СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
За кво са тия манометри и бутилката с фреона в домашния ти гараж ? И от това ли разбираш след парното котлите генераторите централната климатизация соларите къстъм байковете ...,упсссс - авиацията и още 10 000 неща които сам не предполагаш че ги разбираш ??!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:За кво са тия манометри и бутилката с фреона в домашния ти гараж ? И от това ли разбираш след парното котлите генераторите централната климатизация соларите къстъм байковете ...,упсссс - авиацията и още 10 000 неща които сам не предполагаш че ги разбираш ??!!
фреон? нямам фреон. имам р410

манометри, помпи за вакуум, машини за изсмукване на газта (и всичко друго което можеш да си помислиш за работа с климатици) си имам щото ми остнаха от времето когато трябваше да кърпя старите климатици...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Много малко хора в тоя форум разбират от майтап / добронамерена шега.
За съжаление, майна
За съжаление, майна

- Jordana
- старши ентусиаст
-
alx написа:Jordana написа:За кво са тия манометри и бутилката с фреона в домашния ти гараж ? И от това ли разбираш след парното котлите генераторите централната климатизация соларите къстъм байковете ...,упсссс - авиацията и още 10 000 неща които сам не предполагаш че ги разбираш ??!!
фреон? нямам фреон. имам р410нали сме зелени... или поне по-зелени от р22 - което също имах ама го подарих на един приятел- а то се оказало златно баси в наши дни.
манометри, помпи за вакуум, машини за изсмукване на газта (и всичко друго което можеш да си помислиш за работа с климатици) си имам щото ми остнаха от времето когато трябваше да кърпя старите климатици...
Ясноооо..имаш и Гега останала от времето когато караше два болта

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Поне едно хубаво осветление си спретни в този гараж...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Jordana написа:alx написа:Jordana написа:За кво са тия манометри и бутилката с фреона в домашния ти гараж ? И от това ли разбираш след парното котлите генераторите централната климатизация соларите къстъм байковете ...,упсссс - авиацията и още 10 000 неща които сам не предполагаш че ги разбираш ??!!
фреон? нямам фреон. имам р410нали сме зелени... или поне по-зелени от р22 - което също имах ама го подарих на един приятел- а то се оказало златно баси в наши дни.
Ясноооо..имаш и Гега останала от времето когато караше два болта
мисля, че всъщност нищо не ти е ясно. добре, че не си мой проблем баси...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
carmanf1 написа:Както и да го гледам, теслата изхвърча от тоя гараж и стои някъде там отпред.
За да освободи място за 992.1 turbo s
За alx Turbo S Cabrio е дамска кола и затова я е дал на жената

Don_Diego написа:carmanf1 написа:Както и да го гледам, теслата изхвърча от тоя гараж и стои някъде там отпред.
писал съм го и преди- самата истина. страховита е като динамика и може би една от най- хубавите спортни коли за каране и аматьорско състезаване, но за мене си е дамска кола и толкоз... пак явно въпрос на комплекси

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:Don_Diego написа:carmanf1 написа:Както и да го гледам, теслата изхвърча от тоя гараж и стои някъде там отпред.
писал съм го и преди- самата истина. страховита е като динамика и може би една от най- хубавите спортни коли за каране и аматьорско състезаване, но за мене си е дамска кола и толкоз... пак явно въпрос на комплекси
Ако търсиш на кого да подариш Г класата

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Как гледат американците на собствениците на гегите? Щото тука като видя такова и ще съм втрещен ако от него не слезе човек без врат или силиконка дето прави дудуци на човек без врат.. 

b_u_b_o написа:Как гледат американците на собствениците на гегите? Щото тука като видя такова и ще съм втрещен ако от него не слезе човек без врат или силиконка дето прави дудуци на човек без врат..
ми.. не съм забелязал някакво особено отношение. хората с хубави коли в америка не е задължително да са с пари а по-скоро са хора със добра кредитна история. затова какво караш не е критерии за нищо тука. тука това обезобразена мутреса да слезе от скъпа кола не е явление... може би в маями някоя новодошла объркана кифла дето е решила че е на върха на света а не в латинското гето за да впечатли разните новодошли от сан салвадор, колумбия и други такива... ама като цяло не се случва и не е явление...
в америка впечатление правят връзки и много пари- вип билети за сезони или за финали на нфл, нба, нхл... вип билети за концерти, политически благотворителни банкети, джетове, офшоур рейсинг лодки, големи яхти... такива неща. колите и 90% от къщите ги няма на радара въобще.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
джетове джетове или частни самолети визираш
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Е ти нали организираш всяка година масонски банкети в твоето ранчо , кво ти пука че не ти забръсват гегата ...политически благотворителни банкети

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
barabqga написа:джетове джетове или частни самолети визираш
частни самолети
и друго си дадох сметка- хората с парите в америка имат определен (доста обикновен и сив) вид . ако си нацепен бадка с татуси и гледащ лошо никой общо взето няма да ти прави евала щото е ясно че си престъпник и при най- малката наченка на мутреене ще ти извикат полиция. в цивилизованите щати на америка няма търпимост към хора които изглеждат опасни. нула. като цяло са доста параноични и със страшна сила важи "see something, say something"
edit: дака, пак си се объркал- масоните отдавна ги замениха рептилите- ама влез в час моля те...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила