ЛЕВ ИНС-сравниха ми БМВ то с ГОЛФ 2
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ЛЕВ ИНС-сравниха ми БМВ то с ГОЛФ 2
Значи отивам да си поднова каското при ЛЕВ ИНС ,преди това бях е Български имоти и ми беше оценена колата на 7700лв ма си викам аре ше се преместа при тия смешници,отивам и по4вам да пиша да попълвам формулярите и оная през това време звъни за оценка,върти сучи и накрая ми вика ми 2000лв
хахах викам абе алооооооо тва да не ви е голф 2 или некъв такъв кенеф и нужник бе вия луди ли сте
Тая ми вика колко беше предишната оценка,и аз и казвам 7700....и тая ми вика ми сажелявам това е ,мисла си като е това ми яжте дебелия кур,направо отка4их че си загубих ценното време
,после отидох в имотите и ми я оцениха на 6000лв,дееба и шундрите заспали още ме хваща бесовицата като се сетя
пумиари мръсни

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Така е батка! Винаги сме прецакани! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: ...
bavareca_86 написа::mhihi:![]()
,другия път ела аз да ти направа каското
късно е вече ....догодина брат

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Те и там къде са ти писали 6000 ако катастрофираш(дано никога не ти се случва) пак 2000 ше ти платят. То тва 6000 е за изчисление ти колко да им платиш. Стане ли катастрофата, има "експертизи", Швакета и ти го нашвакват здраво...
Радвай се, поне като е застрахована, не я крадат, че тогава трябва да плащат колкото си е.
Радвай се, поне като е застрахована, не я крадат, че тогава трябва да плащат колкото си е.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
D3BEP написа:Те и там къде са ти писали 6000 ако катастрофираш(дано никога не ти се случва) пак 2000 ше ти платят. То тва 6000 е за изчисление ти колко да им платиш. Стане ли катастрофата, има "експертизи", Швакета и ти го нашвакват здраво...
Зависи, като гледам неговата е горе долу от последните '96 година и зависи какви екстри, абе по шваке си е към 6 хил. А, има някой правят по 10к и после като стане нещо, оп 5-6 бона и се чудят какво става.

За това БулИнс е истината.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Истината е, че тъй наречената "застрахователна стойност" - въпросното 6-7000 включва само и единствено цена, по която си изчисляват застрахователна премия(годишно колко да даваш) и която ти плащат ако колата изчезне. Булинс, мулинс... Да не става реклама, но знаем и обратни случаи с Булинс.
Стане ли катастрофа, колегите да споделят, ама то са едни коефициенти, едни амортизации, едни пазарлъци, едни Швакета, едни набутванки. Навсякъде общо взето.
Стане ли катастрофа, колегите да споделят, ама то са едни коефициенти, едни амортизации, едни пазарлъци, едни Швакета, едни набутванки. Навсякъде общо взето.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
какво ви интересува за колко ще ви я оценят, нали всичко е борч да не ти я откраднат колата, мене ме оредиха да ми я оценят колата на 5500лв. за да платя възможно най-малко каско колкото да не ми я крадът, а за части изобщо не разчитам на тях, един път отидох дадоха ми смешни пари и повече не искам от тях, а тогава беше отценена на 7600. Искам само да не ми я пипат бригадите от горна баня и други крадци 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:братле наще коли не са актуални вече за бригадите
Те ги ползват за да претрепат някого, после ги палят и ги фърлят баце. Не толкова за продажба.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2