Шопинг в Солун
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Шопинг в Солун
Окончателно съм решил идващата седмица да отскоча до Солун за един ден на шопинг. Не че нещо конкретно си търся, ама моята ми е виснала като воденичен камък още от Нова година да я водя и ми вади душата.
Ако някой е ходил там нека сподели инфо - особено имало някакъв Космос мол близо до Икеа и някаква улица с аутлети. До колкото знам по това време има огромни намаления.

Ако някой е ходил там нека сподели инфо - особено имало някакъв Космос мол близо до Икеа и някаква улица с аутлети. До колкото знам по това време има огромни намаления.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
на голяма далавра са турските аутлети със разните му там намаления на марковата стока
бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка

бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
на голяма далавра са турските аутлети със разните му там намаления на марковата стока
бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка

бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
За Космос е лесно, преди да влезнеш в Солун хващаш в дясно отбивката
за Халкидики и изкачаш от другата страна на Солун по нещо като
околовръсно, там ще видиш от дясната ти страна Космос центъра,
трудно е да се объркаш, успех в шопинга

rosen.kolarov написа:За Космос е лесно, преди да влезнеш в Солун хващаш в дясно отбивката
Благодаря, няма начин да го пропусна тогава.
А някакви аутлети ми споменаха, че имало - било цяла улица някъде от Космос, посока центъра?
euroto написа:В иСтамбул за 1000 долара ще се облечете цялата фамилия с "маркови " дрехи
В Истанбул ходих преди няколко месеца. Сега е ред на византийците...

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Това за улицата не мога да ти помогна, но имай в предвид, че при
бързо ходене (направо препускане) Космос-а ще ти отнеме поне
4 часа, така че мисля там ще има какво да се види.
бързо ходене (направо препускане) Космос-а ще ти отнеме поне
4 часа, така че мисля там ще има какво да се види.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Роска, нали като бяхме в Солун , през центъра като минахме в посока летище "Македония" до "Хондос" центъра с бруталните цени се намираше аутлета на огромния бутиков магазин дето пазарувахме
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Улицата се казва Игнатия Одос , принципно минава почти през целия солун. Космоса е хубав но цените няма да ти харесат ако не хванеш разпордажба. Ако ще ходип само до космоса няма смисъл. Другото място е веднага след Промахонас, хващат в ляво, то е нещо като кръстовище и започваш да се изкачваш, не съм ходил отдавна, но мисля, че беше само направо по тая уличка и ще стигнеш един голям магазин от сорта на космос, само с маркови дрехи и мисля, че не бяха лоши цените.
Реално си залужава да се ходи на Шоппинг само в Италия и по специално в Нола или Милано, зависи какво търсиш
Ще останеш очарован от цените.
Шопинг в Солун
Шопинг в Одрин
Реално си залужава да се ходи на Шоппинг само в Италия и по специално в Нола или Милано, зависи какво търсиш

Шопинг в Солун
Шопинг в Одрин
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Благодаря на всички за отговорите - ще гледам да се ориентирам някак си. Ако не ми стигне времето, февруари пак ще ходя.
Колкото до Италия - и там ходих на море за една седмица + шопинг и ми излезна по-евтино отколкото, когато ходя в Несебър. Иначе за цени съм претръпнал - навсякъде по аутобаните в ЕU 0.5л кола е 2 евро, а аз ги моря по две на спиране.
Колкото до Италия - и там ходих на море за една седмица + шопинг и ми излезна по-евтино отколкото, когато ходя в Несебър. Иначе за цени съм претръпнал - навсякъде по аутобаните в ЕU 0.5л кола е 2 евро, а аз ги моря по две на спиране.

Giorceto написа:Улицата се казва Игнатия Одос , принципно минава почти през целия солун. Космоса е хубав но цените няма да ти харесат ако не хванеш разпордажба. Ако ще ходип само до космоса няма смисъл. Другото място е веднага след Промахонас, хващат в ляво, то е нещо като кръстовище и започваш да се изкачваш, не съм ходил отдавна, но мисля, че беше само направо по тая уличка и ще стигнеш един голям магазин от сорта на космос, само с маркови дрехи и мисля, че не бяха лоши цените.
Не е след Промахон,минаваш византийската митница и на 200-300 метра след нея има светофар,завиваш в ляво ,минаваш през селцето и на около километър от дясно ще видиш голям магазин BIG.Предлагат се само маркови стоки и то на никакви пари.Примерно от там съм си купувал зимно яке умбро за 40 евро,дънки версаче за 30 евро,маратонки найк за 42 евро които в бг ги гледах 180 кинта.Абе с две думи цени народни за маркова стока.В момента има лятната и есенната колекция на 2007 год.

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2