Откаде имат пари за тия Джипове незнам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 24 Юни 2009, 15:38

Аз пък много им се радвам на скъпите джипове.
Радват ми окото и изпитвам душевен комфорт, когато са около полезрението ми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Юни 2009, 16:33

krystal написа:Аз пък много им се радвам на скъпите джипове.

напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост :mhihi:
Лошото на българина е че за да покаже че е "човек на положение", задължително трябва да кара скъпа лимузина! Нищо че я паркира пред "панелката" и не възнамерява да си плати парното следващата 1 година :mhihi: :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Юни 2009, 16:39

Кво ще им се радвам, да не са ми копали лозето :help: Който има някакви по- така отношения с тая прослойка с джиповете да им се радва, защо да ме кефи факта, че и най- големия галош може да кара скъпа кола?
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 24 Юни 2009, 16:40

Не , джиповете не са проблема, а двойния стандарт и това дразни.Преди една седмица чакам на светофара на Дондуков и Раковска и седи катаджия на платното.Една сребриста седмица прави ляв на червено, полицая го спира, пича не чака полиция да отиде при него , а излезе от колата , пресрещна полицая, каза му няколко думи , върна се в колата и си тръгна.Ето това дразни.Дразни ме , че пред закона не сме равни, че пред полицията не сме равни, че в съда не сме равни.Не завиждам на никой за парите, но ме яд на другарите с привилегии.Дразни ме , че в България парите определят отношението към теб и това какво ти е позволено и какво не, дразни ме , че доказани престъпници са на свобода, дразни ме че плащам данъци като поп и нищо не получавам в замяна, а други най-безнаказано крадат същите тези мои пари и си купуват джипове.Дразни ме, че в България е престижно да си далавераджия, дилър, мутра и никой не ти търси сметка.Да колегата се съмнява откъде имат пари за джипове някои хора, но това съмнение е основателно, защото виждаме какво се случва в съда.Ако съдебната система работеше никой нямаше да пита откъде са тия пари.Що никой не се пита откъде германеца има пари за джип, защото е ясно откъде, както и в България е ясно как са направени повечето пари. Ако в Германия или в която и да е нормална държава на 100 джипа един е купен с далавери, в България е точно обратното и затова се питаме за парите.Ама това са си реторични въпроси и всеки знае отговора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2009, 16:42

hemicharger написа:
krystal написа:напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост :mhihi:

Май не си минавал наскоро покрай Марая или Син :mrgreen:
Аз бих казал, че се намножиха.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 24 Юни 2009, 16:49

bum_bum написа:
hemicharger написа:
krystal написа:напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост :mhihi:

Май не си минавал наскоро покрай Марая или Син :mrgreen:
Аз бих казал, че се намножиха.

В Мараята ходят едни и същи автомобили (разпознавам ги тъй като са с ллесно запомнящи се номера :mhihi: ), пред син ситиТУ се е опразнило доста вече.
Моите наблюдения са поради факта че "колегите" от лизинговите компании търсят огромни и строго охраняеми плацове за "байбека" или върнатите скъпи автомобили тъй като всеки ден идват повече и повече. Да не говориме че вече се движат по-кротко по магистралата щото не им се дават кинти за "почерпка" или за бензин :mhihi:
Явлението "новобогаташ" или тъй наречените "имотни милионери", които забогатяха покрай "наследствените ниви" се стопява вече, тъй като "чукча не мислител чукча е велик строител" :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Юни 2009, 16:50

hemicharger написа:

напоследък такива "скъпотии" са вече на изчезване, а гордите им собственици реват у некой лизинг и молят за милост :mhihi:

Аз подочух, че на умните им ги крадат на 2-3 вноска :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 24 Юни 2009, 16:58

павката написа:кога видиш някой със скъпа кола, се сети за всичките инвалиди в тази държава,които искат да са на твоето място-да могат да се придвижват сами,да видят света,да усетят живота по различен начин....

Зелен, за пореден път се прекланям пред тебе! :clap: :clap: :clap:

П.С. Защо вместо да видите хилядите неща, които правят деня ви с по една идея по-добър, се хващате за едното, което не ви харесва?
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 24 Юни 2009, 17:01

///peter написа:
hemicharger написа:

Аз подочух, че на умните им ги крадат на 2-3 вноска :confused:

Те колите са застраховани, застрахователя ги дири!
Въпроса е че хора, които наскоро се качиха на джипове, лимузини и пр. поради факта че станали "инвеститори"...щото били имали земя за обезпечение, вече са обратно в 1ви клас!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Юни 2009, 21:31

Значи до тук стана ясно , че всеки от вас е моралист , затова не краде , иначе , ако иска ехеее то е наи лесното ... че 99% от хората които имат повече от нормалното са сутениори , дилъри и т.н. ... родителите ти да ти купят скъпа кола на 18-20 също е престъпление . Аз пък познавам хора които имат коли за милиони - ферари , ламбо , бентли порше и т.н. и парите им са напълно легални , не са точили ддс , не са продавали бело нито въртели к*рви. Вместо да се чудите от каде имат хората пари за коли , помислете вие от каде да ги искарате та да си купите , с критики и мишкуване по форумите не става.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Юни 2009, 22:07

Викаш, виждал си им данъчните декларации на тези хора? :)

Хайде стига илюзии - ясно е, че има и легални милионери, може да са дори повече отколкото смятаме, ама лъскавите возила са толкова много, че и Монако може да завиди на София. :help:

Да не говорим, колко много са хората, за които СЕ ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ, че парите им не са чисти и нищо не се предприема по въпроса. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

л

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 24 Юни 2009, 22:24

това е зариди тия дето ни управляват са някой ше каже че само се оплаквам ама толкова много пари идват от еврофондовете и от нашите данъци а погледнете ни улиците погледнете мръсотията по София.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 24 Юни 2009, 22:46

Как някои хора натрупаха легално пари в България.Ами едни хора, които се наричаха комунисти взеха едни държавни пари и приватизираха и фалираха няколко(всички ) банки и дадоха пари и постове на едни техни други хора да ги въртят, а пък едни други хора, които работиха 40-50 години активно останаха с пръст в уста и с по пенсии от 100-200лева. Иначе като, четеш биографиите им са почнали я с гаражен магазин, я със сергия и благодарение на труда и ума , който имат са станали милиардери.Тука за 20 години повече хора реализираха американската мечта отколкото в САЩ, ама то щото са трудолюбиви и умни, а не щото крадат.Той имаше и статия за Роман Абрамович, как е започнал от търговия с гуми втора употреба.Има естествено и изключения, но като се вгледаш в биографиите на милионерите и милиардерите в България, ясно се вижда червената връзка.То вече и на децата е ясно, че в България парите са в бившите комунисти и на всички ключови постове са другарите и техните хора и че те дърпат конците и определят законите.От време на време направят някоя медийна сензация с някой бушон и всичко си продължава по старому.Буров навремето е казал "власт не се дава, а се взима", така ,че наивниците които смятат, че другарите ще дадат властта и че тези "нови " лица, които се появяват преди избори ще променят нещо като ги изберат жестоко се лъжат.В момента в България няма истинска средна клас, която да може да се бори за властта и всичките партии са слуги на един господар и затова става едно и също след всички избори.
Аман от митове и легенди, как някой до преди 20 години бил келнер и живял под наем и хоп за една година станал милионер, защото работил здраво.Дайте поименно пример за някой, който по честен начин е станал милионер, а не едни хора ,едни познати...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 24 Юни 2009, 22:50

ivan1590 написа:Как някои хора натрупаха легално пари в България.Ами едни хора, които се наричаха комунисти взеха едни държавни пари и приватизираха и фалираха няколко(всички ) банки и дадоха пари и постове на едни техни други хора да ги въртят, а пък едни други хора, които работиха 40-50 години активно останаха с пръст в уста и с по пенсии от 100-200лева. Иначе като, четеш биографиите им са почнали я с гаражен магазин, я със сергия и благодарение на труда и ума , който имат са станали милиардери.Тука за 20 години повече хора реализираха американската мечта отколкото в САЩ, ама то щото са трудолюбиви и умни, а не щото крадат.Той имаше и статия за Роман Абрамович, как е започнал от търговия с гуми втора употреба.Има естествено и изключения, но като се вгледаш в биографиите на милионерите и милиардерите в България, ясно се вижда червената връзка.То вече и на децата е ясно, че в България парите са в бившите комунисти и на всички ключови постове са другарите и техните хора и че те дърпат конците и определят законите.От време на време направят някоя медийна сензация с някой бушон и всичко си продължава по старому.Буров навремето е казал "власт не се дава, а се взима", така ,че наивниците които смятат, че другарите ще дадат властта и че тези "нови " лица, които се появяват преди избори ще променят нещо като ги изберат жестоко се лъжат.В момента в България няма истинска средна клас, която да може да се бори за властта и всичките партии са слуги на един господар и затова става едно и също след всички избори.
Аман от митове и легенди, как някой до преди 20 години бил келнер и живял под наем и хоп за една година станал милионер, защото работил здраво.Дайте поименно пример за някой, който по честен начин е станал милионер, а не едни хора ,едни познати...
Евала колега ти го написа,по добре неможе да се акжа
Аз даже и примери няколко мога да посоча ,ама мисля че е по добре да си трайкам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 24 Юни 2009, 22:52

borislav.georgiev.1990 написа:...

Не, че нещо, ама ти не можеш да напишеш едно изречение като хората... В смисъл, правописът не ти е силата :mhihi:

По темата- пари за хубави коли се правят по няколко начина:

1. с много работа, лишения и късмет
2. с далавери
3. от наследство
Последна промяна Mamouk на 24 Юни 2009, 22:55, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата