Бисер Шидеров - измамника!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Бисер Шидеров - измамника!

Мнение от raroo » 13 Дек 2007, 23:00

Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Дек 2007, 23:02

Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Дек 2007, 23:05

Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи... 8) Я кажи каква е болката....? :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: Бисер Шидеров - измамника!

Мнение от stambo_81dg » 13 Дек 2007, 23:13

raroo написа: Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!

аз кат ви казах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Дек 2007, 23:20

titto написа:Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи... 8) Я кажи каква е болката....? :confused:
и аз съм купувал от там-никакви грижи--разясни от коя автокъща е и кво е станало
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 13 Дек 2007, 23:24

bmwfena написа:
titto написа:Що бре?Да не е DJ-чето?Аз пък 3-та кола купувам все от Горубляне и Дупница и няма грижи... 8) Я кажи каква е болката....? :confused:
и аз съм купувал от там-никакви грижи--разясни от коя автокъща е и кво е станало

то и тои кат тебе и двамата бисеровци само дет ти си шиков и двамата мошенници
ти даже о подписа си си написал
бахти съвпадението :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 13 Дек 2007, 23:30

VesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго ;)
май ще гадаем само :?: :?: :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Дек 2007, 23:35

bmwfena написа:
VesoPesaW123 написа:Е то хубаво,ама я разясни малко за какво точно става въпрос че така темата няма да просъществува дълго ;)

а аз що не ти виждам подписа :mhihi:
по темата:
колега айде че почнаха да ни се пукат кристалните топки :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 13 Дек 2007, 23:39

VesoPesaW123 написа:
bmwfena написа:

по темата:
трият ми ги :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 13 Дек 2007, 23:41

bmwfena написа:
VesoPesaW123 написа:
bmwfena написа:

по темата:
трият ми ги :!:

ам кат слагаш :puke: снимки мноо ясно
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Дек 2007, 23:50

raroo написа:Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!
Да не е в последното заградено в дясно-Перничани са повечето...един колега изгоря лошо... :Купува си колата в Неделя,паркира я на денонощен паркинг в Младост и на другият ден колата липсва-без каско,с транзитни номера....пазачът казва-изфучаха някакви през вратата(телена ограда)Собственикът на паркинга се смее и вика "Съдете ме,ако искате....отвън на табелата пише-"Денонощен платен паркинг",а не "Охраняем платен паркинг"....къде била уловката д..ба :wave: :twisted: после се оказа,че шефа на паркинга е партия с прекупвачите от Горубляне,идват с втория ключ и са те....... :ok: :bang: БГ-Рууулз! :winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 14 Дек 2007, 0:04

titto написа:
raroo написа:Ако някой ден решите да си купувате нова (стара) кола от Горубляне или Дупница, НЕ си я купувайте от Бисер Шидеров !!! Голям мошенник е!!!
Да не е в последното заградено в дясно-Перничани са повечето...един колега изгоря лошо... :Купува си колата в Неделя,паркира я на денонощен паркинг в Младост и на другият ден колата липсва-без каско,с транзитни номера....пазачът казва-изфучаха някакви през вратата(телена ограда)Собственикът на паркинга се смее и вика "Съдете ме,ако искате....отвън на табелата пише-"Денонощен платен паркинг",а не "Охраняем платен паркинг"....къде била уловката д..ба :wave: :twisted: после се оказа,че шефа на паркинга е партия с прекупвачите от Горубляне,идват с втория ключ и са те....... :ok: :bang: БГ-Рууулз! :winky:
това да не би е като тръгнеш за София таа последната в дясно :!: щото и в вляво преди месец заграждаха една нова :!: те там борсите никнат като гъби :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 14 Дек 2007, 13:14

titto написа:

я кажи на кой паркинг в младост става това ?
да не е па пътя към горубляне на изхода от младост в дясно ?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Дек 2007, 13:26

ма има ли още хора,дет си купуват коли от горубляне....!?!?!? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Дек 2007, 13:30

И аз това се чудя какво намират там,аз преди месец ходих с колега да разгледаме тои си търсеше някакъв пасат,просто умрех от смях едно свясно бмв не видях,минаваме си покраи колите а един си лакира капачетата спокоино дето са остана ли дупчици от дребни камачета,друг праска здраво с някви мазила аве смях и сичко бласкано смачкано и ми вика един ела да видиш червения антифриз тва е кола поддаржана се така е карана пак сащност го наля преди полвин час когато с колегата почвахме да обикаляме :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Следваща

Назад към Извън Темата