МОРЕ 2009....
Модератор: Общи модератори
((:BuKcu:)) написа:За това...интерент, чичо Гугъл...и айде...телефонното обаждане и всичко готово.
Би ли обяснила последната трета част на поста? Хубаво да си харесам и избера, ама как стои въпроса с резервацията? Само веднъж съм резервирал с кредитна карта - и то беше в БГ, и се обаждах 1001 пъти да ми потвърдят резервацията (вкл. сутринта преди да тръгна), и до последно треперех да не стане някаква прецаквация (от сорта на "Ох, ми господине, ние вчера имахме токов удар и вашата резервация изглежда е била изтрита..."). Нали се сещаш, че ще умра ако отида в чужбина и ми кажат, че всъщност нямам резервация

Затова предпочитам да им дам парите на агенцията и след това да щракам с пръсти - като има нещо те ми се обаждат. Ако има проблем им се навиквам и го оправят - ама така де, нали съм им платил да се грижат за моето удобство

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
flame написа:((:BuKcu:)) написа:За това...интерент, чичо Гугъл...и айде...телефонното обаждане и всичко готово.
Би ли обяснила последната трета част на поста? Хубаво да си харесам и избера, ама как стои въпроса с резервацията? Само веднъж съм резервирал с кредитна карта - и то беше в БГ, и се обаждах 1001 пъти да ми потвърдят резервацията (вкл. сутринта преди да тръгна), и до последно треперех да не стане някаква прецаквация (от сорта на "Ох, ми господине, ние вчера имахме токов удар и вашата резервация изглежда е била изтрита..."). Нали се сещаш, че ще умра ако отида в чужбина и ми кажат, че всъщност нямам резервация![]()
Затова предпочитам да им дам парите на агенцията и след това да щракам с пръсти - като има нещо те ми се обаждат. Ако има проблем им се навиквам и го оправят - ама така де, нали съм им платил да се грижат за моето удобство
Няма страшно, успокой се

За БГ последния път пак така- обадих се в хотела в Сл. бряг...така и така...струва толкова....ок...ще ви преведа парите по банков път....получаваш си платежното и готово.
С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.
До сега никакви проблеми с това не съм имала, резервациите винаги са били на 6, защото си получаваш обратно писмо, че резервацията ти е направена.
Ако толкова много се притесняваш, звъниш един телефон да потвърдят и готово.
Няма страшно

((:BuKcu:)) написа:Сл. бряг....получаваш си платежното и готово
Е, ти си била късметлийка! Да отидеш в Слънчев Бряг и да разбереш не само, че всичко с резервацията ти е точно, но и че ДНСК междувременно не са бутнали хотела

((:BuKcu:)) написа:С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.
До сега никакви проблеми с това не съм имала, резервациите винаги са били на 6, защото си получаваш обратно писмо, че резервацията ти е направена.
Ясна ми е процедурата, но ме е страх да не се получи недоразумение с резервацията. Ама щом казваш, че е сигурно за чужбина - ОК, ще се престраша.

((:BuKcu:)) написа:Няма страшно
Аха, лесно ти е на теб да го кажеш... Ама аз със тва слабо сърце и 8 байпаса...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
flame написа:((:BuKcu:)) написа:((:BuKcu:)) написа:С дебитна/кредитна - ако има booking, просто си попълваш формуляра, даваш номера на картата и поне за чужбина - номера на картата седи за депозита, който си дърпат и гаранция, че няма да щъкнеш и да не платиш.
Ясна ми е процедурата, но ме е страх да не се получи недоразумение с резервацията. Ама щом казваш, че е сигурно за чужбина - ОК, ще се престраша.Ама ако отида и на място ми откажат резервацията да знайш, че в твоя хотел ще дойда тогава
![]()
:
Шефа ми много често пътува и си резервира хотелите само онлайн с карта... до сега не е имало проблем с резервацията
Последна промяна hemicharger на 28 Май 2009, 14:03, променена общо 1 път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Здравейте колеги. По повод на темата, ако някой е решил да посещава южното ни черноморие, аз имам хотел в Китен. Можете да разгледате сайта му www.avenue-kiten.com за информация и цени. Хотелът е нов, а цените са едни от най - ниските в района. Намира се малко преиди главните улици, на 4-5 минути пеш от плажа. Можете да ми пращате и ЛС за повече информация.
Браво колега, хубаво семейно хотелче на наистина много ниски цени
Поздравления и успех в бизнеса
Даже ако позволиш бих те дал за пример на едни колеги, които в една друга тема обясняват как в България нямало начин да успееш (в бизнеса).
П.П. Само съм чувал, че в ресторантите в Китен на закуска сервирали шкембе чорба на фона на жива (чалга) музика, ама няма нищо - за всеки влак си има пътници

Поздравления и успех в бизнеса

П.П. Само съм чувал, че в ресторантите в Китен на закуска сервирали шкембе чорба на фона на жива (чалга) музика, ама няма нищо - за всеки влак си има пътници

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
flame написа:Аха, лесно ти е на теб да го кажеш... Ама аз със тва слабо сърце и 8 байпаса...![]()
![]()
Ако нещо не стане ,казваш и оправяме работата веднага

- Azrail
- UFO Pilot
-
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Azrail написа:Двете гълъбчета - на чат сте го обърнали нещо ... Има ЛС за таз работа.

И за да не съм оф - в момента масово на С.Бряг двойна стая в приличен хотел е 50 лв
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Аз съм замислил някъв остров Тасос септември месец, ма още съм в процес на проучване, но се надявам скоро да направим някво резерве, че те свободните места ше свършат дук са наканим 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
WALL написа:"Сл. бряг"... "Сл. бряг".... Не мога да разбера каква почивка може да се получи в тоя бетон с толкова много хора. Аз ходя там само вечер, когато има партита когато гостуват любими DJ. Малко съм дърт вече за партита, ама...
Колега, на море се ходи не да почиваш, а да се измориш от хубави емоции