Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
krystal написа:Аз пък много им се радвам на скъпите джипове.
Радват ми окото и изпитвам душевен комфорт, когато са около полезрението ми.
напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост

Лошото на българина е че за да покаже че е "човек на положение", задължително трябва да кара скъпа лимузина! Нищо че я паркира пред "панелката" и не възнамерява да си плати парното следващата 1 година

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Кво ще им се радвам, да не са ми копали лозето
Който има някакви по- така отношения с тая прослойка с джиповете да им се радва, защо да ме кефи факта, че и най- големия галош може да кара скъпа кола?

Никой не мое ма връне на селу!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не , джиповете не са проблема, а двойния стандарт и това дразни.Преди една седмица чакам на светофара на Дондуков и Раковска и седи катаджия на платното.Една сребриста седмица прави ляв на червено, полицая го спира, пича не чака полиция да отиде при него , а излезе от колата , пресрещна полицая, каза му няколко думи , върна се в колата и си тръгна.Ето това дразни.Дразни ме , че пред закона не сме равни, че пред полицията не сме равни, че в съда не сме равни.Не завиждам на никой за парите, но ме яд на другарите с привилегии.Дразни ме , че в България парите определят отношението към теб и това какво ти е позволено и какво не, дразни ме , че доказани престъпници са на свобода, дразни ме че плащам данъци като поп и нищо не получавам в замяна, а други най-безнаказано крадат същите тези мои пари и си купуват джипове.Дразни ме, че в България е престижно да си далавераджия, дилър, мутра и никой не ти търси сметка.Да колегата се съмнява откъде имат пари за джипове някои хора, но това съмнение е основателно, защото виждаме какво се случва в съда.Ако съдебната система работеше никой нямаше да пита откъде са тия пари.Що никой не се пита откъде германеца има пари за джип, защото е ясно откъде, както и в България е ясно как са направени повечето пари. Ако в Германия или в която и да е нормална държава на 100 джипа един е купен с далавери, в България е точно обратното и затова се питаме за парите.Ама това са си реторични въпроси и всеки знае отговора.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
hemicharger написа:krystal написа:напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост![]()
Май не си минавал наскоро покрай Марая или Син

Аз бих казал, че се намножиха.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:hemicharger написа:krystal написа:напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост![]()
Май не си минавал наскоро покрай Марая или Син![]()
Аз бих казал, че се намножиха.
В Мараята ходят едни и същи автомобили (разпознавам ги тъй като са с ллесно запомнящи се номера

Моите наблюдения са поради факта че "колегите" от лизинговите компании търсят огромни и строго охраняеми плацове за "байбека" или върнатите скъпи автомобили тъй като всеки ден идват повече и повече. Да не говориме че вече се движат по-кротко по магистралата щото не им се дават кинти за "почерпка" или за бензин

Явлението "новобогаташ" или тъй наречените "имотни милионери", които забогатяха покрай "наследствените ниви" се стопява вече, тъй като "чукча не мислител чукча е велик строител"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:krystal написа:Аз пък много им се радвам на скъпите джипове.
напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост![]()
Аз подочух, че на умните им ги крадат на 2-3 вноска

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
павката написа:кога видиш някой със скъпа кола, се сети за всичките инвалиди в тази държава,които искат да са на твоето място-да могат да се придвижват сами,да видят света,да усетят живота по различен начин....
Зелен, за пореден път се прекланям пред тебе!

П.С. Защо вместо да видите хилядите неща, които правят деня ви с по една идея по-добър, се хващате за едното, което не ви харесва?
От тогава русото не е на мода.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
///peter написа:hemicharger написа:krystal написа:Аз пък много им се радвам на скъпите джипове.
напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост![]()
Аз подочух, че на умните им ги крадат на 2-3 вноска
Те колите са застраховани, застрахователя ги дири!
Въпроса е че хора, които наскоро се качиха на джипове, лимузини и пр. поради факта че станали "инвеститори"...щото били имали земя за обезпечение, вече са обратно в 1ви клас!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Значи до тук стана ясно , че всеки от вас е моралист , затова не краде , иначе , ако иска ехеее то е наи лесното ... че 99% от хората които имат повече от нормалното са сутениори , дилъри и т.н. ... родителите ти да ти купят скъпа кола на 18-20 също е престъпление . Аз пък познавам хора които имат коли за милиони - ферари , ламбо , бентли порше и т.н. и парите им са напълно легални , не са точили ддс , не са продавали бело нито въртели к*рви. Вместо да се чудите от каде имат хората пари за коли , помислете вие от каде да ги искарате та да си купите , с критики и мишкуване по форумите не става.
It`s party time !
Викаш, виждал си им данъчните декларации на тези хора?
Хайде стига илюзии - ясно е, че има и легални милионери, може да са дори повече отколкото смятаме, ама лъскавите возила са толкова много, че и Монако може да завиди на София.
Да не говорим, колко много са хората, за които СЕ ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ, че парите им не са чисти и нищо не се предприема по въпроса.

Хайде стига илюзии - ясно е, че има и легални милионери, може да са дори повече отколкото смятаме, ама лъскавите возила са толкова много, че и Монако може да завиди на София.

Да не говорим, колко много са хората, за които СЕ ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ, че парите им не са чисти и нищо не се предприема по въпроса.

- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
л
това е зариди тия дето ни управляват са някой ше каже че само се оплаквам ама толкова много пари идват от еврофондовете и от нашите данъци а погледнете ни улиците погледнете мръсотията по София.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Как някои хора натрупаха легално пари в България.Ами едни хора, които се наричаха комунисти взеха едни държавни пари и приватизираха и фалираха няколко(всички ) банки и дадоха пари и постове на едни техни други хора да ги въртят, а пък едни други хора, които работиха 40-50 години активно останаха с пръст в уста и с по пенсии от 100-200лева. Иначе като, четеш биографиите им са почнали я с гаражен магазин, я със сергия и благодарение на труда и ума , който имат са станали милиардери.Тука за 20 години повече хора реализираха американската мечта отколкото в САЩ, ама то щото са трудолюбиви и умни, а не щото крадат.Той имаше и статия за Роман Абрамович, как е започнал от търговия с гуми втора употреба.Има естествено и изключения, но като се вгледаш в биографиите на милионерите и милиардерите в България, ясно се вижда червената връзка.То вече и на децата е ясно, че в България парите са в бившите комунисти и на всички ключови постове са другарите и техните хора и че те дърпат конците и определят законите.От време на време направят някоя медийна сензация с някой бушон и всичко си продължава по старому.Буров навремето е казал "власт не се дава, а се взима", така ,че наивниците които смятат, че другарите ще дадат властта и че тези "нови " лица, които се появяват преди избори ще променят нещо като ги изберат жестоко се лъжат.В момента в България няма истинска средна клас, която да може да се бори за властта и всичките партии са слуги на един господар и затова става едно и също след всички избори.
Аман от митове и легенди, как някой до преди 20 години бил келнер и живял под наем и хоп за една година станал милионер, защото работил здраво.Дайте поименно пример за някой, който по честен начин е станал милионер, а не едни хора ,едни познати...
Аман от митове и легенди, как някой до преди 20 години бил келнер и живял под наем и хоп за една година станал милионер, защото работил здраво.Дайте поименно пример за някой, който по честен начин е станал милионер, а не едни хора ,едни познати...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Евала колега ти го написа,по добре неможе да се акжаivan1590 написа:Как някои хора натрупаха легално пари в България.Ами едни хора, които се наричаха комунисти взеха едни държавни пари и приватизираха и фалираха няколко(всички ) банки и дадоха пари и постове на едни техни други хора да ги въртят, а пък едни други хора, които работиха 40-50 години активно останаха с пръст в уста и с по пенсии от 100-200лева. Иначе като, четеш биографиите им са почнали я с гаражен магазин, я със сергия и благодарение на труда и ума , който имат са станали милиардери.Тука за 20 години повече хора реализираха американската мечта отколкото в САЩ, ама то щото са трудолюбиви и умни, а не щото крадат.Той имаше и статия за Роман Абрамович, как е започнал от търговия с гуми втора употреба.Има естествено и изключения, но като се вгледаш в биографиите на милионерите и милиардерите в България, ясно се вижда червената връзка.То вече и на децата е ясно, че в България парите са в бившите комунисти и на всички ключови постове са другарите и техните хора и че те дърпат конците и определят законите.От време на време направят някоя медийна сензация с някой бушон и всичко си продължава по старому.Буров навремето е казал "власт не се дава, а се взима", така ,че наивниците които смятат, че другарите ще дадат властта и че тези "нови " лица, които се появяват преди избори ще променят нещо като ги изберат жестоко се лъжат.В момента в България няма истинска средна клас, която да може да се бори за властта и всичките партии са слуги на един господар и затова става едно и също след всички избори.
Аз даже и примери няколко мога да посоча ,ама мисля че е по добре да си трайкам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
borislav.georgiev.1990 написа:...
Не, че нещо, ама ти не можеш да напишеш едно изречение като хората... В смисъл, правописът не ти е силата

По темата- пари за хубави коли се правят по няколко начина:
1. с много работа, лишения и късмет
2. с далавери
3. от наследство
Последна промяна Mamouk на 24 Юни 2009, 22:55, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!