Как се изложихме в Европа... Дайте по един подпис...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Юли 2008, 0:08

Прай фатки да спечели мюсюлманите според мене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 28 Юли 2008, 2:37

абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май........... :mhihi:
И пожарникар не ни беше управлявал още и той ше дойде на власт ама.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 28 Юли 2008, 3:36

bozukov_g написа:Аве колеги адски ми е писнало вече бомба ли да им метнем :dunno: кво да правиме вече незнам. Оправия маи няма А???

ааа бомби.. ракети с калиев нитрат или със к.перхлорат ще направим бе... :mhihi: :mhihi:, проблема обаче е във навигацията, някой друг колега да каже как ще я накараме да се забие в парламента. :) :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 28 Юли 2008, 9:38

Сега някой модератор ще каже, rever не ги повеждай по пътеката към ключа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Юли 2008, 9:52

BiTurbo написа:абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май........... :mhihi:

Едва ли ще се коалира с Доган и с БСП. По скоро с Царя може да скалъпят нещо нали си е царско чадо и той, но и това ме съмнява.

Друга евентуална коалиция е със СДС, поне те му дадоха да разбере че са готови на това. Абе незнам ще видиме. Изборите ще покажат.

Сега е по-важно да се направи нещо и да си замине това правителство, да се изчистим малко от този паразит ДПС.
Прави ли ви впечатление, че политиците на Доган са много по-методични и логични в изказванията си от тези на БСП и НДСВ? Това е много ама ного опасно според мен.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BiTurbo » 28 Юли 2008, 19:26

ja написа:
BiTurbo написа:абе и той каза че нито с доган нито с Атака ше се коалира на следващите избори, пък ше го гледаме и филма Бойко Борисов май май........... :mhihi:

Едва ли ще се коалира с Доган и с БСП. По скоро с Царя може да скалъпят нещо нали си е царско чадо и той, но и това ме съмнява.

Друга евентуална коалиция е със СДС, поне те му дадоха да разбере че са готови на това. Абе незнам ще видиме. Изборите ще покажат.

Сега е по-важно да се направи нещо и да си замине това правителство, да се изчистим малко от този паразит ДПС.
Прави ли ви впечатление, че политиците на Доган са много по-методични и логични в изказванията си от тези на БСП и НДСВ? Това е много ама ного опасно според мен.

точно тва е колега напълно съм съгласен за мен първата стъпка към по-добро правителство е да се махнат тия турци от управлението, че от тях идва цялата работа вече повече от 15г ни управлява тоя Доган, мамицата му !! :dummy:

зтва аз си мисля че за да се спасим от турците на първо време не ни тряяя подписка а на следващите избори просто тряя всички да идем да гласуваме........ щото като гласоподаватели и Доганчо с негови твърд електорат си зима винаги едни яки места на първия ред в парламента :evil: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Юли 2008, 10:33

Продължават да се подиграват с нас! След като си решиха проблемите взеха че си гласуваха дълга почивка :twisted:
http://dnes.dir.bg/2008/07/30/news3245096.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BiTurbo » 30 Юли 2008, 15:13

ееехааа кой кат тях ся а :mhihi:
да ги намерим по черноморието и да ги убием с камъни :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Юли 2008, 15:19

bobi_maxo написа:Продължават да се подиграват с нас! След като си решиха проблемите взеха че си гласуваха дълга почивка :twisted:
http://dnes.dir.bg/2008/07/30/news3245096.html

38 дни почивка!!! :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

гражданите имат по 14-20 максимум
тези са си "ГЛАСУВАЛИ" 2 пъти максимума :shock:
кретени!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 30 Юли 2008, 16:27

майка им мръсна, не мина вота, говорят само как трябва да се работи усилено, а санкций за провалените министри няма....... Слушайте комуснистите скапани какви ги говорят.. Ако някой на изборите пак гласува за тея парти, той едва ли ще бъде българин........а някаква мръсна утрепка смотана.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 30 Юли 2008, 17:14

При обсъждането на вота управляващите постоянно разправяха как това било губене на ценно време, неможели да приемат важни закони, а сега с тази почивка която си спретнаха отново показаха колко им пука за България. :evil: :twisted:
Лошото е, че като сметнем пенсионерите с промити мозъци, купените цигани и негласуващите обидени българи, пак БСП ще спечели ако има избори сега :twisted: :twisted: :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата