Кръщавате ли си колите с имена?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Кръщавате ли си колите с имена?
Тъй като се занимавам с компютри, съм свикнал, всяко желязо да си има име, никнайм, прякор или както там му викате, за по-лесно обръщание
Тъй като хубавите коли, вървят с хубави жени, аз винаги кръщавам с женски имена, имам си няколко любими
Та откакто си купих колата преди 6 месеца, много се чудих как да я кръстя и реших, че любимата ми манекенка и една от най-женствените и красиви жени в света е най-подходящото име, за това което е БМВ в живота ми, а именно Адриана Лима.
Та колата си има следните обръщения: Ади, Анди, Адриана и др. вариации, прилагам и снимков материал, за да видите че има прилика, или просто трябва да си много луд сектант за да я видиш
п.с. ох тея очи, това палаво дупеееееее .....
п.с.2 подписа ми започва да придобива смисъл вече

Тъй като хубавите коли, вървят с хубави жени, аз винаги кръщавам с женски имена, имам си няколко любими

Та откакто си купих колата преди 6 месеца, много се чудих как да я кръстя и реших, че любимата ми манекенка и една от най-женствените и красиви жени в света е най-подходящото име, за това което е БМВ в живота ми, а именно Адриана Лима.
Та колата си има следните обръщения: Ади, Анди, Адриана и др. вариации, прилагам и снимков материал, за да видите че има прилика, или просто трябва да си много луд сектант за да я видиш

п.с. ох тея очи, това палаво дупеееееее .....

п.с.2 подписа ми започва да придобива смисъл вече

bmw
- KickingKing
- ентусиаст
-
Само жените си кръщават колите бе
Намери си живот и приятели и няма да ти се налага да си кръщаваш всички железа с имена.

Намери си живот и приятели и няма да ти се налага да си кръщаваш всички железа с имена.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Само жените си кръщават колите бе![]()
Колега всеки има право на мнение, според мен не си прав, но няма значение. Това е моята среда и така я виждам аз, незнам откъде заключи че ми липсват приятели и живот, ако си мислиш че си седя и си говоря с железата из нас, си разбрал погрешно, още не съм в тая фаза

Иначе няма лошо да гледате на колите си като на живи същества, защото поверявате живота си на тях

bmw
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
Преди време имаше подобна тема и ще се учудиш колко много хора си кръщават колите... потърси я в търсачката
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!

P.S.а това че си кръщаваш колата или каквото и да е било друго с име не означава че нямаш живот и приятели пич

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бялата кола една девойка преди време я нарече "пуканка" и оттогава всичките ми приятели,че и нашите така и викат...Е39-ката е кораба 

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
Аз моя 320 съм го кръстил Алфонсо 

BMW не е кола за каране, нито кола за возене, BMW е начин на живот

67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5