Бисер Шидеров - измамника!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бисер Шидеров - измамника!
Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи...
Я кажи каква е болката....? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз съм купувал от там-никакви грижи--разясни от коя автокъща е и кво е станалоtitto написа:Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи...Я кажи каква е болката....?

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:и аз съм купувал от там-никакви грижи--разясни от коя автокъща е и кво е станалоtitto написа:Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи...Я кажи каква е болката....?
то и тои кат тебе и двамата бисеровци само дет ти си шиков и двамата мошенници
ти даже о подписа си си написал
бахти съвпадението

- bmwfena
- БМВманиачения
-
май ще гадаем самоVesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
bmwfena написа:май ще гадаем самоVesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго![]()
![]()
а аз що не ти виждам подписа

по темата:
колега айде че почнаха да ни се пукат кристалните топки

- bmwfena
- БМВманиачения
-
трият ми гиVesoPesaW123 написа:bmwfena написа:май ще гадаем самоVesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго![]()
![]()
а аз що не ти виждам подписа![]()
по темата:

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:трият ми гиVesoPesaW123 написа:bmwfena написа:май ще гадаем самоVesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго![]()
![]()
а аз що не ти виждам подписа![]()
по темата:
ам кат слагаш

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Бисер Шидеров - измамника!
Да не е в последното заградено в дясно-Перничани са повечето...един колега изгоря лошо... :Купува си колата в Неделя,паркира я на денонощен паркинг в Младост и на другият ден колата липсва-без каско,с транзитни номера....пазачът казва-изфучаха някакви през вратата(телена ограда)Собственикът на паркинга се смее и вика "Съдете ме,ако искате....отвън на табелата пише-"Денонощен платен паркинг",а не "Охраняем платен паркинг"....къде била уловката д..баraroo написа:Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bmwfena
- БМВманиачения
-
това да не би е като тръгнеш за София таа последната в дясноtitto написа:Да не е в последното заградено в дясно-Перничани са повечето...един колега изгоря лошо... :Купува си колата в Неделя,паркира я на денонощен паркинг в Младост и на другият ден колата липсва-без каско,с транзитни номера....пазачът казва-изфучаха някакви през вратата(телена ограда)Собственикът на паркинга се смее и вика "Съдете ме,ако искате....отвън на табелата пише-"Денонощен платен паркинг",а не "Охраняем платен паркинг"....къде била уловката д..баraroo написа:Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!![]()
после се оказа,че шефа на паркинга е партия с прекупвачите от Горубляне,идват с втория ключ и са те.......
![]()
БГ-Рууулз!

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
titto написа:Да не е в последното заградено в дясно-Перничани са повечето...един колега изгоря лошо... :Купува си колата в Неделя,паркира я на денонощен паркинг в Младост и на другият ден колата липсва-без каско,с транзитни номера....пазачът казва-изфучаха някакви през вратата(телена ограда)Собственикът на паркинга се смее и вика "Съдете ме,ако искате....отвън на табелата пише-"Денонощен платен паркинг",а не "Охраняем платен паркинг"....къде била уловката д..баraroo написа:Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!![]()
после се оказа,че шефа на паркинга е партия с прекупвачите от Горубляне,идват с втория ключ и са те.......
![]()
БГ-Рууулз!
я кажи на кой паркинг в младост става това ?
да не е па пътя към горубляне на изхода от младост в дясно ?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз това се чудя какво намират там,аз преди месец ходих с колега да разгледаме тои си търсеше някакъв пасат,просто умрех от смях едно свясно бмв не видях,минаваме си покраи колите а един си лакира капачетата спокоино дето са остана ли дупчици от дребни камачета,друг праска здраво с някви мазила аве смях и сичко бласкано смачкано и ми вика един ела да видиш червения антифриз тва е кола поддаржана се така е карана пак сащност го наля преди полвин час когато с колегата почвахме да обикаляме
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2