Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Denmark » 14 Дек 2016, 11:15

Най-лесно ще е да сложат островчета между лентите за ляво и право (или дясно) на такива места. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 14 Дек 2016, 11:32

Мен също много ме дразни това пререждане, като на определени светофари в определен час, почти всяка сутрин се повтаря историята с едни и същи герой. :banghead:
Това, което предлага колегата с островчетата е добра идея.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 14 Дек 2016, 11:56

dextuar написа:
vld написа:
dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...

http://sendvid.com/hj9bhupf

Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...

Абе така е, не споря, че не може да се обърка, ама съм сигурен, че бакшиша не минава за пръв път оттам. Има един пич с последната А8-ца,еее, този всеки ден се обърква, ама сигурно има проблем с паметта, но стига сте ги защитавали. Просто си личи, когато се объркаш и когато си нагъл :nono:

Ко речи? Да не търся и останалите мнение, в които казваш, че никой не е длъжен да се движи в средната лента от моста, само защото ще продължава направо на светофара.

dextuar написа:Започвам да търся ходжи в указателя...

И преди Хаос да ме пита що го пускам тука, ако бях го догонил тоя, щеше да има скандали и права на път, че и нещо още....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Дек 2016, 13:40

Не островчета са решението,а камери.Като му пратят няколко акта на тариката ще си се реди като другите.
Има много странно типове.Дори да си объркал лентата,защо е нужно да се ръгаш?Завиваш или продължаваш и ако не можеш да се ориентираш се връщаш.
А с две ръце гласувам на олигофрените каращи на задна в кръгово,защото са изпуснали изхода си да им се отнемат книжките на момента.Не проумявам колко трябва да е тъп човек да го направи това.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Дек 2016, 15:39

Много ме кефи как им викаш - ТОЛЕРАСТИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И хората наистина така си карат, наистина не виждат, не чуват, не внимават - ама нормално, няма как всички да гледат, просто защото книжката е "за всеки". Дразня се и аз, ама това е положението...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 14 Дек 2016, 15:44

dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...

Какъв ти е регистратора ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 14 Дек 2016, 15:53

мани ... то айде ... 1ви светофар стане така ... викаш си майната му ... 2ри светофар пак такива 3-4ма ... и на 3тия вече имаш чувството, че ти си единствения балък дето кара в лентата за направо

Ето и един фен на пешеходци
https://www.youtube.com/watch?v=vQ4LGbQ ... e=youtu.be

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 15 Дек 2016, 10:01

Пак сме в новините :mhihi:

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html

Две линейки, пожарна и кола на гражданска защита прелетяха покрай мен. Дано поне хората са добре.

Явно днес ни е ден за изяви :mhihi:

С двама колеги се засякох сутринта, единият направо си разбутваше трафика по околовръстното, другият явно беше харесал леко заснежения и влажен асфалт на А.Малинов и се хвърляше на врати в час пик.
Последна промяна TheDriver на 15 Дек 2016, 10:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Дек 2016, 10:08

Hater написа:
dextuar написа:
vld написа:

Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...

Абе така е, не споря, че не може да се обърка, ама съм сигурен, че бакшиша не минава за пръв път оттам. Има един пич с последната А8-ца,еее, този всеки ден се обърква, ама сигурно има проблем с паметта, но стига сте ги защитавали. Просто си личи, когато се объркаш и когато си нагъл :nono:

Ко речи? Да не търся и останалите мнение, в които казваш, че никой не е длъжен да се движи в средната лента от моста, само защото ще продължава направо на светофара.

dextuar написа:Започвам да търся ходжи в указателя...

И преди Хаос да ме пита що го пускам тука, ако бях го догонил тоя, щеше да има скандали и права на път, че и нещо още....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Я дай пак, че нещо не вдянах как тоя клип се връзва с коментара. Едно е да се ръгаш и буташ, друго е да се престрояваш. Отделно има маркировка, която явно никой не зачита. Дано си е заслужавало да си направиш нов профил само за хейт :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 15 Дек 2016, 10:36

TheDriver написа:Пак сме в новините :mhihi:

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html

Две линейки, пожарна и кола на гражданска защита прелетяха покрай мен. Дано поне хората са добре.

Явно днес ни е ден за изяви :mhihi:

С двама колеги се засякох сутринта, единият направо си разбутваше трафика по околовръстното, другият явно беше харесал леко заснежения и влажен асфалт на А.Малинов и се хвърляше на врати в час пик.

Май е истинска М-ка

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 15 Дек 2016, 10:39

Била е. Като видях как я вдигат през тавана лошо ми стана :bang: :bang:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 15 Дек 2016, 10:42

(h)aman написа:Била е. Като видях как я вдигат през тавана лошо ми стана :bang: :bang:

Сега да видим кога ще се появи в мобилето. Не, че няма да плати Алианц да му я оправят в оторизиран сервиз, ама си мисля, че ще иска да я разкара и вече ще е фен на куатро

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Дек 2016, 10:58

хлъзгавичко е , сутринта моята тръгваше с 20 км/ч на врати, представям си 480 коня м3 :mhihi:

когато си Кен Блок, ама не баш... нищо, ще си купи друга :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 15 Дек 2016, 11:01

dextuar написа:
Я дай пак, че нещо не вдянах как тоя клип се връзва с коментара. Едно е да се ръгаш и буташ, друго е да се престрояваш. Отделно има маркировка, която явно никой не зачита. Дано си е заслужавало да си направиш нов профил само за хейт :yes:

Не съм си направил нов профил, просто съм си направил профил. От известно време чета раздела и реших, че може да се регистрирам и да попиша.

А връзката на клипа е, че няма никаква разлика. И в двата случая става дума не за престрояване, а за предреждане - нещо, което очевидно не се различава от голяма част от шофьорите по улиците.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Дек 2016, 11:13

С гуми на 5 сезона и Е36цата ми тръгваше, къде беше 140 коня. Тая кола има 150 системи, без да ги спреш няма да тръгне, нищо че е 480 коня. Золума си го е направил той, не му е виновно времето според мен.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата