Music Idol

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 05 Мар 2009, 23:28

hemicharger написа:
KIARA_G написа:
hemicharger написа:банда, кво ше кажете за днешните айдъли?

Днес, нещо ме разочароваха, никой не можа да ме грабне... :mhihi:
Освен ИЗАБЕЛЛА ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ееее ама тя не се брои..........защото пее дълги години в Калигула :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Именно! Пее ли, свири ли... не знам, ама голям IDOL e ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Мар 2009, 0:13

На мен ми хареса тази със снимката на баща си.И визия имаше и глас.Мария пусна двама дет за нищо не стават...(тоя с розата и тоя дет го ебаваха с тройката М),а на тая и се направи нещо...така и не разбрах що не и хареса момичето :evil:
И за да не обиждам животните,както някой по-горе написа ,ще кажа че муцката и става за заместител на тия вакуум помпите, дето отпушват тоалетните. :mrgreen:
Ето и едно интересно клипче http://www.vbox7.com/play:faf46a77

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Мар 2009, 12:33

krystal написа:

На мен ми хареса тази със снимката на баща си.И визия имаше и глас.Мария пусна двама дет за нищо не стават...(тоя с розата и тоя дет го ебаваха с тройката М),а на тая и се направи нещо...така и не разбрах що не и хареса момичето :evil:
И за да не обиждам животните,както някой по-горе написа ,ще кажа че муцката и става за заместител на тия вакуум помпите, дето отпушват тоалетните. :mrgreen:
Ето и едно интересно клипче http://www.vbox7.com/play:faf46a77

Дай да не почваме темата за "Мария" че ще ме БАНнат на финала!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Мар 2009, 20:29

krystal написа: ... http://www.vbox7.com/play:faf46a77

Това тая същата в журито ли е?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Мар 2009, 20:44

ja написа:
krystal написа: ... http://www.vbox7.com/play:faf46a77
Това тая същата в журито ли е?

Същата :weed:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Мар 2009, 20:48

Бахти тролчето... преди е била по-добре...

Кака Джука :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Мар 2009, 21:00

То муцуната й сега е по-голяма от г*за й :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Мар 2009, 22:21

Б.х тая надута силикония, идва ми да и изплющя цигански шамар през дебелата дзурла! :twisted:
Макетата ги лансираха лекичко, а тоя шарден Фънки го избива на комплекси и само им прави забележки за килограмите!? :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Мар 2009, 22:23

titto написа:Б.х тая надута силикония, идва ми да и изплющя цигански шамар през дебелата дзурла! :twisted:
Макетата ги лансираха лекичко, а тоя шарден Фънки го избива на комплекси и само им прави забележки за килограмите!? :D

Те за тва сме такава проклета нация , защото наще си колкото се може повече да ги гаврим, а чуждото колкото се може повече и лансиране, пък и то МАКЕДОНЦИ...там където ни ненавиждат :evil: :evil:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Мар 2009, 22:25

Леле тая Мария направо ме изкарва извън нерви като почне "с тая визия за къде си тръгнала" ма тва Вижън айдъл ли е или мюзик,бахти тъпата жена заклевам се :evil: :evil: :evil:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Мар 2009, 23:13

Richmond написа:
titto написа:Б.х тая надута силикония, идва ми да и изплющя цигански шамар през дебелата дзурла! :twisted:

Те за тва сме такава проклета нация , защото наще си колкото се може повече да ги гаврим, а чуждото колкото се може повече и лансиране, пък и то МАКЕДОНЦИ...там където ни ненавиждат :evil: :evil:

Така е, га са у БГ са големи, га са навън дават ан..са!!!
И така е било винаги, защо не се базикаха така, както тук с раята!

Мразим да виждам БГ маниаци навън кви са мижетурки!!!!

Пример: Една пача министърка..... в париж..прибирам се от бач..ама незнае грам къде се намира, ходи след хората с БГ паспорти...седна до мен... така се получи..ма мишка..питат я какво искате да пиете тя незнае кво я питат и вика шампанско, ама на БГ го казва, но на нащо летище още от самолета я посрещат с ВИП табелка, и пак е голямата работа.....мизерия братя тва е!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Мар 2009, 0:00

Нашите си ги правим на пух и прах,никой не ги спира, правят го.
А на чуждо място може да стане скандал. Освен това, наистина е опасно в Македония да се бъзикаш с местните. Особено ако си българин. :mrgreen:
И няма ли най сетне някой от продуцентите да напише на Мария поне на листче някои и друг музикален термин та поне веднъж и тя да се изкаже професионално за гласа на кандидатите.ох,ужасна е.Представям си''победителят в третия Бг Мюзик Айдъл е.....някой си македонец' :box:
Въпреки че, във Вип брадър спечели Не вип...
..може да не е същото но пък,в Бг всичко е възможно.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 07 Мар 2009, 1:00

bivola написа:Леле тая Мария направо ме изкарва извън нерви като почне "с тая визия за къде си тръгнала" ма тва Вижън айдъл ли е или мюзик,бахти тъпата жена заклевам се :evil: :evil: :evil:
ми то у 4алгата са така бе мен,гледда се визия и голяма джука да сму4е,па дали пее друг вапрос,важно да свири каде требе ;) навик
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 07 Мар 2009, 1:57

2 месеца преди започването на Мюзик Айдъл знаех за участието на Мария в журито. Не бях очарована. След това си казах, че на един човек трябва да му се даде шанс. Мария май пропиля шанса си още в първото издание на шоуто. Много противна е станала в устата, неестествено стои на екран, не може да се усмихне като хората. Как да ми е симпатична. Преди може би да, но не и сега! Да не говоря за речника й, аз от нея друго освен "Блендата ти е ужасна, нулева, липсва" или "Изглеждаш ужасно" не чух. Не ми харесва, че прави забележка на хора, които изглеждат 100 пъти по-добре от нея. Много често казва да на такива смотаняци, но както и да е. Все още се опитвам да намеря мястото на Мария във въпросното жури.
За кандидатите - те сега дават смешните, но има и много талантливи кандидати. Ще видим накрая кои ще останат, но засега показаха поне 2-3, които са задължително за финала. Развитието предстои. :P
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

младши ентусиаст
Аватар

незнам

Мнение от nigh7lif3 » 07 Мар 2009, 13:15

Мене друго ми направи впечатление....Някой видя ли в Македония такива олигофрени, като наще тука :?: Само ние ли имаме такива екземпляри :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата