СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
Имаше ли бояджии тука?
Аз съм баш любител , пръсвал съм някакви дребни детайли преди и ми се получаваше добре, но съм забравил и сега ми се налага.
Алуминиева рама на мотор, тоест плътен материал. С няколко дълбоки деруги. Купил съм кит с алуминиви частици да ги пълня. С какви номера шкурка да мина кита преди да го боядисам, ако може да мина без грунд...?
И колко време трябва да съхне кита преди да го шкуря? 16-18 градуса ми е гаража.
Процедурата трябва да е същата като боядисване на джанти. И боя за джанти съм си взел даже.
Аз съм баш любител , пръсвал съм някакви дребни детайли преди и ми се получаваше добре, но съм забравил и сега ми се налага.
Алуминиева рама на мотор, тоест плътен материал. С няколко дълбоки деруги. Купил съм кит с алуминиви частици да ги пълня. С какви номера шкурка да мина кита преди да го боядисам, ако може да мина без грунд...?
И колко време трябва да съхне кита преди да го шкуря? 16-18 градуса ми е гаража.
Процедурата трябва да е същата като боядисване на джанти. И боя за джанти съм си взел даже.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Пръска се шприц кит нацяло върху рамата след като си запълнил надраното и си подготвил детайла . После минаваш на водна и пръскаш боята . Работиш по указанията на системата от която и си закупил боя и основа .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За субкултурата на Г-клас

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Колегата бояджия може да даде адекватно мнение. Останалите сме любители. Аз кит не съм слагал на рамата на моя мАтор, но слагах по калниците и резервоара. Като шкурих на сухи 220-240, 320, 400, което вероятно е заиграване и до някаква степен ненужно. После шприц, водна 600, боя, лак.
Последна промяна drifty на 19 Дек 2023, 21:53, променена общо 1 път

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Много сложно. Ще пробвам по аматьорския начин, ако не стане хубаво, тогава ще го направя както трябва. 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Едно старо правило гласи, че по мотор нищо не се боядисва! Защото след това...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
carman какво е PDP?
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Personal Development Plan.
Обикновено се планира на годишна база и всеки си има ментор (поне така е в нашата компания).
Аз също имам различен ментор всяка година, като част от моето PDP, да ме учат и да ми набиват канчето, щот си падам малко хайдутин
Обикновено се планира на годишна база и всеки си има ментор (поне така е в нашата компания).
Аз също имам различен ментор всяка година, като част от моето PDP, да ме учат и да ми набиват канчето, щот си падам малко хайдутин

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
dhtj написа:Имаше ли бояджии тука?
Има , ама го има и Данчо Компетента

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе вземи му боядисай ти като си много компетентен рамката върху старата боя и кита с "алуминиеви частици" да ти гледаме сеира малко и на тебе . Трябва да те боготворим и да ти се кланяме заради надменното ти отношение към всеки който напише нещо по въпроса ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Jordana написа:Абе вземи му боядисай ти като си много компетентен рамката върху старата боя и кита с "алуминиеви частици" да ти гледаме сеира малко и на тебе . Трябва да те боготворим и да ти се кланяме заради надменното ти отношение към всеки който напише нещо по въпроса ?
Кефиш ма, продължавай

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
За Г класите, аз съм стигнал до извода, че да караш Г класа е един от малкото начини всички на територията около теб да шофират адекватно, да не те засичат, да не те изпреварват през тавана и засичат когато по малинов караш с 60 при ограничение 50, да не ти светкат все едно караш с 30 когато на магстралата изпреварваш с 160 друг и си дал десен мигач че ще се прибереш ...... ама наистина, един приятел си взе Г класа, даде ми да я покарам малко(мале при по сериозна скорост колко се клатушка това нещо) и съвсем сериозно започнах да ги гледам за жената преди известно време.......
Иначе ей това ХР-ите са много интересни.
Светлин Наков ми писа преди време, и се хванах да водя един екип от 6 човека изкарали програмата на Софтуни, но нямащи реален опит да им дам реален мой проект и да им помагам в писането. му чрез насоки
Всичко супер , пишат нашите хора, проекта върви - всичко точно. 2 ма от тях се представят много ама наистина много добре, буквално давам им таск и с малко насоки(20-30 минути на ден) ми връщат резултат(PR), правя им код ревю фиксват дребни неща и всичко работи.
В момента е многооооооо ама наистина много трудно да почнеш като джуниър, много желаещи - малко обяви. И се опитвам аз да намеря телефони, линкедлн да им пиша на ХР ите, на няколко фирми които съм харесал - никой не ме отразява.
Аз нали съм добър в намирането на разна информация
, реших проблема много просто, пуснах на 4 места моето св за ентри левел и джуниър, до час ми звъннаха и от 4-те места и уредих 2 интервюта още утре на моите хора, но въпроса е защо са толкова смотани и не ми обърнаха внимание преди това ...... та тея ХР-ки са 
Иначе ей това ХР-ите са много интересни.

Светлин Наков ми писа преди време, и се хванах да водя един екип от 6 човека изкарали програмата на Софтуни, но нямащи реален опит да им дам реален мой проект и да им помагам в писането. му чрез насоки
Всичко супер , пишат нашите хора, проекта върви - всичко точно. 2 ма от тях се представят много ама наистина много добре, буквално давам им таск и с малко насоки(20-30 минути на ден) ми връщат резултат(PR), правя им код ревю фиксват дребни неща и всичко работи.
В момента е многооооооо ама наистина много трудно да почнеш като джуниър, много желаещи - малко обяви. И се опитвам аз да намеря телефони, линкедлн да им пиша на ХР ите, на няколко фирми които съм харесал - никой не ме отразява.

Аз нали съм добър в намирането на разна информация

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivanski_2 написа: та тея ХР-ки са
Виж ся... теб поне не те думкат отзад

А за Г класата - сигурно си карал от старата. Новата е стабилна. Ако парите нямат значение - това е джипа

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Едно време като карах разни "отговорни" другари се получаваше ефекта на комплекса.
През деня, карайки нещо голямо и тежко, чуквайки мигач на ляво, от среща колите спираха и ми се радваха. На светофар, като нещо се унеса и светне зелено никой зад мен не ми е свиркал или подканял да тръгна, сигурно си вика "Господина вероятно мисли нещо грандиозно, няма да го притеснявам".
Един ден , докато карах "втора кола" зад първият в екскорт на нормална дистанция , един човек реши да ме отмине и се шмугна между мен и първата кола от екскорта. Усети се човека, без да бъде притесняван и взе, че веднага отби в дясно.
Не така стояха нещата вечерта, когато решавах да се прибера с моята кошница.
Малии, ще ме убият на пътя еГаси, всеки ме мрази и се опитва да не изпревари
От ляво, от дясно, направо се усещах като някакво гоМно на пътя.
И в двата цитирани случая с различни автомобили, карах по правилата с максималната разрешена скорост за града.
През деня, карайки нещо голямо и тежко, чуквайки мигач на ляво, от среща колите спираха и ми се радваха. На светофар, като нещо се унеса и светне зелено никой зад мен не ми е свиркал или подканял да тръгна, сигурно си вика "Господина вероятно мисли нещо грандиозно, няма да го притеснявам".
Един ден , докато карах "втора кола" зад първият в екскорт на нормална дистанция , един човек реши да ме отмине и се шмугна между мен и първата кола от екскорта. Усети се човека, без да бъде притесняван и взе, че веднага отби в дясно.
Не така стояха нещата вечерта, когато решавах да се прибера с моята кошница.
Малии, ще ме убият на пътя еГаси, всеки ме мрази и се опитва да не изпревари

От ляво, от дясно, направо се усещах като някакво гоМно на пътя.
И в двата цитирани случая с различни автомобили, карах по правилата с максималната разрешена скорост за града.