Пътуване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Пътуване...

Мнение от Митко Стоянов » 19 Яну 2008, 23:35

Някой има ли представа дали има автобусен транспорт до Черна Гора,че ми предстои пътуване до там,а не ми се иска да ходя с колата,че много легенди за тия сръбски куки...
Благодаря предварително
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Яну 2008, 23:39

Има - преди години ходих до там с автобус. Звънни в някоя агенция и питай :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Яну 2008, 23:40

знам ли колега пробвай тук ... би трябвало да има инфо .. или някой други такива сайтове .....

http://www.union-ivkoni.bg/novini-h03

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 19 Яну 2008, 23:50

vlado_turbinata написа:знам ли колега пробвай тук ... би трябвало да има инфо .. или някой други такива сайтове .....

Благодаря колега,пуснах запитване
Ако някой има нещо друго предвид ще съм благодарен :yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 19 Яну 2008, 23:56

нямаш проблеми колега ще се поразровя още ако се намери нещо ще пиша ..... :D :!: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Яну 2008, 23:56

mitko_n1 написа:
vlado_turbinata написа:знам ли колега пробвай тук ... би трябвало да има инфо .. или някой други такива сайтове .....

Благодаря колега,пуснах запитване
Ако някой има нещо друго предвид ще съм благодарен :yes:

Виж в http://www.2mko.com/se_3963.html ;) - това са ексукрзии, но може да пътуваш отделно от групата на цената на билета само ;)
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 0:02

Лошото е,че започват от април месец иначе е идеално решение,мерси колега
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 20 Яну 2008, 0:06

е що ве колега джиткай си с баварията ... па нема много да я ръчкаш и нема да има проблеми с тамошните катаджии ..... :lol: :D :!:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 0:09

vlado_turbinata написа:е що ве колега джиткай си с баварията ... па нема много да я ръчкаш и нема да има проблеми с тамошните катаджии ..... :lol: :D :!:

Е те това е голям проблем...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 20 Яну 2008, 0:12

mitko_n1 написа:Е те това е голям проблем...

е добре .... щом си казал .... ама кво па толкова ... бъди по сдържан ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 0:16

Ако няма друг транспорт ще разходим кораба,няма друг начин,тъкмо 2000км фън :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Яну 2008, 2:48

mitko_n1 написа:Лошото е,че започват от април месец иначе е идеално решение,мерси колега

Започват от април месец, защото тогава тръгват туристите :) и то е основно с програма. Аз лично не знам някой да прави такава дестинация, без цел "организирана група". Но виж нещо от рода на "от т.А до т.Б, и от там прехвърляне за към Черна гора". А и пътя е отвратителен, доколкото знам... :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Re: Пътуване...

Мнение от Azidaha » 20 Яну 2008, 3:01

mitko_n1 написа:,че много легенди за тия сръбски куки...

Не трябва да им се даваме! :mhihi: :lol:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Яну 2008, 3:19

Мите, аз съм пътувал с автобус от София до Будва за 22 часа - около 600 км.Пътя тогава минаваше през Ниш и на Pojate/Krusevac/Cicevac на табела слязохме като минахме през Крушевац,Кралево,Чачак и след Ужице на вход на Монтенегро.Пътя през Сърбия за който ти написах е добър, но после в Черна Гора ,става малко страшно брат :mhihi: То са завои и урви део сигурно и на снимка не си видял - там е втория по дълбочина каньон в света след този на река Колорадо :D Голяма красота ,но и изгнили скелети на коли,автобуси и камиони,изпаднали от пътя и гниещи - крепящи се на светите мощи - тръпки ме побиват от тоя екстрийм :mhihi:

Преди няма три седмици се разкарах малко из Сърбия с колата и по другия възможен маршрут - малко по-кратък през Ниш - Прокуплйе (там дето е родена кака ти Цеца :P ) пътувах до разклона за техния единствен зимен курорт Копаоник пътя на места беше гаден,на места отремонтиран ! Пиша ти тези подробности със съвет да тръгнеш с колата :) и да караш отгоре през Крушевац :!: Там пътя е супер , ползваш ли търсачка ,ще те опъти за долния маршрут а той не е съвсем приятен ...

Полицаи ме спряха в Кралево и след като ме разпитаха какво-що ме пуснаха и не е имало никакви дразги.Тях ги игнорирай от претисненията си :!:

Отиди с колата на всяка цена ,защото като започнеш да се спускаш към Адриатическото крайбрежие ще ти спре часовника :shock: Видял съм Атлантическото крайбрежие на Испания,Лазурния Бряг от Кан до Монте Карло, Гърция и Турция ,но такова море няма брат :shock: Ако не е за работа ,ще можеш да се разходиш спокойно от Свети Стефан (уникално място) до Херцег нови ,през Котор (5 пъти уникално място :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: ) Много има какво да се види - имаш ли възможност за колата ,тръгни с нея без да се притесяваш :D

Това е гадния маршрут !
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=9#

Георги Пенчев
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 11:23

Евала,Жоре,много изчерпателен отговор,благодаря.Но аз трябва да отида до Плевля,който е на горния край на Черна Гора.Пътя мисля,че не е проблем,в смисъл че ще имам GPS.И не знам ще има ли проблем с това,че колата не е на мое име (още бръмча на Габровски табели),че иначе трябва да ходя с Москвич Астра :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата