МОРЕ 2009....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 13:17

((:BuKcu:)) написа:За това...интерент, чичо Гугъл...и айде...телефонното обаждане и всичко готово.

Би ли обяснила последната трета част на поста? Хубаво да си харесам и избера, ама как стои въпроса с резервацията? Само веднъж съм резервирал с кредитна карта - и то беше в БГ, и се обаждах 1001 пъти да ми потвърдят резервацията (вкл. сутринта преди да тръгна), и до последно треперех да не стане някаква прецаквация (от сорта на "Ох, ми господине, ние вчера имахме токов удар и вашата резервация изглежда е била изтрита..."). Нали се сещаш, че ще умра ако отида в чужбина и ми кажат, че всъщност нямам резервация :shock:

Затова предпочитам да им дам парите на агенцията и след това да щракам с пръсти - като има нещо те ми се обаждат. Ако има проблем им се навиквам и го оправят - ама така де, нали съм им платил да се грижат за моето удобство :D

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Май 2009, 13:23

flame написа:
((:BuKcu:)) написа:За това...интерент, чичо Гугъл...и айде...телефонното обаждане и всичко готово.

Би ли обяснила последната трета част на поста? Хубаво да си харесам и избера, ама как стои въпроса с резервацията? Само веднъж съм резервирал с кредитна карта - и то беше в БГ, и се обаждах 1001 пъти да ми потвърдят резервацията (вкл. сутринта преди да тръгна), и до последно треперех да не стане някаква прецаквация (от сорта на "Ох, ми господине, ние вчера имахме токов удар и вашата резервация изглежда е била изтрита..."). Нали се сещаш, че ще умра ако отида в чужбина и ми кажат, че всъщност нямам резервация :shock:

Затова предпочитам да им дам парите на агенцията и след това да щракам с пръсти - като има нещо те ми се обаждат. Ако има проблем им се навиквам и го оправят - ама така де, нали съм им платил да се грижат за моето удобство :D

Няма страшно, успокой се :mhihi:
За БГ последния път пак така- обадих се в хотела в Сл. бряг...така и така...струва толкова....ок...ще ви преведа парите по банков път....получаваш си платежното и готово.

С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.
До сега никакви проблеми с това не съм имала, резервациите винаги са били на 6, защото си получаваш обратно писмо, че резервацията ти е направена.
Ако толкова много се притесняваш, звъниш един телефон да потвърдят и готово.

Няма страшно :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 13:42

((:BuKcu:)) написа:Сл. бряг....получаваш си платежното и готово

Е, ти си била късметлийка! Да отидеш в Слънчев Бряг и да разбереш не само, че всичко с резервацията ти е точно, но и че ДНСК междувременно не са бутнали хотела :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.
До сега никакви проблеми с това не съм имала, резервациите винаги са били на 6, защото си получаваш обратно писмо, че резервацията ти е направена.

Ясна ми е процедурата, но ме е страх да не се получи недоразумение с резервацията. Ама щом казваш, че е сигурно за чужбина - ОК, ще се престраша. :D Ама ако отида и на място ми откажат резервацията да знайш, че в твоя хотел ще дойда тогава :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:Няма страшно :mhihi:

Аха, лесно ти е на теб да го кажеш... Ама аз със тва слабо сърце и 8 байпаса... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Май 2009, 13:57

flame написа:
((:BuKcu:)) написа:
((:BuKcu:)) написа:С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.

Ясна ми е процедурата, но ме е страх да не се получи недоразумение с резервацията. Ама щом казваш, че е сигурно за чужбина - ОК, ще се престраша. :D Ама ако отида и на място ми откажат резервацията да знайш, че в твоя хотел ще дойда тогава :mhihi:
:

Шефа ми много често пътува и си резервира хотелите само онлайн с карта... до сега не е имало проблем с резервацията
Последна промяна hemicharger на 28 Май 2009, 14:03, променена общо 1 път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 28 Май 2009, 13:57

Здравейте колеги. По повод на темата, ако някой е решил да посещава южното ни черноморие, аз имам хотел в Китен. Можете да разгледате сайта му www.avenue-kiten.com за информация и цени. Хотелът е нов, а цените са едни от най - ниските в района. Намира се малко преиди главните улици, на 4-5 минути пеш от плажа. Можете да ми пращате и ЛС за повече информация.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 14:08

Браво колега, хубаво семейно хотелче на наистина много ниски цени :D
Поздравления и успех в бизнеса 8) Даже ако позволиш бих те дал за пример на едни колеги, които в една друга тема обясняват как в България нямало начин да успееш (в бизнеса).

П.П. Само съм чувал, че в ресторантите в Китен на закуска сервирали шкембе чорба на фона на жива (чалга) музика, ама няма нищо - за всеки влак си има пътници :D

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Май 2009, 14:23

flame написа:Аха, лесно ти е на теб да го кажеш... Ама аз със тва слабо сърце и 8 байпаса... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако нещо не стане ,казваш и оправяме работата веднага :winky:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Май 2009, 14:49

Двете гълъбчета - на чат сте го обърнали нещо ... Има ЛС за таз работа.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Май 2009, 15:10

Azrail написа:Двете гълъбчета - на чат сте го обърнали нещо ... Има ЛС за таз работа.

:ahah: :ahah: :ahah: не се сдържах
И за да не съм оф - в момента масово на С.Бряг двойна стая в приличен хотел е 50 лв
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 28 Май 2009, 16:42

Аз съм замислил някъв остров Тасос септември месец, ма още съм в процес на проучване, но се надявам скоро да направим някво резерве, че те свободните места ше свършат дук са наканим :mhihi:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 28 Май 2009, 21:10

И това лятото май няма да се почива,добре че поне морето е наблизо 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 28 Май 2009, 23:31

pantzer3 написа:
Kambe написа:аз тази година няма да мога да заделя пари за море :uups: :(

И аз така! :(

То и аз!
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 29 Май 2009, 8:12

СОЗОПОЛ,СТАРИЯТ ГРАД,АВГУСТ,1 СЕДМИЦА,САМИ4АККККККККК :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 29 Май 2009, 10:05

"Сл. бряг"... "Сл. бряг".... Не мога да разбера каква почивка може да се получи в тоя бетон с толкова много хора. Аз ходя там само вечер, когато има партита когато гостуват любими DJ. Малко съм дърт вече за партита, ама...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Май 2009, 10:16

WALL написа:"Сл. бряг"... "Сл. бряг".... Не мога да разбера каква почивка може да се получи в тоя бетон с толкова много хора. Аз ходя там само вечер, когато има партита когато гостуват любими DJ. Малко съм дърт вече за партита, ама...

Колега, на море се ходи не да почиваш, а да се измориш от хубави емоции :D Като се върнеш в големия град ще може по цял ден да си лежиш и да си почиваш :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата