Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2016, 12:18

dextuar написа:Я дай пак, че нещо не вдянах как тоя клип се връзва с коментара. Едно е да се ръгаш и буташ, друго е да се престрояваш. Отделно има маркировка, която явно никой не зачита. Дано си е заслужавало да си направиш нов профил само за хейт :yes:

Тоя се ръгна много гадно. Но вероятно крушката си има и опашка, както винаги. Ти караш в лявата лента, а той е искал да те изпревари. Да, с превишена скорост но няма нищо лошо да се беше дръпнал пък той да ходи на майната си като толкова бърза.

После като е минал в дясно биваше да ти дойде на акъла, че ще иска да те изпревари от там и да намалиш за да има място да го направи. Пак не е правилно от негова страна, но ако те беше ударил с тази скорост и ти щеше да си тоталка, нищо че си прав.

Ако му направиш място да мине или намалиш като тръгне да те изпреварва нито ще станеш както ти ги наричаш "толераст", нито ще ти се смали пишката. Просто ще постъпиш умно и ще си спестиш една потенциално много опасна ситуация. Защото ако постоянно ти се случват такива неща знаеш- един път стомна за вода, втори път и третия..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 15 Дек 2016, 12:27

Аз постоянно го повтарям това на моята приятелка, която отскоро е шофьор - по-добре намали, спри, пусни да те прередят.. каква е файдата, че си прав, като те ударят? Не, че те обвинявам, но на клипа ми се струва, че дори нарочно ускоряваш, след като си видял, че ще те изпреварва ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 15 Дек 2016, 12:31

Абсолютно очевидно беше какво ще се случи в тоя клип. Отдавна беше разяснено това.
Сега, ако не си го видял как идва засилен и чак до тебе го виждаш добре.

Като всеки ден минаваш от там и знаеш, че трябва да си в средната лента защо минаваш в лява?
По-висока скорост, ок, но после чакаш някой "толераст" да те пусне ли? Или като се отвори дупка де. Тук питам попринцип, в клипа се вижда какво се случи.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Дек 2016, 12:32

Колеги, дъвкахме го това преди 20-30 страници. Аз карам с превишена там, този просто искаше да прелети над мен :kuku: . С такава скорост летеше, че дори не ми остави шанса да се престроя и да го пусна да мине. Не ми е светкал, свиркал или нещо подобно. Преди това не сме имали някаква закачка, че сега да си го връща. Както виждате, не се влача, че да трябва да ме минава така. И да, натиснах, щото се издразни. Да се радва, че карам 4 цил дизелче, а не някой 6-так и ми пука поне малко за живота и намалих, че щеше да цунка камиона отзад...

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 15 Дек 2016, 13:47

пак се опря до лентата за изпреварване в населено място, каквато няма :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2016, 14:57

dextuar написа:Да се радва, че карам 4 цил дизелче, а не някой 6-так и ми пука поне малко за живота и намалих, че щеше да цунка камиона отзад...

По-скоро тебе щеше да те цунка, ама карай... Важното е цункане да има :lol:

П.П.: Скоро може да те вземат в нова, като лудия репортер :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Дек 2016, 17:46

b00st написа:С гуми на 5 сезона и Е36цата ми тръгваше, къде беше 140 коня. Тая кола има 150 системи, без да ги спреш няма да тръгне, нищо че е 480 коня. Золума си го е направил той, не му е виновно времето според мен.

Недей вярвай толкова на системите, физиката винаги побеждава :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от b00st » 19 Дек 2016, 19:15

steeN написа:
b00st написа:С гуми на 5 сезона и Е36цата ми тръгваше, къде беше 140 коня. Тая кола има 150 системи, без да ги спреш няма да тръгне, нищо че е 480 коня. Золума си го е направил той, не му е виновно времето според мен.

Недей вярвай толкова на системите, физиката винаги побеждава :)

Мен лично са ме връщала в пътя след като колата подскочи от шев на мост в завой със 140 на мокро и задницата тръгна. Имам свидетел съфорумец на случката, може да потвърди :mhihi:
Ако бях ги изключил преди това щях сигурно да ѝ отворя и 8те еърбега, въпреки че цял живот съм карал кола на задно досега. Така, че в комбинация с хубави гуми пазят много от золуми и трябва неимоверно много зор да направиш кретения.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 19 Дек 2016, 19:48

Там точно не знам как я е вкарал на релсите, магьосник. Те и ония простаци с е92ката не разбрах как "карайски с 40км/ч" я надъниха в буум бургера на жълтите :lalala:
Странна работа, ама като качвайки се първата им работа е да спрат системите, че това ги прави повече мъже...

Аз като нямам никви системи освен АБС на 36тицата, кво праим? :mhihi: Всяко каране на дъжд/сняг/лед си е филм.
Събота вечерта към 12-1 ходих до летището и беше замръзнало на ужас. Там около терминала си беше на врати без да искам дори. После по Брюксел я усещах как тръгва на 2ра на 3та :shock: А не е да съм с галоши...

Немаш ли акъл да се пазиш си загубен по нашите пътища :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Дек 2016, 20:45

Има един тънък момент с тия системи, че ако им се предовериш така можеш да се ботурясаш както без системи няма да успееш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Дек 2016, 1:29

https://youtu.be/lyU6CzwNTn4

Началото и края са много важни

И градския ни транспорт обаче има какво да покаже

https://youtu.be/t9JkAXQCMOo

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 20 Дек 2016, 2:05

чакай сега, тука някой пак ще каже какъв ти е проблема с тези, те не пречат на никой....нищо, че заради автобуса, по-назад някои, които чинно си чакат в лентата, няма да могат да минат на светофара, а заради цлса се видя как някой остана в кръстовището. ама те не пречат, за какво да им свирим и да се ядосваме :kuku: да ги оставим най-добре, че утре пак да минат така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 20 Дек 2016, 8:40

Колеги че е ясно за нарушенията на тия джигити от клиповете е ясно , надали някой ще седне да спори с вас че тоя с мерцедеса примерно си бил в правото. Само че има ли файда да ги снимате и после да си чешем езиците :roll: според мен няма много , защото тоя с мерцедеса утре пак ще го направи тоя номер :dunno:
Като толкова много Ви е яд на тея типове ми ходете в полицията и си изисквайте правата. Ето журналистите с едни снимки успяха да напишат акт вие тука с толкова ценен материал само страници трупаме в темата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 20 Дек 2016, 9:02

host написа:https://youtu.be/lyU6CzwNTn4

Началото и края са много важни

И градския ни транспорт обаче има какво да покаже

https://youtu.be/t9JkAXQCMOo

И двамата са олигофрени.Тоя с мерца го направи от наглост и тъпотия.Това са типичните дразнители за мен,само трябваше да избури от някоя лента за завой пред колоната и става завършена наглостта.
Рейса може да закъснява за разписанието си и не попречи на никой та в случая мога да го разбера до някъде.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Дек 2016, 10:18

Хубавото е, че нямаше удар и в 2та случая, че и рейса бая бързо влезе в кръстовището, а точно на това кръстовище доста често има минаващи на розово.

Човека с мерца си е дивеч... Не разбра коя секция свети май... А и си кара с постоянно предимство... А може и книжка да няма.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата