Купих си най-хубавата кола на света !!!
Модератор: Общи модератори
Penchev написа:cucko написа:Видяхте вече какво е да се правиш на гъзар...
Добре де защо трябваше точно същите снимки да похвали?!Аз затова не писах тук толкова време защото ми направи впечатление че не е реална........чакайте бе тоя дядо в англия с ляв волан ли кара м-ки и алпини..бах ви как се хванахте на гола кука.....![]()
Колега , никога Е30 ///М3 не е произвеждана с друг волан освен левия
WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....
Тази Мка за мен е един кош нищо повече!
Колега, без да искам да те засегна по никакъв начин ще ти кажа ,че автомобила ,който караш почти напълно отговаря на удебеления в цитата епитетТвоят автомобил ще си замине един ден и от улиците и никой няма да си спомня ,че е съществувала такава моделна серия
Собственици на този модел освен да наливат гадна нафта на поразия ,да поправят с безброй много пари скоростни кутии ,които пък даже са на друг автомобилен производител, да треперят от страх когато трябва да се долее масло в същия тоя "прекрасен" автоматик в случай ,че са усведомени какво може да се случи след това, да сменят турбини и да сменят кугелгеленки просто незнам с друго какво се занимават
Георги Пенчев
Дрън дрън, че пляс Пенчев е твоят пост. Колата ми е с ръчка.... Аз съм си взел кола за пътуване и комфорт, не да се въртя кат преял кон... Макар, че с тия 410Nm перфектно става и за това...
Добре де не се отклонявайте от темата ... дайте да си изчакаме автора ако се появи или просто коментирайте по темата.... Разбрахме, че за колегата WALL е30 м3 е кошница, нека си кара е39 (и аз си имам такава и съм много доволен) , но винаги ще искам да притежавам М-повер е30, всеки с личният си вкус, все пак неможе всички да сме на едно мнение 

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
М .....М ....... М поклон Дай боже на всеки истински беемвис да усети аромата на изгорелите газове на една емка поне веднъж в живота си много късмет и здраве и за двама ви 

Който се стиска после яко писка
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Другото,което е !!!! Снимките са правени 2007
имат си резюме
1 на 0 за бмв форума. 520и , опитай пак утре 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
bivola написа:Другото,което е !!!! Снимките са правени 2007имат си резюме
1 на 0 за бмв форума. 520и , опитай пак утре