Един ден се напих ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Един ден се напих ...

Мнение от sub_eleven » 05 Яну 2014, 10:54

https://www.youtube.com/watch?v=T9-BsKT ... ata_player

Хаха, първото нещо, за което се сетих като прочетох заглавието

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 05 Яну 2014, 13:11

ДА ПРЕДОПРЕДЯ!!! Доста срамна е моята случка!!!

Зима..е..Коледа...25.12.2012 година...седим си на масата с наще пийваме ракийка..пържолки..хапване...после винце..ако както си му е реда весело ни е :) Лошото започна в 22 часа като ми се обадиха приятели (пийняците) да сме ходили в бар На Края на Вселената на Гарибалди(за хората от София) и така аз трудно се поддавам на такива неща...ама айде навих се...и ето ни вече там с литър Водка...така стана някъде към 4 и реших да си ходя...доста подпийнал..се прибирам в нас..да не кажа мъртав и лягам(най-голямата грешка) започвам да усещам че леглото ми се понася из цялата стая...всичко започва да се върти..а аз дори и не мога да помръдна...и оп оп оп стана ми лошо и направо от кревата върху мокета...ракия,вино,водка..екстра...но както казах мъртав съм и дори не успях да стана..и заспях...така...сутринтта се пробуждам и какво да видя :dummy: майка ми хванала един парцал взела и един леген и чисти жената...аз и викам...остави аз като стана ще го изчистя и пак заспях...но това беше най-големият ми срам... :dummy: :dummy:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 05 Яну 2014, 13:15

Бахти, тука всички ли повръщате след пиене? Аз никога не съм повръщал от алкохол :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 05 Яну 2014, 13:19

randity написа:Бахти, тука всички ли повръщате след пиене? Аз никога не съм повръщал от алкохол :dunno:

Или не си пил достатъчно, или не си мезил обилно! :mhihi:

Много пъти съм се напивал, но се опитвам да спазвам поведение и нямам интересни случки, което хем е добре, хем не, защото след време няма да има какво да разказвам. :mhihi:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 05 Яну 2014, 16:01

8 декември2005 - аз първокурсник
през деня - бултика греяна ракийка много доволно. Вечерта - бутилка ракия, 2 бутилки вино и на края към 100-150 грама някаква домашна ракия от не знам си къде
Тотал щета. от един момент нататък ми се губи, помня как някакъв ми биеше някакви шамари, после повръщане в тоалетната и после се събудих.

На сутринта се събуждам, отивам да се къпя - гледам люспа от домат и разни други екстри от салатата повърнати по тавана на банята.

Колегите ми разказваха, че съм се катерил по столовете да танцувам на някакви цигании, после съм хванал 2 колежки под ръка и съм си танцувал с тях на масата на DJ-я, после някакъв от друга специалност нещо ми бил казал и тръгнал да ми удря шамари, а аз съм му се метнал на врата да го прегръщам събаряйки го на земята и обяснявайки му колко удобно се спи върху него и че си го искам да е моето плюшено мече. После съм отишъл да върна поръчката и колегите ме сложили да спя и ме заключили да не взема да се върна :mhihi:
Последна промяна Cyberloner на 05 Яну 2014, 20:39, променена общо 1 път

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 05 Яну 2014, 17:09

Малко гениални идеи, родени с един приятел по време на сесия. Това огънче идва от пуканки в пепелника :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Яну 2014, 19:29

Cyberloner написа:през деня - бултика греяна ракийка много доволно. Вечерта - бутилка ракия, 2 бутилки вино и на края към 100-150 грама някаква домашна ракия от не знам си къде

:shock: Ти ма приби... Тотал щета не, ами радвай се, че си доживял втория семестър :mhihi:

Аз кой знае какви интересни случки нямам. Но всичките с препиване са били в последствие с повръщане :mhihi: Този защитен механизъм на организма при мен е силно развит. Но говорим за ученическите години. После си зададох сам култура на пиене и драми не е имало :) Разбрах, че кефа от консумацията на алкохол се губи и няма смисъл...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Яну 2014, 21:22

Аз пък се радвам, че имам добър механизъм за връщане. Качествен алкохол мога да си изпия и бутилка без да връщам, но ми се е случвало да повръщам и от 100гр :shock: :shock: :shock: Ментаците по-добре да излизат по-бързо :wave: Даже обикновено си заспивам и се събуждам след няколко часа да връщам :dunno: Като под обикновено... накрая на годината се замислих, че само 3 пъти съм връщал от пиене (за годината :mhihi: ) ... 2 пъти със събуждания по нощите, 3-тия път беше от 200гр ментаци :lol:

Спрямо прочетените истории, няма нищо интересно за разказване :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Яну 2014, 22:55

В тая тема много бая мармоти завиват студенти в бутилки от ракия...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Яну 2014, 23:46

Ми хич да не е... леееееко трудно вярвам на някои колеги :mhihi: , относно изпито количество, но както и да е. Ако трябва да се разпиша и аз в цифри бих казал:
-бира съм пил максимум 7 броя (по 500мл.), почнах да не мога и си легнах. На сутринта съм чук.
-вино на едно сядане ако реша да пия то е 500мл.+ Това горе-долу е лимита, над който почва да ми става по-трудно да възприемам алкохола :mhihi: Да кажем, че до 700мл. съм ок, после леглото. Преди години две поредни вечери изпих по 1.5л. (но за по 6-7 часа всяка) и си бях ок. Следващите 1-2 дни леко странно усещане в стомаха :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Яну 2014, 0:06

Всичко си е до организъм и до килограми можеби.
Със Станката-ТУРБО преди докато цъкахме редовно белот си пийвахме по 2бр по 1л и 1бр от 700мл джин за 10 игри и кой от къде е без особенни трудности :bchug: Няма да споменавам за рекорди за да не ме причислите към мармотаджиите :mhihi:

ПС Срамни истории много,но с това ли да се хваля :oops:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 06 Яну 2014, 10:36

На купон сме на една вила в с.Рударци може ми най надечната къща в селото горе в гората. Напили сме се доволно и аз излизам малко на вънка на свеж въздух и да се изпикам. Както си пикам и некви 2-ма минавам покрай мене . И аз им викам :
''Пичове кои сте вие бе?
А единия вика: Кой ти требва?
И аз си продължих да си пикам и те си продължиха на долу по ливадата.
На другият ден се оказа, че са разбити 10 къщи включително наща дето купонясвах ме :kuku: Минаха точно до мене, мамицата им и крадливо племе :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Яну 2014, 22:39

Никога не съм се напивал.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 08 Яну 2014, 9:33

Според мен няма смисъл от такива ограничение ,освен ако здравето не позволява. Хубаво е по някога човек да изпусне парата. Нямам предвид всяка седмица да се напива :yes:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 08 Яну 2014, 9:43

m.dimitrov1992 написа:Според мен няма смисъл от такива ограничение ,освен ако здравето не позволява. Хубаво е по някога човек да изпусне парата. Нямам предвид всяка седмица да се напива :yes:

E не всяка седмица, пред ден може :mhihi:
Последна промяна Ronka на 08 Яну 2014, 9:49, променена общо 1 път
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата