Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Вземете коментирайте някоя тъпа американска продукция, а се наслаждавайте на Под Прикритие. Лично мнение. 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Bogat-Beden написа:acho.rs написа:- сцената със застрелването на мутрите беше таргикомична
- иво е мнооо далече от ролята мутра
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласятТова беше най-яката издънка
- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота![]()
+ добре се заплита историята
+ актьорите са ПЕРФЕКТНИ - Джаро,Куката,Косъма,Попов,гадния следовател , мутрагените !
+ яки сцени на открито . Обхванаха всичко в няколко епизода - метрото,морето,планината
+ финалната сцена между Росен и Иво - слави трифонов за първи път игра добре , нооо си пролича голямата разлика в нивото на двамата актьори .
Като цяло сезона на мен лично, ми хареса много повече от заспалия 2ри .
имахме нужда от този дълбок и проникновен киноанализ,за да се насладим напълно...

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
vld написа:Добре де само плюете по Ивайло Захариев(Мартин) еми по слабичко играе момчето, някак си дървено, него специално не съм го гледал в друг фил и немога да преценя дали така си играе или такава му е ролята.
Но за сметка на това Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
Като цяло сериалчето е добро, третия сезон е доста динамичен, според мен малко прибързано и не много ясно изготвиха план за доене на данъчна схема, но, явно трябва да е малко серии, и много много да не се разтеглят нещата.
Брат познавам лично Захари Бахаров , здрав мъж 2 метра какво ще му шибнеш ако те хване ще ревеш много, какви са тези странни коментари от този род, големи кино критици батенце,хората го наградили спечелил не знам колко награди по кино фестивали но , тука некой си не го одобрявал и затова видиш ли не бил добър, Захари Бахаров играе страхотно ролята си както и Марян Вълев дори Александър Сано (Здравко Косъма) играе на високо ниво, Под Прикритие е Най-добрият Български сериал- това е . Весели Празници.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И аз съм го виждал но за здрав... земи се стегни..
И т'ва че ако настигнел някой щял да реве прозвуча като коментар от Vbox7...
Иначе сериала си е номер 1!
Живи и здрави!

И т'ва че ако настигнел някой щял да реве прозвуча като коментар от Vbox7...

Иначе сериала си е номер 1!

Живи и здрави!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Beamerdriver написа:vld написа:Добре де само плюете по Ивайло Захариев(Мартин) еми по слабичко играе момчето, някак си дървено, него специално не съм го гледал в друг фил и немога да преценя дали така си играе или такава му е ролята.
Но за сметка на това Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
Като цяло сериалчето е добро, третия сезон е доста динамичен, според мен малко прибързано и не много ясно изготвиха план за доене на данъчна схема, но, явно трябва да е малко серии, и много много да не се разтеглят нещата.
Брат познавам лично Захари Бахаров , здрав мъж 2 метра какво ще му шибнеш ако те хване ще ревеш много, какви са тези странни коментари от този род, големи кино критици батенце,хората го наградили спечелил не знам колко награди по кино фестивали но , тука некой си не го одобрявал и затова видиш ли не бил добър, Захари Бахаров играе страхотно ролята си както и Марян Вълев дори Александър Сано (Здравко Косъма) играе на високо ниво, Под Прикритие е Най-добрият Български сериал- това е . Весели Празници.

Колега аз съм написал какво предизвиква поведението му в ролите които играе, то е ясно че човека е актьор и вероятно все такива роли му се падат, не съм тръгнал да го пердаша заради това

А за това че е здрав, не съм особенно съгласен, по скоро нормално телосложение.
Незнам що си мислите че всички които пишат по нета са един и двайсе с вдигнати ръце и 60кг. с мокър балтон.

Колега, ти срещу Иво ли ще скачаш? Ей сега ще ти пусне мутрите 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
от всички основни персонажи не са изиграни добре само Мартинчо и адвокатката. Всички останали са на супер ниво. А колегата дето ще скача на Захари Бахаров, може тайно да ни намеква, че всъщност ще участва във филма в екипа на Джаро и така.
Весела Коледа

Весела Коледа
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
ineedmoney написа:от всички основни персонажи не са изиграни добре само Мартинчо и адвокатката. Всички останали са на супер ниво. А колегата дето ще скача на Захари Бахаров, може тайно да ни намеква, че всъщност ще участва във филма в екипа на Джаро и така.![]()
Весела Коледа
Само да не играе шофьор, че всички шофьори на Джаро ги убиват

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
да
Oyama-та също беше шЕфьорче и му дуунАха ена цаФ 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
а между другото мисля че сцената където Куката чете морал на Иво е най-силната и естествена сцена изобщо снимана в тази продукция. Не знам колко дубъла им е отнела, но е от световна класа.
http://vbox7.com/play:bb89b77b75

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
yavor20V написа:даOyama-та също беше шЕфьорче и му дуунАха ена цаФ
Коя Ояма, ония с 240-ката ZX ли бе? Да не е станал кино-звезда?

Като цяло е добър сериала, аз лично се радвам, че има бг продукция, която да приковава вниманието вече 3ти сезон. Но добре че са образите на Джаро, Иво, Куката и адвокатката - според мен те правят играта, другите актьори ми се струват малко посредствени. Също не ми харесва на моменти как има сцени, които са буквално взаимствани от световно известни заглавия - например 1ви епизод от последния сезон, като се бяха събрали босовете около масата, сцената наподобява тази:
http://www.youtube.com/watch?v=d-sV-O2-jCY
само дето в нашия случай беше доста по-семпла...Ето тия дребни неща ме дразнят, иначе е ок сериала и го следя
http://www.youtube.com/watch?v=d-sV-O2-jCY
само дето в нашия случай беше доста по-семпла...Ето тия дребни неща ме дразнят, иначе е ок сериала и го следя

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ineedmoney написа:а между другото мисля че сцената където Куката чете морал на Иво е най-силната и естествена сцена изобщо снимана в тази продукция. Не знам колко дубъла им е отнела, но е от световна класа.![]()

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
acho.rs написа:ineedmoney написа:а между другото мисля че сцената където Куката чете морал на Иво е най-силната и естествена сцена изобщо снимана в тази продукция. Не знам колко дубъла им е отнела, но е от световна класа.![]()

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сериала е страхотен,много добър .
Разбира се малко попрекаляват със сценария и с огромното количества убийства,поръчки и тн.
Но всичко е за радост на драгият зрител,никъде не е казано че трябва нещата да са достоверни,или поне да изглеждат достоверни
Разбира се малко попрекаляват със сценария и с огромното количества убийства,поръчки и тн.
Но всичко е за радост на драгият зрител,никъде не е казано че трябва нещата да са достоверни,или поне да изглеждат достоверни