615 години слава!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 17 Юли 2008, 18:59

someone написа:Едно мога да кажа: D3BEP е най-добрия провокатор, който някога съм виждал по форумите. Драсна един пост след дълго мълчание, и всички наскачахте да се храните взаимно...а човека 100% си седи някъде на хладно, забавлява се и ви се смее на "ентусиазма"...да не кажа на друго

+1 :yes:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Юли 2008, 19:01

Пичове ,кво стана ?.... къде е корена на спора .... ДЗВЕР , нещо лично ли решавате или има място и за другите? Тоо СооL - пожеланията към всички ли са ?.... :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 19:01

rever и викаш едно и също е облъчването я по добре да се слави партията :mhihi:

Това във япония си е бомба доста по слаба от чернобил и е война. Докато това няма как да се скрие, прсото си играят със хората като кукли. Такава идеология няма кой да хареса освен болен мозък като теб.
Последна промяна ditko1 на 17 Юли 2008, 19:02, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 19:02

ditko1 написа:///peter аз мисля, че е по добре да не се изкарават тогава хората, и след като им е казано е по друго. Всеки си прави сметка какво да предприеме. ТИ какво би предприел, как би искал да бъде ? както е ли ?

Така или иначе при взрива хората от околностите са поели най-високата концентрация на радиация, тогава няма как да се реагира, а и колегата ти каза, дали ще си у вас, на терасата или отвън е все тая, освен ако блока ти не е от масивна бетонна+оловна конструкция, но ме съмнява...
Реактора не може да седи отворен, трябва да се запечата, изчисти и тн. От там нататък като виждаш където и да идеш е все тая, щом радиационните частици достигат САЩ и Япония...

Просто е нямало какво друго да се направи освен да се мълчи към момента, за да се запази спокойствие...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 19:06

///peter човек за себе си знае кое е най добре. Неможе някакъв да ти решава дали ще седиш като мирно кученце. Доста хора са имали каде да отидът или да науснат страната. Неможеш да ми кажеш, че е по добре да седиш в Припият като можеш да отидеш и в българия или в други страни.... неможеш да кажеш, че радияцията навсякаде е една и съща..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 19:09

Ти разбираш ли че и да идеш няма смисъл а? как да ти се обясни това? имеш ли идея каква паника ще настане и колко повече хора ще умрат в нея, ако кажеш че има ядрен проблем?
Тука при някаква умрела гърмялка в Челопечене беше баси паниката и то през 2008г. Представи си в началото на ядрената ера какво ще стане ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 17 Юли 2008, 19:10

someone написа:Едно мога да кажа: D3BEP е най-добрия провокатор, който някога съм виждал по форумите. Драсна един пост след дълго мълчание, и всички наскачахте да се храните взаимно...а човека 100% си седи някъде на хладно, забавлява се и ви се смее на "ентусиазма"...да не кажа на друго

Да! Само каква тема-рекордьор - по страница на час!
Колкото до D3BEP-а...(к’ъв свежарски подпис!)... вЕрно див е...
Но зарад таквиз кат него форумът ви/ни жив е...

Само дето пише в прекалено академичен стил - мозъкът ми направо се изпържи, докато му разбера идеята!!! ;) :D
Последна промяна stozashto на 17 Юли 2008, 19:18, променена общо 1 път
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 19:11

stozashto написа:Само дето пише в прекалено академичен стил - мозъкът ми направо се изпържи, докато му разбера идеята!!! ;) :D

И какво схвана? :mhihi: Може да пишеш на ЛС :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 19:13

///peter искаш да ми кажеш дали съм в бг или в припият е едно също ли ? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Юли 2008, 19:15

Той //peter ако знае кво приказва... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Още се опитвам да ти зацепя цитатите ми които си постнал ма нещо не ми се отдава... Дай няква яснота... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 19:16

ditko1 написа:///peter искаш да ми кажеш дали съм в бг или в припият е едно също ли ? :mhihi:

Да, ако си посрещнал лъченията... Казах ти, пък и ме боли фара общо взето какво мислиш, НЯМА какво да направиш повече. И да ти кажат недай си Боже има ядрена авария и огромно изтичане на радиация, какво ще направиш играч ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 19:17

SaSo написа:Той //peter ако знае кво приказва... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Още се опитвам да ти зацепя цитатите ми които си постнал ма нещо не ми се отдава... Дай няква яснота... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Например че си същия какъвто определи баварец, ма нищо де на теб ти трябва време да схванеш ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 19:22

Да, ако си посрещнал лъченията... Казах ти, пък и ме боли фара общо взето какво мислиш, НЯМА какво да направиш повече. И да ти кажат недай си Боже има ядрена авария и огромно изтичане на радиация, какво ще направиш играч Wink

ми ако знаеш колкото по дълго седиш толкова повече се натрупва облъчването. И мисля да бягам на някаде, ако кажат тея изобщо от БСП нещо...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 17 Юли 2008, 19:23

///peter написа:
stozashto написа:Само дето пише в прекалено академичен стил - мозъкът ми направо се изпържи, докато му разбера идеята!!! ;) :D

И какво схвана? :mhihi: Може да пишеш на ЛС :D

Да, беее! Наготово всеки иска! Нека и твоят мозък да се попържоти малко! :mhihi:

По темата - не успях да я разбера :uups: - не ми остана неизпържен мозък за това! :mhihi:
"... _ _ _ ..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 17 Юли 2008, 19:25

ditko1 написа:rever и викаш едно и също е облъчването я по добре да се слави партията :mhihi:

Това във япония си е бомба доста по слаба от чернобил и е война. Докато това няма как да се скрие, прсото си играят със хората като кукли. Такава идеология няма кой да хареса освен болен мозък като теб.
.
Американците са бомбандирани НАСЕЛЕНА местност, не 1 път, а два пъти надали и 1/10 от жертвите са били войници!!! Сега във Ирак като е война що не пуснат 1 атомна а ? Тези 100 хиляди жертви са загинали мигновено.. само им е светнало пред очите... и да крият и да не крият файда няма, те вече 100 хиляди заминали(за Япония става въпрос).
Караш ме сега те псувам просто млъкни смешен си разбра ли, ти и ония албанец... що трябва съм комунист, за да не ме кефят американците ? Не съм комунист и не искам някой да ми казва как да живея, но и за твоя информация по времето на чернобил също е било война! Каквото са могли са направели... както виждаш и по кадрите мерки са взети веднага след взриви, каквото е могло това са направели! Това е... планетата е малка.. където и да има ядрен взрив все ще има жертви! Ще напускаш СССР, така ли... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: късмет ти пожелавам. Все пак хората са ги евакуирали... то не е 5 човека че да ги евакуираш, а петър ти каза че най-страшното в катастрофите е паниката, ако 20 хиляди човека тръгнат едновременно да се евакуират, нямаше да се евакуира никой. Ще стане като в американски филм(сигурно си гледал), после нито автобус можеше да припари нито техника... нищо... ей там щяха да си останат запечатани хората от всякъде!
Ама то не става само да дрънкаш кой комунист и кой демократ.... сигурност американците щяха да отидат в чернобил с невидимия Б3 и да закарат останките на луната нали... ти са радвай че не се е случело подобно нещо някъде другаде, гарантирам ти че жертвите няма да са въобще малко!
Последна промяна rever на 17 Юли 2008, 19:26, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата