Един ден се напих ...
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Един ден се напих ...
https://www.youtube.com/watch?v=T9-BsKT ... ata_player
Хаха, първото нещо, за което се сетих като прочетох заглавието
Хаха, първото нещо, за което се сетих като прочетох заглавието
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
ДА ПРЕДОПРЕДЯ!!! Доста срамна е моята случка!!!
Зима..е..Коледа...25.12.2012 година...седим си на масата с наще пийваме ракийка..пържолки..хапване...после винце..ако както си му е реда весело ни е
Лошото започна в 22 часа като ми се обадиха приятели (пийняците) да сме ходили в бар На Края на Вселената на Гарибалди(за хората от София) и така аз трудно се поддавам на такива неща...ама айде навих се...и ето ни вече там с литър Водка...така стана някъде към 4 и реших да си ходя...доста подпийнал..се прибирам в нас..да не кажа мъртав и лягам(най-голямата грешка) започвам да усещам че леглото ми се понася из цялата стая...всичко започва да се върти..а аз дори и не мога да помръдна...и оп оп оп стана ми лошо и направо от кревата върху мокета...ракия,вино,водка..екстра...но както казах мъртав съм и дори не успях да стана..и заспях...така...сутринтта се пробуждам и какво да видя
майка ми хванала един парцал взела и един леген и чисти жената...аз и викам...остави аз като стана ще го изчистя и пак заспях...но това беше най-големият ми срам...

Зима..е..Коледа...25.12.2012 година...седим си на масата с наще пийваме ракийка..пържолки..хапване...после винце..ако както си му е реда весело ни е

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Бахти, тука всички ли повръщате след пиене? Аз никога не съм повръщал от алкохол 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
randity написа:Бахти, тука всички ли повръщате след пиене? Аз никога не съм повръщал от алкохол
Или не си пил достатъчно, или не си мезил обилно!

Много пъти съм се напивал, но се опитвам да спазвам поведение и нямам интересни случки, което хем е добре, хем не, защото след време няма да има какво да разказвам.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
8 декември2005 - аз първокурсник
през деня - бултика греяна ракийка много доволно. Вечерта - бутилка ракия, 2 бутилки вино и на края към 100-150 грама някаква домашна ракия от не знам си къде
Тотал щета. от един момент нататък ми се губи, помня как някакъв ми биеше някакви шамари, после повръщане в тоалетната и после се събудих.
На сутринта се събуждам, отивам да се къпя - гледам люспа от домат и разни други екстри от салатата повърнати по тавана на банята.
Колегите ми разказваха, че съм се катерил по столовете да танцувам на някакви цигании, после съм хванал 2 колежки под ръка и съм си танцувал с тях на масата на DJ-я, после някакъв от друга специалност нещо ми бил казал и тръгнал да ми удря шамари, а аз съм му се метнал на врата да го прегръщам събаряйки го на земята и обяснявайки му колко удобно се спи върху него и че си го искам да е моето плюшено мече. После съм отишъл да върна поръчката и колегите ме сложили да спя и ме заключили да не взема да се върна
през деня - бултика греяна ракийка много доволно. Вечерта - бутилка ракия, 2 бутилки вино и на края към 100-150 грама някаква домашна ракия от не знам си къде
Тотал щета. от един момент нататък ми се губи, помня как някакъв ми биеше някакви шамари, после повръщане в тоалетната и после се събудих.
На сутринта се събуждам, отивам да се къпя - гледам люспа от домат и разни други екстри от салатата повърнати по тавана на банята.
Колегите ми разказваха, че съм се катерил по столовете да танцувам на някакви цигании, после съм хванал 2 колежки под ръка и съм си танцувал с тях на масата на DJ-я, после някакъв от друга специалност нещо ми бил казал и тръгнал да ми удря шамари, а аз съм му се метнал на врата да го прегръщам събаряйки го на земята и обяснявайки му колко удобно се спи върху него и че си го искам да е моето плюшено мече. После съм отишъл да върна поръчката и колегите ме сложили да спя и ме заключили да не взема да се върна

Последна промяна Cyberloner на 05 Яну 2014, 20:39, променена общо 1 път
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Малко гениални идеи, родени с един приятел по време на сесия. Това огънче идва от пуканки в пепелника

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Cyberloner написа:през деня - бултика греяна ракийка много доволно. Вечерта - бутилка ракия, 2 бутилки вино и на края към 100-150 грама някаква домашна ракия от не знам си къде

Аз кой знае какви интересни случки нямам. Но всичките с препиване са били в последствие с повръщане

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз пък се радвам, че имам добър механизъм за връщане. Качествен алкохол мога да си изпия и бутилка без да връщам, но ми се е случвало да повръщам и от 100гр
Ментаците по-добре да излизат по-бързо
Даже обикновено си заспивам и се събуждам след няколко часа да връщам
Като под обикновено... накрая на годината се замислих, че само 3 пъти съм връщал от пиене (за годината
) ... 2 пъти със събуждания по нощите, 3-тия път беше от 200гр ментаци
Спрямо прочетените истории, няма нищо интересно за разказване

Спрямо прочетените истории, няма нищо интересно за разказване

В тая тема много бая мармоти завиват студенти в бутилки от ракия...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ми хич да не е... леееееко трудно вярвам на някои колеги
, относно изпито количество, но както и да е. Ако трябва да се разпиша и аз в цифри бих казал:
-бира съм пил максимум 7 броя (по 500мл.), почнах да не мога и си легнах. На сутринта съм чук.
-вино на едно сядане ако реша да пия то е 500мл.+ Това горе-долу е лимита, над който почва да ми става по-трудно да възприемам алкохола
Да кажем, че до 700мл. съм ок, после леглото. Преди години две поредни вечери изпих по 1.5л. (но за по 6-7 часа всяка) и си бях ок. Следващите 1-2 дни леко странно усещане в стомаха 

-бира съм пил максимум 7 броя (по 500мл.), почнах да не мога и си легнах. На сутринта съм чук.
-вино на едно сядане ако реша да пия то е 500мл.+ Това горе-долу е лимита, над който почва да ми става по-трудно да възприемам алкохола

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Всичко си е до организъм и до килограми можеби.
Със Станката-ТУРБО преди докато цъкахме редовно белот си пийвахме по 2бр по 1л и 1бр от 700мл джин за 10 игри и кой от къде е без особенни трудности
Няма да споменавам за рекорди за да не ме причислите към мармотаджиите
ПС Срамни истории много,но с това ли да се хваля
Със Станката-ТУРБО преди докато цъкахме редовно белот си пийвахме по 2бр по 1л и 1бр от 700мл джин за 10 игри и кой от къде е без особенни трудности

ПС Срамни истории много,но с това ли да се хваля

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
На купон сме на една вила в с.Рударци може ми най надечната къща в селото горе в гората. Напили сме се доволно и аз излизам малко на вънка на свеж въздух и да се изпикам. Както си пикам и некви 2-ма минавам покрай мене . И аз им викам :
''Пичове кои сте вие бе?
А единия вика: Кой ти требва?
И аз си продължих да си пикам и те си продължиха на долу по ливадата.
На другият ден се оказа, че са разбити 10 къщи включително наща дето купонясвах ме
Минаха точно до мене, мамицата им и крадливо племе 
''Пичове кои сте вие бе?
А единия вика: Кой ти требва?
И аз си продължих да си пикам и те си продължиха на долу по ливадата.
На другият ден се оказа, че са разбити 10 къщи включително наща дето купонясвах ме

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Никога не съм се напивал.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Според мен няма смисъл от такива ограничение ,освен ако здравето не позволява. Хубаво е по някога човек да изпусне парата. Нямам предвид всяка седмица да се напива 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
m.dimitrov1992 написа:Според мен няма смисъл от такива ограничение ,освен ако здравето не позволява. Хубаво е по някога човек да изпусне парата. Нямам предвид всяка седмица да се напива
E не всяка седмица, пред ден може

Последна промяна Ronka на 08 Яну 2014, 9:49, променена общо 1 път

Много като тебе вече плакаха ...