Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
Ето вижте какво им е на някои отношението:
коирано от там:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthre ... post386988
Още един хомос към страната на нечистата сила
коирано от там:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthre ... post386988
Още един хомос към страната на нечистата сила
Alfa 164TD Super'93
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Vra4anin написа:...
То вярно, че лоша реклама по принцип няма... Но в случая не е реклама, ама чиста проява на простотия. Хората разполагащи с пари за 7-ца или С-класа не се вълнуват от мнението на някое смешно списание или пък още по-смешен журналист- интересуват се от малко по-други работи

А дали ПИНКО е добър журналист е друг въпрос вече- то в АутоБилд и баба ти да вземат да превежда статии, стига да знае немски и тя ще се справи

3нам, че има във форума хора от авто-списанията, знам и, че всичко е с пари, знам и, че е нормално да се превеждат статии от чуждите издания, но... Мога да приема лоша статия, и некадърно написана е приемливо- кой колкото може, толкова пише все пак, мога да приема и единичен случай на поръчкова статия (но ЕДИНИЧЕН), но тенденциозно написани статии, видимо подбутващи нагоре една марка или закопаващи други НЕ ПРИЕМАМ. То да е 1 път в годината как да е, преживява се, но в АудиБилд е изключение май да се види обективно написана статия...
Абе проблема не е в спора коя кола ще опъне баира и коя не ами това, че пича първо пуска тема в стил -"да го еба у новото БМВ, не може да качи ей това смешно баирче с 1см сняг", а после се оказва, че не било това баирче и имало повечко сняг, малко канализации спукани, и вода текла та се заледила, и на комшията шахтата с лайната му преляла та и те доизлъскали така или иначе излъсканите на джам павета
А лоша реклама има, това в момента показва колко е предубеден редактора на това списание, коета така или иначе повече няма да си купя

А лоша реклама има, това в момента показва колко е предубеден редактора на това списание, коета така или иначе повече няма да си купя

ja написа:Абе проблема не е в спора коя кола ще опъне баира и коя не ами това, че пича първо пуска тема в стил -"да го еба у новото БМВ, не може да качи ей това смешно баирче с 1см сняг", а после се оказва, че не било това баирче и имало повечко сняг, малко канализации спукани, и вода текла та се заледила, и на комшията шахтата с лайната му преляла та и те доизлъскали така или иначе излъсканите на джам павета
Не, като е толко терикат да слезне със 7цата доло на ханчето (той, а вероятно и други знае/ят къде е) и да пробваме да го качиме тоя баир, е*аго и У баирО
Пък ако му е толкова голям проблем да го изкара от гаража... ще се хванем 4-5 човека да му помогнем да се оттърве от него... няма и да разбере кога се е телепортирало в моя гараж

П.с. Изобщо не го четете, пича е от Горно Кокаля, там на пиенйе и приказки са безсмъртни

И понеже е гъзар и прави сравнения между джипове и лимузини, що тоя "джип" не го качи отсреща в планината да видим па тои колко е (не)проходим...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
айде бе
acko88 написа:Първо здравейте и честитита нова година на всички.Немога да разбера какво подскочихте толкова??Никой не е обидил марката "БМВ".Колегата от алфа форума говори за голям автомобил и задно предаване.Това че последните години автомобилите от "Фиат Груп" се конструират с предно предаване (да подскажа че в това число влиза марката Алфа Ромео) незначи че всичките са така,има алфи със задно и неса малко!Колегата е споделил какво му се е случило и това е какво толкова страшно стана?Чудя се как несте почна ли да спорите коя марка е по бърза...
Поздрави на всички!!!
я вземи прочети пак

но ще се въздържа и ще кажа само че преди малко слизам от "вентилатора" след като целия ден съм карал къде ли не из София и как не я видях тая тема по-ранода ходя да му покажа на розовия . . . дали може или не може, щото днес в лозенец имаше и по големи и непочистени баири, и мога да ти кажа личноото ми мнение за алфа ромео - пълен шит

обиждате марката и искате после да сме коректни - каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите, и не го е написал някой случаен путьо , ами некъф калъф, не, ами май баш калъфа

карайте си лайнарките и гледайте на баир зимата да не се нареждате зад баварки щото те направо политат назад на баира

- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
- ms
-
-
Re: айде бе
Любо Мегов написа:....
Любо, що не се обадиш на розовият калъф и утре да сверите нещата с баирите

- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
virusalfa написа:каквото повикало-такова се обадило,знаеш как е.И мен ме осират в момента там,но клетвите ловят.cvetelin написа:общо взето си посрахте на воля![]()
нали знаеш че тоа клуб аз го открих

Re: айде бе
Любо Мегов написа:acko88 написа:Първо здравейте и честитита нова година на всички.Немога да разбера какво подскочихте толкова??Никой не е обидил марката "БМВ".Колегата от алфа форума говори за голям автомобил и задно предаване.Това че последните години автомобилите от "Фиат Груп" се конструират с предно предаване (да подскажа че в това число влиза марката Алфа Ромео) незначи че всичките са така,има алфи със задно и неса малко!Колегата е споделил какво му се е случило и това е какво толкова страшно стана?Чудя се как несте почна ли да спорите коя марка е по бърза...
Поздрави на всички!!!
я вземи прочети пакнямало обиди просто ти е бедна фантазията какво мога да избълвам по ваш адрес и с основание ...
но ще се въздържа и ще кажа само че преди малко слизам от "вентилатора" след като целия ден съм карал къде ли не из София и как не я видях тая тема по-ранода ходя да му покажа на розовия . . . дали може или не може, щото днес в лозенец имаше и по големи и непочистени баири, и мога да ти кажа личноото ми мнение за алфа ромео - пълен шит![]()
обиждате марката и искате после да сме коректни - каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите, и не го е написал някой случаен путьо , ами некъф калъф, не, ами май баш калъфарозов при това
![]()
![]()
![]()
карайте си лайнарките и гледайте на баир зимата да не се нареждате зад баварки щото те направо политат назад на баира
Любчо, имайки в предвид точно твоите думи :"каквито са ви колите такова ви е и отношението към другите..........." и т.н, излиза че и БМВ е пълен ШИТ, защото не подобава на човек с твоите позиции в клуб БМВ да има такива изказвания по отношение на другите марки. Колко е пълен шит не си ти човека който ще го определя- да си имал Алфа - май не. И какво толко ще избълваш? Нищо с което да изненадаш която и да е марка коли. Всяка си има + и минуси. Ти сам си казвал, че ако Алфата беше със задно предавне щеше да я предпочетеш нея. Явно доста си се афектирал от някои изказвания, я се успокой с един Ниид Фор Спиид. И къде си тръгнал да се катериш по снежните баири данеби да си оправил мортисьора?!? А за политането назад си много прав. Неди да съдиш по единици за всички останали.
ЧНГ на всички шофьори било с БМВ било с Алфа било с квото и да е, много безавариини километри и само приятни емоции по пътищата.
Феновете на макароните много са се възгордяли, макар че Алфа ми е най-симпатичната италианска кола. Все пак някой с 5-ца или 7-ца няма ли да се пробва от нашите!? Ако не, утре ще намеря някои да ме закара до там, че нямям книжка в момента и ще се пробвам с мойто Е46Д автомат (дано да ми приемат опита и да не кажат - ама тоя с 3-ка) 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ms
-
-
Очаквай следният отговор:
Mалка ти е количката още- като порасне до 750, тогава ходи се пробвай. Не си нито на кг., нито на Нютоните на 750 и не ставаш за сравнение...
Отивайте утре, пък той ПИНКО ще изкара вентилатора да се пробвате
Ако ли не- поне му помогнете да го извади от гаража, че се беше притеснил човека...
И не забравяйте да снимате
Mалка ти е количката още- като порасне до 750, тогава ходи се пробвай. Не си нито на кг., нито на Нютоните на 750 и не ставаш за сравнение...
///peter написа:3ки, 5ци не се броят колега...
Трябвало със същата кола да си...
Отивайте утре, пък той ПИНКО ще изкара вентилатора да се пробвате

И не забравяйте да снимате

Последна промяна ms на 04 Яну 2009, 23:28, променена общо 1 път