Голяма дилема ...избор на нова кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Голяма дилема ...избор на нова кола

Мнение от zvezdo88 » 10 Апр 2008, 23:34

Голяма дилема падна ... всичко идва от това че родителите ми понеже съм едно мизерно студентче и нямам финанси изявиха желание да ми купят нова кола . След техните размисли и доста спорове с мен отсякоха че колата ще е чисто нова на лизинг до 16 000 Евро ( все пак те дават парите аз нямам право на думичка... ) та съм в много трудна ситуация ... Баварец няма да мога да взема понеже за толкова пари нов няма... идеята ми е дайте някакви идей за кола до толкова пари че наистина вече избуших и нз какво да взема което да е читаво ... Гледах опел астра купе 1.7 дизел ама все пак си е Хлопел...Трябва ми нещо с добър разход понеже уча чак в Холандска територия и да се придвижвам до Родината а и да ми дава добър градски разход...
Много кофти ситуация ,защото е36-цата за тях е вече стара за толкова дълъг път макар да не съм съгласен но...
Поне ги убедих че тя няма да се продаде каквото и да става дори и да гние в гаража , защото винаги ще съм член на Клуб БМВ :)
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2008, 23:38

Разгледай офертите на Лексус, мисля, че ще намериш кола до тези пари. Ако имах пари за нова кола, но не ми стигат за БМВ, ще се оглеждам заЛексус, но защо не разгледаш и за кола на малко километри, върната при дилър за по-нова, говоря за БМВ разбира се ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Апр 2008, 23:38

Ами купи нещо, на което ще му вземеш най много пари като го продадеш и скачай в един баварец :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Апр 2008, 23:40

Съвсем ли нямаш право на думичка :?: :confused:
Защото за толкова пари много читаво БМВ можеш да си вземеш с 4 цилиндров мотор да ти е икономично :roll:

Няма ли някоя Алфа за толкова пари,я да видим ...
Ако държиш на дизел на всяка цена :arrow: 147 1.9 JTD 120
Distinctive 8) Струва 35 792 лв ... За 32 000 лв - 5
1.6 TS 105 Distinctive :roll:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 10 Апр 2008, 23:47, променена общо 1 път
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Апр 2008, 23:42

sonny -ти нещо се обърка, лексъс за 16 евра нема
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 10 Апр 2008, 23:44

Сони, предполагам за Лексус се шегуваш, нали? За 16 000 евро може да си купи Лексус, ама на 7-10 години. :)
Аз бих ти препоръчал да видиш майката на Лексус - Тойота. Здрави коли са и за тези пари можеш да вземеш някоя мъничка и икономична.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Апр 2008, 23:45

Nasti написа:sonny -ти нещо се обърка, лексъс за 16 евра нема

Абе и аз така знам ама колегата sonny е сериозен човек, та сега се ровя да проверя дали няма такава оферта...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 10 Апр 2008, 23:51

Няма да намериш. На Лексус най-мизерните модели са от класа на 5-та серия на БМВ. Виж тук - www.toyota.bg
Има и цени.
А за Лексус виж тук - www.lexus.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Апр 2008, 23:56

Не знам коя ще е тая чисто нова кола за 16к еур, която да ти е удобна за дълъг път... Аз лично само за разни мъници се сещам, като лимита е астра/фокус, евентуално голф или алфа 147 супер оглозгана ... Гледай да им повлияеш на вашите малко поне в правилната посока, аименно някоя 46ца 320д след лифта, пък била тя и около 100к км :) Лично мнение ;)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 11 Апр 2008, 0:02

Прав е колегата. А и сигурността е много по-важна. Животът няма цена. Опитай се да им обясниш, че ако ти купят някоя кола с размер на маратонка (то за тези пари само това ще намерите), сигурността ти ще е много по-застрашена. Провери Шкода на какви цени са. Може би някоя базова Октавия ще може да вземеш. Поне е голяма кола и за дълъг път ще става.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Апр 2008, 0:06

http://www.alfaromeo.bg/?go=models&p=new_147_3-interior

Я вижте тази Алфичка ,какво изпълнение е в комбинация с 1,6 литрова пила под капака 8) Не е никак оглозгана - те са хората дето продават коли на разумни цени с високо оборудване ...

Аз на предишния модел се возих , на Узана на високопланинското миналата година и по отсечката в ръцете на много добър шофьор тази кола ме шашна честно казано :shock:

За толкова пари и само нова кола ,аз бих си я купил нея ...
Седалките са й страшно удобни,сигурен съм ,че ще залепнеш в нея ;)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 11 Апр 2008, 0:06

Anthony_J написа:Няма да намериш. На Лексус най-мизерните модели са от класа на 5-та серия на БМВ. Виж тук - www.toyota.bg
Има и цени.
А за Лексус виж тук - www.lexus.com

Lexus имат един модел Is той е по-нисък клас, но и той е скъп...

zvezdo88, обади се в Honda имаха Акорд за около 18-19 000 евро, доста време вървеше някаква промоция. Според мен си заслужава.

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 0:08

Клеги нямате представа колко съм правил уговорки ама не и не даже бях харесал е46 2.0 Д и говорих с човека , ходих до германия да я гледам , викам гледах една кола ала бала те си знаят тяхното 'Новото си е ново искаме да нямаш проблеми ' знаете ги родителите няма как да ги надвия . Ако разполагах с собствени пари за кола веднага си купувам баварец даже за 16000 евро щях да намеря идеална кола на по малко от 100 000 км .... Много ме е яд но ще трябва да се задовола , все пак има и плюсове. Аз маратонка неискам да вземам от класа на Корса . Нещо клас Астра / Аурис 1.7 до 2 Дизелов двигател но исках вашите мнения по въпроса за да направя правилния избор все пак поне 1 , 2 години ще я въртя докато събера някой лев ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 0:09

Клеги нямате представа колко съм правил уговорки ама не и не даже бях харесал е46 2.0 Д и говорих с човека , ходих до германия да я гледам , викам гледах една кола ала бала те си знаят тяхното 'Новото си е ново искаме да нямаш проблеми ' знаете ги родителите няма как да ги надвия . Ако разполагах с собствени пари за кола веднага си купувам баварец даже за 16000 евро щях да намеря идеална кола на по малко от 100 000 км .... Много ме е яд но ще трябва да се задовола , все пак има и плюсове. Аз маратонка неискам да вземам от класа на Корса . Нещо клас Астра / Аурис 1.7 до 2 Дизелов двигател но исках вашите мнения по въпроса за да направя правилния избор все пак поне 1 , 2 години ще я въртя докато събера някой лев ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 0:09

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата