СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от enigma » 27 Ное 2023, 18:31

Тук не знам защо така ескалираха нещата, май има предистория...

Но интересно това за нарцисите и блокирането точно се бях замислил тия дни... Една позната имахме със съпругата ми, на която много сме помагали през годините и има точно такъв задълбочаващ се проблем, мисли, че целият свят се върти около нея. Започна в един момент да ни обвинява в някакви абсурдни фантасмагории. Като и представихме неоспоримо доказателство защо е невъзможно, направо побесня и ни блокира. :lol:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Ное 2023, 19:09

slatanic написа:Хубав човек е брат ти!Не е като тебе! :ok: :mhihi:

Така си е :lol: За суджуци нема да го врънкам, ще си купя. Лани зех 10 кила само уж за проба...е тоя път ще са повече :)) Само 2 бурканЯ мас ще си изпрося. Некъв мехлем с невен правят тука едни женици, единия е за тях.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Ное 2023, 19:32

Някой който разбира американците , с този ключ може ли дистанционно да се запали Джиип Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Ное 2023, 20:04

enigma написа:
Тук не знам защо така ескалираха нещата, май има предистория...

Но интересно това за нарцисите и блокирането точно се бях замислил тия дни... Една позната имахме със съпругата ми, на която много сме помагали през годините и има точно такъв задълбочаващ се проблем, мисли, че целият свят се върти около нея. Започна в един момент да ни обвинява в някакви абсурдни фантасмагории. Като и представихме неоспоримо доказателство защо е невъзможно, направо побесня и ни блокира. :lol:

Нарцисиста, е много гадна личност - Манипулира, нон-стоп дебне от страни за какво да те захапе, да се заяде, за да покаже "превъзходство", щот си има подсъзнателно чувство за малоценност, което го изяжда от вътре.

И опитава да го претъпи по този начин. Същевременно, не споделя нищо от негова страна и мълчи, или споделя много малко, колкото да хвърли там някви peanuts - прах в очите.

Gaslighting нон-стоп, лъже, мами, краде, опитва се да контролира, опитва да унижава "жертвата" пред хората, с цел да я подчини ... и т.н.

И прилага елементарни приоми, винаги бяга от истинския разговор, сменя темата, когато го поставиш пред истината.

ПП. Не визирам никой колега в тази дискусия.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Ное 2023, 20:49

Честно казано аз не разбрах защо се впрегна толкова. Нито милионер някой те е наричал, нищо подобно от нещата, които казваш. Аз два пъти ти цитирах единия пост, който си написал за да видиш как изглежда. Даже Моджо като избазика, че се впрягаш много в тая тенекия ти не обърна внимание, а на мен ми скочи с бутонките да ти купувам кола за 100к и тогава да се обаждам. :shock:
Сори, ама ти подходи с пренебрежително изказване, не аз. А това да го играем на сърдити въобще не го разбирам, все едно е детска градина или женско царство. Аз търпя критика, но ти явно не. Поради тази причина ти се извинявам публично пред целия форум ако с нещо мое съм те засегнал, ама понякога си много рязък без да има причина. Ето, ти ме нарече с 4-5 квалификации, които дори вече половината съм забравил, каму ли да се засегна. Ако ми покажеш аз къде съм използвал епитет към теб под каквато и да е форма, ще кажа, ще съм сгрешил.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Ное 2023, 21:01

Одеве с един приятел пихме кафе на двора за кратко и той ми разказва за корупцията, с която се е сблъскал, за пореден път :evil:

Казва ми той кой е нагляра и аз, тоя грозен урунгел ли ве :shock: Аз познавам жена му. Ясно вече що тая къде е 10/10 е с него. :mrgreen:

И той се хили и ми вика, познай кой еВе жена му :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Ное 2023, 21:09

тоя грозен урунгел ли ве :shock:

познай кой еВе жена му :mrgreen:
По голям и грозен урунгел ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Ное 2023, 21:22

Не някой с повече пара...щото булката обича парата... :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Ное 2023, 21:42

единия е плащач и покрива всички разноски и прищявки на семейството, другия почти нищо не дава, ама еВе в случая :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Ное 2023, 22:28

Дай боже всеки му!...ролята на вторият. :ok:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 27 Ное 2023, 23:37

enigma написа:Тук не знам защо така ескалираха нещата, май има предистория...

:yes:

А няма предистория, само споделям наблюдения и съмнения, които и преди съм. Уча се да ги разпознавам, защото един такъв на 100, е много за една организация и искат специално отношение, за да не направят големи бели.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 28 Ное 2023, 9:44

slatanic написа:Дай боже всеки му!...ролята на вторият. :ok:

Карма - който краде най-безцеремонно от другите, му таковат таковата :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 28 Ное 2023, 13:08

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 28 Ное 2023, 18:40

https://www.google.bg/maps/@42.6379405, ... ?entry=ttu

Я къде ходи..Щвайц, Щати..дръжки :lol: :lol: :lol:
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Ное 2023, 21:02

Гледам по TV1000 филма "Дни на грохот" с Том Круз, Никол Кидман, Робърт Дювал, Ранди Куейд... много приятен.
Обаче Том Круз и егати и вампира, не остарява.
Филма е 1990г
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата