Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от (bubsa) » 13 Дек 2016, 18:29

Ето случаен клип да не ми се катерите по дедовия :winky:

https://www.youtube.com/watch?v=HHTG9qT_zZs
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 13 Дек 2016, 18:32

Don_Diego написа:Не знам какво се очудвате от такива скорости. Точно служебните бусове и баничарки ги напъват като "крадени пироговски линейки" (лафа не е случаен :mhihi: ). Друг е въпроса като са способни да развиват такива високи скорости дали е редно да го правят (предвид техническата подръжка на голяма част от служебните товарни коли) :dunno:

Тоя бус 2006г беше почти нов.Единственото гадно с него беше,като те духне страничен вятър със скорост над 120.
А напъването на служебните возила в повечето случаи е породено от шефовете,а не от служителите.Ти поне трябва да го знаеш.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Дек 2016, 18:34

имам приятел младеж, който кара линейка години наред...

ЛИНЕЙКАТА НЕ МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА 150 км/ч

па вие с по 250 ги карайте...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 13 Дек 2016, 18:41

vicho написа:имам приятел младеж, който кара линейка години наред...

ЛИНЕЙКАТА НЕ МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА 150 км/ч

па вие с по 250 ги карайте...

Аз не съм карал линейка и не мога да кажа нищо по въпроса.Казах ви какво съм карал и какво се е случило.
А и не мислиш ли,че "линейка" не е нито марка,нито модел.Това,че тая която я кара не може,не означава,че няма други които могат ;)

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Дек 2016, 19:00

(bubsa) написа:Аз не съм карал линейка и не мога да кажа нищо по въпроса.

:shock: :bchug:

нямам повече аргументи, победен съм :mhihi: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Дек 2016, 19:02

(bubsa) написа:А напъването на служебните возила в повечето случаи е породено от шефовете,а не от служителите.Ти поне трябва да го знаеш.

Ясно ми е, че има и такива случаи, но всеки втори бус/баничарка да прелита ниско май не е от шефовете :dunno: . Миналата седмица се прибирах от Търново вечерта, движех се прилично 110-120, подмина ме баничарка-циклоп все едно бях спрял....дадох малко газ да я настигна и видя с колко се движи...на 150 върнах газта :kuku:
Българина не обича да пази и обгрижва служебните возила - на него му дай да ги кара "на карате", дупки да цели пък ако може и нещо в повече да изпишат в сервиза или да се източи малко "шофьорски валидол" най-добре. Едно комшийче работеше като личен шофьор, все хубави коли караше (поршета, ауди а8, ес класи, х5/6 и подобни), винаги ми се чудеше защо си мия служебната кола вкъщи като както той се изрази "закон на шофьора" било да мие колата в работно време и да си пийне кафенце като бял човек (всичко на сметката на шефа)... е вече не е личен шофьор, пък аз продължавам да давам по малко от себе си в работата и най-добрите клиенти и коли са все за мен.

ПП: А колкото до това колко вървят бусовете.... на НСО пътническите се движат наравно с кортежа, на магистрала държат 160, пълни!!! (малките Вито държат 180-190), та много зависи какво има под капака на "линейката". Ползваме едни пътнически Спринтери 17-20 местни, с новия 3 литров дизел. Тия машини с хора и багаж се набират до 100 като лека кола :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 13 Дек 2016, 19:16

vicho написа:
(bubsa) написа:Аз не съм карал линейка и не мога да кажа нищо по въпроса.

:shock: :bchug:

нямам повече аргументи, победен съм :mhihi: :driving:

Ти и по принцип нямаш аргументи,защото не си се и качвал на нещо по-голямо от кола :mhihi:

Пак да кажа,че никъде не съм спорил какво могат и какво не линейките,а какво ми се е случило на мен,не от името на един приятел.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Дек 2016, 23:32

(bubsa) написа:Пак да кажа,че никъде не съм спорил какво могат и какво не линейките,а какво ми се е случило на мен,не от името на един приятел.

много знаеш ти на какво съм се качвал или бусовете не се броят, само ТИР-аджиите сте професионалисти, разбрах...

обосновката ти е желЕзна... :winky:

п.с. справка, в семейството имаме 2.8hdi чипнат (с надстройка)... :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 14 Дек 2016, 6:34

vicho написа:
(bubsa) написа:Пак да кажа,че никъде не съм спорил какво могат и какво не линейките,а какво ми се е случило на мен,не от името на един приятел.

много знаеш ти на какво съм се качвал или бусовете не се броят, само ТИР-аджиите сте професионалисти, разбрах...

обосновката ти е желЕзна... :winky:

п.с. справка, в семейството имаме 2.8hdi чипнат (с надстройка)... :winky:

Ами ако не е с двойна гума и тахограф знаеш как върви тогава.
Или си спориш и дразниш за спорта :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Дек 2016, 8:53

то се оказа, че всички са карали бусове по-бързо от собствените си коли деева... :clap:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Дек 2016, 9:15

Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...

http://sendvid.com/hj9bhupf

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 14 Дек 2016, 9:48

Ама сериозно ли стигнахме до там да наричаме хората, на които баш в тоя момент не им се занимава с идиоти или не искат да ги бият толерасти?

Днеска в обратната посока от лентата за наляво към shell патрулка си продължи напред... к'во да се прави. :dunno:
Последна промяна maxoyn на 14 Дек 2016, 16:05, променена общо 1 път

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Дек 2016, 10:06

dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...

Аз ако ти пусна клипче как го минавам тоя булевард трябва да ме арестуват, но така ще е като имаме скапана инфраструктура. От както го реновираха тоя булевард, му видяха сметката с тия светофари и бус ленти! От там се корени проблема. На клипа имаш ЕДНА лента за направо, до последно, докато не изчезне бус лентата баш пред светофара, нормално ли е за булевард в топ 5 на най-натоварените в София? Винаги съм се чудил и защо левия на това място от видеото не свети и за направо с другите, ами е отделен ляв? Абсолютно малоумно!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Дек 2016, 10:09

dextuar написа:Ето един типичен ТОЛЕРАСТ. Ама заради него, хората, които съвестно чакахме на опашката, също гризнахме дръвцето...

Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Дек 2016, 10:13

vld написа:

Не бе човек, някои хора просто така си карат.
Спират пускат...
А тия двамата не ги знаеш какъв им е случая.
И на мен ми се е случвало на тоя малинов да сбъркам лентата, това е един от малкото булеварди в София(или поне на местата на които аз минавам обратното е преобладаващо) на които лентата за ляв завой е само за наляво и не тръгва заедно с тази направо....
В крайна сметка си се забавил с колко с 1 минута, или 2...

Абе така е, не споря, че не може да се обърка, ама съм сигурен, че бакшиша не минава за пръв път оттам. Има един пич с последната А8-ца,еее, този всеки ден се обърква, ама сигурно има проблем с паметта, но стига сте ги защитавали. Просто си личи, когато се объркаш и когато си нагъл :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата