Италиански коли за вторични суровини идват на пазара ни
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Италиански коли за вторични суровини идват на пазара ни
Хиляди италиански автомобили, предадени от собствениците им за вторични суровини, за което са платили и такси, са заминали за България, съобщават от prontosofia.com.
Вместо да бъдат претопени или унищожени, колите са били продадени на българския пазар.
Италианската Финансова гвардия е разбила международен трафик на използвани автомобили, които отивали за вторични суровини само на хартия. В действителност „претопяването" на колите било използвано, за да се получи достъп до средствата, които трябва да стимулират унищожаването на стария автомобилен парк.
Хиляди коли с италианска регистрация са били товарени на пристанището в Анкона, откъдето след това са отпътували през Патра, Гърция, за България.
Измамата на гърба на италианската държава била организирана от 45 фирми, поддържащи „гробища" за стари автомобили в девет области в Централна и Северна Италия.
Организиран по този начин, трафикът на коли успявал да избегне и плащането на ДДС за износ на коли, тъй като транспортните средства преди това били обявявани като отиващи за вторични суровини.
не е много по темата .. на форума
но понеже ми е любимия .. го споделям тук
и скоро дискутирахме .. за цените на колите .. тук
та .. внимавайте с ... примамливо ниските цени на коли от Италия
http://money.ibox.bg/news/id_91930641
Вместо да бъдат претопени или унищожени, колите са били продадени на българския пазар.
Италианската Финансова гвардия е разбила международен трафик на използвани автомобили, които отивали за вторични суровини само на хартия. В действителност „претопяването" на колите било използвано, за да се получи достъп до средствата, които трябва да стимулират унищожаването на стария автомобилен парк.
Хиляди коли с италианска регистрация са били товарени на пристанището в Анкона, откъдето след това са отпътували през Патра, Гърция, за България.
Измамата на гърба на италианската държава била организирана от 45 фирми, поддържащи „гробища" за стари автомобили в девет области в Централна и Северна Италия.
Организиран по този начин, трафикът на коли успявал да избегне и плащането на ДДС за износ на коли, тъй като транспортните средства преди това били обявявани като отиващи за вторични суровини.
не е много по темата .. на форума
но понеже ми е любимия .. го споделям тук
и скоро дискутирахме .. за цените на колите .. тук
та .. внимавайте с ... примамливо ниските цени на коли от Италия
http://money.ibox.bg/news/id_91930641
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
И след това как коли струващи в Италия и Германия по 2-3000 Е се предлагат "перфектни" в БГ за 2-3000лв

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Аз усещам предумисъл в първото изказване, но да споделя.Имам колега каойтонаправо го съжалявам.Купило си момчето "BMW" 318 от Германия- звучи добре,но се оказало ,че не си знае годините но с "новия мотор"и само няколко неща не работели
а пък на мен ми се случи италиянско малко по-евтино и за сега за същото време не съм сменял часи и нямам нерви.Честито на печелившите от лотарията на германия!

marin.sm написа:И да не се полъграт купочачите като чуат, че е от Австрия или Германия-нека да си отворят очите и да видят за какво си дават парите!Да не стане после че Голфа е по-здрав от bmw -то.
за Голфа незнам ... ама поне на Опела не му изкачат тампоните от всяка дупка

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2