяни балканлии ли сте....акъла ми не го побира как след такива тотални грешки и това малодушие на Станишев пак има хора, които да гласуват за него. Доган за това може да излезе и да си приказва каквото си иска....Бай Тошо сигурно лежи по-корем в ковчега си, след това изказване...

Предишна

Назад към Извън Темата