33-35 години
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
33-35 години
Колеги имам една молба към вас!
Понеже вечно спориме с жената колко често е нормално да се прави секс в седмицата. Реших да пусна анкета и да си направя така едно изследване,
аджеба колко пъти е нормално.
Знам, че някой от вас ще ми кажат колкото ви се иска, ама там е работата че аз искам 3-4 пъти, а тя 1-2,
и казва че моето не е нормално
А, и аз не искам да ходя "навън"
Благодаря на всички за отговорите, и ви моля само по темата
п.п.: Моля, модовете оставете я анкетата поне 2 дни, искам да се види кой е крив и кой прав, извинявам се ако съм ви подразнил.
Благодаря ви!
Понеже вечно спориме с жената колко често е нормално да се прави секс в седмицата. Реших да пусна анкета и да си направя така едно изследване,
аджеба колко пъти е нормално.
Знам, че някой от вас ще ми кажат колкото ви се иска, ама там е работата че аз искам 3-4 пъти, а тя 1-2,
и казва че моето не е нормално

А, и аз не искам да ходя "навън"

Благодаря на всички за отговорите, и ви моля само по темата
п.п.: Моля, модовете оставете я анкетата поне 2 дни, искам да се види кой е крив и кой прав, извинявам се ако съм ви подразнил.
Благодаря ви!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

Просто ще замълча...
bobi_maxo написа:

Последна промяна KIARA_G на 28 Дек 2007, 18:57, променена общо 1 път
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
KIARA_G написа::mhihi:![]()
![]()
Просто ще замълча...bobi_maxo написа:
Знам, че някой от вас ще ми кажат колкото ви се иска, ама там е работата че аз искам 3-4 пъти, а тя 1-2,Пак няма да разберете кой е прав и кой крив, защото такъв отговор няма - 1-2 или 3-4
Не е въпроса кой крив и кой прав, а това че тя казва че не е нормално да я желая 3-4 пъти и то за 10 години брак!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
А кат ти кажат 20тина души, че е нормално да го правят по 5-10 пъти седмично.. ти като няма да го правиш, 'щото на жена ти не и се иска толко.. се тая.
Щом е рядко се наслаждаваш повече на момента и така.. или "смени маторя"

Щом е рядко се наслаждаваш повече на момента и така.. или "смени маторя"

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
Re: 33-35 години
Всеки колкото иска и колкото може го прави - например аз също искам по 3-4(понякой път се случва и цялата седмица да е така и то на ден по мн пъти - някой казват,че съм била нимфоманка
няма лошо в това) на който колкото му е кеф...поне според мен.За вас мъжете е нормално да искате по-повече,но има жени които просто не им се иска точно толкова често...смисъл задоволяват се и с по 1-2 пъти...особено след 10г. брак (или за повече години съвместен живот...)

Последна промяна Жената^на^шефа на 28 Дек 2007, 19:27, променена общо 3 пъти
...It`s no Angel,Just Powerkata!... 

bigmurzi написа:А кат ти кажат 20тина души, че е нормално да го правят по 5-10 пъти седмично.. ти като няма да го правиш, 'щото на жена ти не и се иска толко.. се тая.
Щом е рядко се наслаждаваш повече на момента и така.. или "смени маторя"![]()
![]()
Ами тогава да го правим като животните, те го правят 2 пъти в годината заради размножителния период

Е тях колко им е кеееф!

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
bobi_maxo написа:Не е въпроса кой крив и кой прав, а това че тя казва че не е нормално да я желая 3-4 пъти и то за 10 години брак!
ОК! Кажи й да се вземе в ръце тогава и да си изпълнява съпружеските задължения, че ако знае колко жени си мечтаят да им се случва толкова често след 10 години брак, ще разбере че е уцелила 6 от тотото...

п.п. Моя глас зачита ли се като не съм във възрастовата група 33-35?!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:ИЛИЯН написа:Зависи.
Единпат със жената и 2/4 пъти със любовницата.
Не искам любовница! В къщи си ми е най-добре! 8)

...It`s no Angel,Just Powerkata!... 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Бобииии, Боби
Всичко е нормално. Има хора, дето не могат сутрин и вечер без секс и такива, дето могат месеци без секс, без който и да е от двата типа да страда от нещо...
Хора всякакви.
Това, което има при теб обаче е сексуална несъвместимост. При това доколкото разбирам това нещо те смущава сега, т.е. може би е някаква скорошна или притулвана промяна. Това е истинският проблем, пък все едно какъв ще е резултата от анкетата, нито ще оправи работата, нито жена ти ще се промени и ще цъфне като го прочете.
Така че зарежи анкетата и почни да търсиш проблема извън форума.
Може да са много неща...
- жена ти да се комплексира - от вида си, от твоя вид, от годините, от начина си на живот и да се "плаши" от секса
- да й липсва нежност, внимание, романтика
- да е често преуморена и претоварена
- сексуалното ти привличане пред нея да е намаляло
- да е емоционално твърде ангажирана и да не успява да се отпусне
- да е по - "асексуална" от теб, но това предполагам би го разбрал досега и не би писал тема
- ................................................
Така че според мен зарежи анкетата от типа "аз нормален мъж ли съм" - да, нормален си, но и тя е нормална жена.
Почни да търсиш проблема. Повечето проблеми имат решение и ще го откриеш.
С "крив" и "прав" няма да оправиш нещата.
Поздрави!

Всичко е нормално. Има хора, дето не могат сутрин и вечер без секс и такива, дето могат месеци без секс, без който и да е от двата типа да страда от нещо...
Хора всякакви.
Това, което има при теб обаче е сексуална несъвместимост. При това доколкото разбирам това нещо те смущава сега, т.е. може би е някаква скорошна или притулвана промяна. Това е истинският проблем, пък все едно какъв ще е резултата от анкетата, нито ще оправи работата, нито жена ти ще се промени и ще цъфне като го прочете.
Така че зарежи анкетата и почни да търсиш проблема извън форума.
Може да са много неща...
- жена ти да се комплексира - от вида си, от твоя вид, от годините, от начина си на живот и да се "плаши" от секса
- да й липсва нежност, внимание, романтика
- да е често преуморена и претоварена
- сексуалното ти привличане пред нея да е намаляло
- да е емоционално твърде ангажирана и да не успява да се отпусне
- да е по - "асексуална" от теб, но това предполагам би го разбрал досега и не би писал тема
- ................................................
Така че според мен зарежи анкетата от типа "аз нормален мъж ли съм" - да, нормален си, но и тя е нормална жена.
Почни да търсиш проблема. Повечето проблеми имат решение и ще го откриеш.
С "крив" и "прав" няма да оправиш нещата.
Поздрави!
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5