атомно магнитен резонанс
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
атомно магнитен резонанс
приятели споделете каде е наи добре каде са кадурни лекарите кадето може да се направи тва изледване парите за изледването не са от зна4ение споделете мения впе4атления

- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Във Военна болница съм си правил. Цена по здравна каса излиза 3.60 лв или без направление 280 лв. и двата случая без връзки чакаш 1 месец да ти дойде ред.
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ядреномагнитен резонанс(ЯМР). Така се казва, ако не греша.
Важното е къде е най - добра апаратурата, то си е разновидност на скенера, по - безопасна(уж).
Снимките ако са добри, после има кой да ги разчете.
Ама сигурни ли сте, че това е наложително?
Това си е кофти изследване, а някои лекари вземат процент от скъпи манипулации и ги предписват за щяло и нещяло...
Иначе, ВМА имат хубав такъв апарат. И мой роднина е ходил там.
Важното е къде е най - добра апаратурата, то си е разновидност на скенера, по - безопасна(уж).
Снимките ако са добри, после има кой да ги разчете.
Ама сигурни ли сте, че това е наложително?
Това си е кофти изследване, а някои лекари вземат процент от скъпи манипулации и ги предписват за щяло и нещяло...
Иначе, ВМА имат хубав такъв апарат. И мой роднина е ходил там.
- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
еми явно е наложително ходих до токуда пак ще видим кво става там ако е супер дебело по клини4на линя ще се търсят други вариянти мерси много колеги и тия болници ми вършат работа

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
има и в МВР болница. цената е към 220лв!
в Пирогов се е счупил и не работи,но скоро ще имат нов,който ще е бая модерен.
в Пирогов се е счупил и не работи,но скоро ще имат нов,който ще е бая модерен.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Иво във Токуда, е много хубаво болницата е хубава нова както и апаратурата е на доста високо ниво
А за чакането там който има пари минава първи,ама може да е по скъпичко,ама не ти пречи да провериш
Успех

Успех
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- AlpinaPower
- Потребител
-
Пич ходи в Горна Баня, там при ортопедията има една частна клиника, която работи със ЗД. От личния лекар взех направление и минах на другия ден 

Ще питам бащата дали имат (Биочек) ако има ще те редим за безплатен преглед 

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
AlpinaPower написа:Пич ходи в Горна Баня, там при ортопедията има една частна клиника, която работи със ЗД. От личния лекар взех направление и минах на другия ден
Колега в Горна Баня по спомен си мисля че нямат ЯМР... Дизелче бате минавал съм по тоя път... Има една клиника на бул.България казва се Света София... Там са най-добрите ортопези... Ако проблема е ортопедичен кажи бате ще ти дам връзка там.. Няма и ти вземат много мисля около 20кинта прегледа...Има някои травми които не им трябва ЯМР очевидни са... На мене десния ми крак го оперираха същите които са в св.София но работеха в Горна Баня... Много са добри...
За ВМА мога да ти кажа, че съм си правил ЯМР и там са много кадърни и машината им е доста добра... Ефтино е но се чака 1 месец записване...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колеги много благодаря но не за мене и дет се вика дано неми се налага за едно ми4е става вапрос което бая гое закъсало като гледам ще се радвам ня сякава помощт а каквото трябва ще се плати ходих до токуда зех дани но оная патка неи се работеше и ми даде куп глупави обеснения и никво разяснение и ми даде само един телефон
благодаря за информацията важното е да си помагаме

- SaSo
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:колеги много благодаря но не за мене и дет се вика дано неми се налага за едно ми4е става вапрос което бая гое закъсало като гледам ще се радвам ня сякава помощт а каквото трябва ще се плати ходих до токуда зех дани но оная патка неи се работеше и ми даде куп глупави обеснения и никво разяснение и ми даде само един телефон
Ама зарежи Токудата... Ако е ортопедично казах ти къде да отидеш... Това са най-добрите...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:колеги много благодаря но не за мене и дет се вика дано неми се налага за едно ми4е става вапрос което бая гое закъсало като гледам ще се радвам ня сякава помощт а каквото трябва ще се плати ходих до токуда зех дани но оная патка неи се работеше и ми даде куп глупави обеснения и никво разяснение и ми даде само един телефон
Ама зарежи Токудата... Ако е ортопедично казах ти къде да отидеш... Това са най-добрите...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
небе сило некаф дамски проблем е неможе да се види кво и е 3ма лекари ходи и никои не икава нищо бубрецили матка яи4ници или херния

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2