Италиански коли за вторични суровини идват на пазара ни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Италиански коли за вторични суровини идват на пазара ни

Мнение от Ivo III » 04 Дек 2007, 22:27

Хиляди италиански автомобили, предадени от собствениците им за вторични суровини, за което са платили и такси, са заминали за България, съобщават от prontosofia.com.
Вместо да бъдат претопени или унищожени, колите са били продадени на българския пазар.

Италианската Финансова гвардия е разбила международен трафик на използвани автомобили, които отивали за вторични суровини само на хартия. В действителност „претопяването" на колите било използвано, за да се получи достъп до средствата, които трябва да стимулират унищожаването на стария автомобилен парк.

Хиляди коли с италианска регистрация са били товарени на пристанището в Анкона, откъдето след това са отпътували през Патра, Гърция, за България.

Измамата на гърба на италианската държава била организирана от 45 фирми, поддържащи „гробища" за стари автомобили в девет области в Централна и Северна Италия.

Организиран по този начин, трафикът на коли успявал да избегне и плащането на ДДС за износ на коли, тъй като транспортните средства преди това били обявявани като отиващи за вторични суровини.

не е много по темата .. на форума
но понеже ми е любимия .. го споделям тук
и скоро дискутирахме .. за цените на колите .. тук

та .. внимавайте с ... примамливо ниските цени на коли от Италия

http://money.ibox.bg/news/id_91930641
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 04 Дек 2007, 22:41

И след това как коли струващи в Италия и Германия по 2-3000 Е се предлагат "перфектни" в БГ за 2-3000лв :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 04 Дек 2007, 22:46

В един от форумите се споменаваше бройка от порядъка на 5 000 автомобила....направо немам думи!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 04 Дек 2007, 22:47

най лошото е когато човек събира парици 1-2 години или тегли заем за 10годинки , и си мисле че взима читава колица , а тя горката едвам си седи на гуметата ...

п.с. не всеки знае че требе да отиде до дару на диагностика - повечето като запалят мотора и си мислят че колата е добре .......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 04 Дек 2007, 22:48

bate raiko написа:В един от форумите се споменаваше бройка от порядъка на 5 000 автомобила....направо немам думи!!

5 000 коли х 1000 еуро = 1милка в най-лошия случай ;)

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:10

Аз усещам предумисъл в първото изказване, но да споделя.Имам колега каойтонаправо го съжалявам.Купило си момчето "BMW" 318 от Германия- звучи добре,но се оказало ,че не си знае годините но с "новия мотор"и само няколко неща не работели :( а пък на мен ми се случи италиянско малко по-евтино и за сега за същото време не съм сменял часи и нямам нерви.Честито на печелившите от лотарията на германия!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 04 Дек 2007, 23:17

пак се започна .. спора .. Германка или италиянка
аз исках .. французойка .. ама ;) трудно

никои не казва че от Италия идват коли .. само скрапни
само .. да се внимава .. двойно от с Италянките ;)

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:34

за Французойка няма да дадеш предполагам 5000 евро,без транснпорт.Като може даси кукиш тук свясна кола за 6000 левасъщата такава.

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:41

И да не се полъграт купочачите като чуат, че е от Австрия или Германия-нека да си отворят очите и да видят за какво си дават парите!Да не стане после че Голфа е по-здрав от bmw -то.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 04 Дек 2007, 23:41

незнам .. аз гледах тук .. от 8000 нагоре и .. свясна не видях
може и да е имало .. ама такъв да ми е бил късмета

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:42

И да не се полъграт купочачите като чуат, че е от Австрия или Германия-нека да си отворят очите и да видят за какво си дават парите!Да не стане после че Голфа е по-здрав от bmw -то.

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:43

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 04 Дек 2007, 23:44

marin.sm написа:И да не се полъграт купочачите като чуат, че е от Австрия или Германия-нека да си отворят очите и да видят за какво си дават парите!Да не стане после че Голфа е по-здрав от bmw -то.

за Голфа незнам ... ама поне на Опела не му изкачат тампоните от всяка дупка :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:44

Потребител
Аватар

Мнение от marin.sm » 04 Дек 2007, 23:45

Следваща

Назад към Извън Темата