Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Най-лесно ще е да сложат островчета между лентите за ляво и право (или дясно) на такива места. 

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Мен също много ме дразни това пререждане, като на определени светофари в определен час, почти всяка сутрин се повтаря историята с едни и същи герой.
Това, което предлага колегата с островчетата е добра идея.

Това, което предлага колегата с островчетата е добра идея.
- Hater
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Не и БМВ
dextuar написа:vld написа:dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...
http://sendvid.com/hj9bhupf
Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...
Абе така е, не споря, че не може да се обърка, ама съм сигурен, че бакшиша не минава за пръв път оттам. Има един пич с последната А8-ца,еее, този всеки ден се обърква, ама сигурно има проблем с паметта, но стига сте ги защитавали. Просто си личи, когато се объркаш и когато си нагъл
Ко речи? Да не търся и останалите мнение, в които казваш, че никой не е длъжен да се движи в средната лента от моста, само защото ще продължава направо на светофара.
dextuar написа:Започвам да търся ходжи в указателя...
И преди Хаос да ме пита що го пускам тука, ако бях го догонил тоя, щеше да има скандали и права на път, че и нещо още....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Не островчета са решението,а камери.Като му пратят няколко акта на тариката ще си се реди като другите.
Има много странно типове.Дори да си объркал лентата,защо е нужно да се ръгаш?Завиваш или продължаваш и ако не можеш да се ориентираш се връщаш.
А с две ръце гласувам на олигофрените каращи на задна в кръгово,защото са изпуснали изхода си да им се отнемат книжките на момента.Не проумявам колко трябва да е тъп човек да го направи това.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Има много странно типове.Дори да си объркал лентата,защо е нужно да се ръгаш?Завиваш или продължаваш и ако не можеш да се ориентираш се връщаш.
А с две ръце гласувам на олигофрените каращи на задна в кръгово,защото са изпуснали изхода си да им се отнемат книжките на момента.Не проумявам колко трябва да е тъп човек да го направи това.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Много ме кефи как им викаш - ТОЛЕРАСТИ
И хората наистина така си карат, наистина не виждат, не чуват, не внимават - ама нормално, няма как всички да гледат, просто защото книжката е "за всеки". Дразня се и аз, ама това е положението...

И хората наистина така си карат, наистина не виждат, не чуват, не внимават - ама нормално, няма как всички да гледат, просто защото книжката е "за всеки". Дразня се и аз, ама това е положението...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...
Какъв ти е регистратора ?
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
мани ... то айде ... 1ви светофар стане така ... викаш си майната му ... 2ри светофар пак такива 3-4ма ... и на 3тия вече имаш чувството, че ти си единствения балък дето кара в лентата за направо
Ето и един фен на пешеходци
https://www.youtube.com/watch?v=vQ4LGbQ ... e=youtu.be
Пак сме в новините
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html
Две линейки, пожарна и кола на гражданска защита прелетяха покрай мен. Дано поне хората са добре.
Явно днес ни е ден за изяви
С двама колеги се засякох сутринта, единият направо си разбутваше трафика по околовръстното, другият явно беше харесал леко заснежения и влажен асфалт на А.Малинов и се хвърляше на врати в час пик.

Две линейки, пожарна и кола на гражданска защита прелетяха покрай мен. Дано поне хората са добре.
Явно днес ни е ден за изяви

С двама колеги се засякох сутринта, единият направо си разбутваше трафика по околовръстното, другият явно беше харесал леко заснежения и влажен асфалт на А.Малинов и се хвърляше на врати в час пик.
Последна промяна TheDriver на 15 Дек 2016, 10:22, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Hater написа:dextuar написа:vld написа:dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...
Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...
Абе така е, не споря, че не може да се обърка, ама съм сигурен, че бакшиша не минава за пръв път оттам. Има един пич с последната А8-ца,еее, този всеки ден се обърква, ама сигурно има проблем с паметта, но стига сте ги защитавали. Просто си личи, когато се объркаш и когато си нагъл
Ко речи? Да не търся и останалите мнение, в които казваш, че никой не е длъжен да се движи в средната лента от моста, само защото ще продължава направо на светофара.dextuar написа:Започвам да търся ходжи в указателя...
И преди Хаос да ме пита що го пускам тука, ако бях го догонил тоя, щеше да има скандали и права на път, че и нещо още....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Я дай пак, че нещо не вдянах как тоя клип се връзва с коментара. Едно е да се ръгаш и буташ, друго е да се престрояваш. Отделно има маркировка, която явно никой не зачита. Дано си е заслужавало да си направиш нов профил само за хейт

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
TheDriver написа:Пак сме в новините![]()
Явно днес ни е ден за изяви![]()
Май е истинска М-ка
Била е. Като видях как я вдигат през тавана лошо ми стана

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
(h)aman написа:Била е. Като видях как я вдигат през тавана лошо ми стана![]()
Сега да видим кога ще се появи в мобилето. Не, че няма да плати Алианц да му я оправят в оторизиран сервиз, ама си мисля, че ще иска да я разкара и вече ще е фен на куатро
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
хлъзгавичко е , сутринта моята тръгваше с 20 км/ч на врати, представям си 480 коня м3
когато си Кен Блок, ама не баш... нищо, ще си купи друга

когато си Кен Блок, ама не баш... нищо, ще си купи друга

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Hater
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Не и БМВ
dextuar написа:
Я дай пак, че нещо не вдянах как тоя клип се връзва с коментара. Едно е да се ръгаш и буташ, друго е да се престрояваш. Отделно има маркировка, която явно никой не зачита. Дано си е заслужавало да си направиш нов профил само за хейт
Не съм си направил нов профил, просто съм си направил профил. От известно време чета раздела и реших, че може да се регистрирам и да попиша.
А връзката на клипа е, че няма никаква разлика. И в двата случая става дума не за престрояване, а за предреждане - нещо, което очевидно не се различава от голяма част от шофьорите по улиците.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
С гуми на 5 сезона и Е36цата ми тръгваше, къде беше 140 коня. Тая кола има 150 системи, без да ги спреш няма да тръгне, нищо че е 480 коня. Золума си го е направил той, не му е виновно времето според мен.