За самолетите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За самолетите

Мнение от enigma » 24 Мар 2026, 2:27

Бързат да се приберат в Канада преди горивото да скочи още?
Дори не се опитаха да навият щурвала да избегнат удара... :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Мар 2026, 2:48

Не , просто пожарната в Нюйорк така си кара ургулешката . Гражданите от години се оплакват от изцепките на пожарникарите по улиците ....Водят го за reckless disregard "съзнателно безрасъдство" . В случая пътниците на самолета могат да подават сигнали на :
NYC 311: Това е основният портал за подаване на сигнали срещу градски служители или опасно шофиране. Можете да се свържете с NYC 311 онлайн или по телефона (311 в рамките на Ню Йорк).
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Мар 2026, 3:57

enigma написа:Бързат да се приберат в Канада преди горивото да скочи още?
Дори не се опитаха да навият щурвала да избегнат удара... :dunno:

В учебника пише, че при такова ситуации е най- добре да се удариш head on… тру стори… страничния удар би убил доста повече хора. За този не знам, но примерно един Хонда Джет на който съм рейт-нат при движение по пистата със 160км/ч почти не се влияе от ъгъла на предния колесник… става за малки корекции ама толкоз… а този е доста по- голям и предполагам още по- малко би направил нещо ако навиеш “волана”… бият се всичките спирачки, навирват се флапс и всичката ривърс тяга и каквото- такова… пилотите в случая отреагираха 100% коректно и спасиха животите на всички пасажери… великани някакви са … Бог да ги прости…

… про тип- развитието/ промяната на стратегията какво се прави при такива ситуации има морски корени - започва след трагедията с Титаник … сигурен съм, че Джордана ще ни обясни…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Мар 2026, 6:00

Това за щурвала беше сарказъм... при такава скорост, мисля, че дори и в гт3 рс да си - воланът няма да помогне. Мернах сега, че скоростта на самолета е била 150+ км/ч

alx написа:
… про тип- развитието/ промяната на стратегията какво се прави при такива ситуации има морски корени - започва след трагедията с Титаник … сигурен съм, че Джордана ще ни обясни…

Нека да позная - оркестърът се раздава като за последно? :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 24 Мар 2026, 8:00

Е то причината е ясна - диспечерска грешка . Доста скъпа ...

Предишна

Назад към Извън Темата