Легналите полицаи!?!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Легналите полицаи!?!
Колеги, не знам за вас, ама на мен ми писна да опирам по тея легнали полицаи, докато е пълно с дупки навсякаде.
Дайте идея за физическо премахване.
Аз вчера пробвах с една кирка
ама много труд, много шумно, и почти нищо не успях да направя.
Имате ли идея как може да поразруша няколко
Идеите които ми минават през акъла са:
докато е много минусова температура, да бъде полят с гореща вода, и от разширението евентуално да се нацепи
друга идея е с накаква химия/ киселина.
или с звук с някаква честота.?

Аз вчера пробвах с една кирка

Имате ли идея как може да поразруша няколко

докато е много минусова температура, да бъде полят с гореща вода, и от разширението евентуално да се нацепи
или с звук с някаква честота.?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
интересно,дали след поставянето на тия гърбици,случаите на произшествия са намалели(тук в Зарата те са направо огромни,като се качи предницата ти,фаровете светят в небето,а пътя не се вижда..
Последна промяна павката на 29 Ное 2007, 17:12, променена общо 1 път
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: Легналите полицаи!?!
xaoc написа:Колеги, не знам за вас, ама на мен ми писна да опирам по тея легнали полицаи, докато е пълно с дупки навсякаде.
Аз вчера пробвах с една киркаама много труд, много шумно, и почти нищо не успях да направя.
Имате ли идея как може да поразруша няколко![]()
или с звук с някаква честота.?![]()
колега багер ще ни трябва ама с двете ръце ЗА
Няма начин да няма начин
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
pavlin_e30 написа:интересно,дали след поставянето на тия гърбици,случаите на произшествия са намалели(тук в Зарата те са направо огромни,като се качи предницата ти,фаровете светят в небето,а пътя не се вижда..

---
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Аз съм виждал как ги махат тези с тежките камиони.Когато е натоварен здраво, точно пред спящия полицай скача на спирачките и минава през тях със влачещи се гуми.Само трябва да е малко кално.Гърбицана направо се отлепва от асфалта.Това става само ако са правени по-късно, а не заедно с основния асфалт на улицата.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
На мнение съм,че са необходимо зло.Особенно около детски градини,училища и болници.А дори и в много от кварталните улички.Но съм сгласен,че трябва да има някакъв стандарт.Неможе един да е с големина затрудняваща дори камион,а друг да е почти незабележим.Наистина гумените са ОК.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз съм за! Трябва да ги има тия щуротии, щото много убиват скоростта на бързите и яростните... Иначе ако са по стандарт, с 40 се минават безпроблемно и без сътресения (стига да ти е читаво окачването). Но тия асфалтовите трябва да глобяват всички общини, кметства и т.н., дето са ги сложили. Разбиват колите, а и не се виждат. Дори с 30 през тях е приключение нощно време - може да си счупиш зъб или да си прехапеш езика... 

It's not who You are, it's who You know...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Трябва да ги има ама да са напревени качествено,някакъв контрол да се прилага и да се правят еднакви.Не да има от 20 на 20см до 2 метра на 30см,които те качват на друго надморско равнище направо.Отделно и успоредно с "полицая" редовно в асфалта седи рязаното и незапълнено като градинска леха.Маркировка няма смисъл да коментираме.Гумените са добри ама не и онези костенурки,ежковци или както искате ги наричайте...Направо като през камъни все едно минава колата 

8.32
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
колеги да ги има ама да са гумени като по цяла европа
ако незнаете там са направени по стандарт така че ако минеш нормално през тях да не ти направят нищо на колата,а не като тия асвалтовите тука като минеш с по-ниска кола да си оставиш ч гърне я нещо друго на него

ако незнаете там са направени по стандарт така че ако минеш нормално през тях да не ти направят нищо на колата,а не като тия асвалтовите тука като минеш с по-ниска кола да си оставиш ч гърне я нещо друго на него

theraven_nz написа:pavlin_e30 написа:интересно,дали след поставянето на тия гърбици,случаите на произшествия са намалели(тук в Зарата те са направо огромни,като се качи предницата ти,фаровете светят в небето,а пътя не се вижда..Пред Билата още ли са такива тукмаци, дето си издрах кочината отдолу?
там бих казал че са малки спрямо другите

аз стържа здраво навсякъде и гърнето си отиде и сега гледам да ги заобикалям
но не съм виждал другаде толкова високи колкото нашите

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Требвало да ги има аве вие луди ли сте даржава от страхливи ленивци е тва праи 500 години робство!
Аз с моята кола или колата на саседа през кьорав спящ полицаи не мога да мина !Изглежда германеца не е имал такива проблеми(предния собственик)!
Може да има нарязана настилка или нещо ниско,но такива пирамиди си е ебало майката!И наи лошото че ги правят някакви смотаняци по общините дето си нямат представа от инженерна мисъл!
Аз за моя роден град сам приказвал с един приятел дето има фандрома,само требва прасетата да не са завардили някоя вечер!
Аз с моята кола или колата на саседа през кьорав спящ полицаи не мога да мина !Изглежда германеца не е имал такива проблеми(предния собственик)!
Може да има нарязана настилка или нещо ниско,но такива пирамиди си е ебало майката!И наи лошото че ги правят някакви смотаняци по общините дето си нямат представа от инженерна мисъл!
Аз за моя роден град сам приказвал с един приятел дето има фандрома,само требва прасетата да не са завардили някоя вечер!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3