парктроник
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
парктроник
някой може ли да ми препоръча модел с четири сензора и диаметър на сензорите 25мм?
естествено важна е само променяща се звукова сигнализация, дисплей не е нужен

естествено важна е само променяща се звукова сигнализация, дисплей не е нужен
цените горе долу са ясни
аз имам дупки на задната броня вече и търся с нещо да ги запуша. За да струва 400лв доста неща трябва да има защото има парктроници по 60-80лв и хората в другите форуми са доволни. Екран няма да слагам - само може да грози интериора. Звука е достатъчен. Въпроса е в тези 25мм за сензорите
Отпред няма да слагам защото трябва да дупча предна броня, а и е безсмислено според мен.
аз имам дупки на задната броня вече и търся с нещо да ги запуша. За да струва 400лв доста неща трябва да има защото има парктроници по 60-80лв и хората в другите форуми са доволни. Екран няма да слагам - само може да грози интериора. Звука е достатъчен. Въпроса е в тези 25мм за сензорите

Отпред няма да слагам защото трябва да дупча предна броня, а и е безсмислено според мен.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
На мойто купе сложих оригиналния парктроник,който е отдолу на пласмасова лентичка...нз колко е диаметара но са перфектни..
© написа:взех Valeo с четири сензора, без дисплей, само със звук - 135лв от Ауто Плюс. Сензорите са 22мм и ще трябва да уплътнявам 3мм. Поне е марков и има всичко необходимо в комплекта. Изглежда качествен
имаше и със сензори отпред и отзад, с дисплеи и други чудесии...
И аз ще взема от тия само че искам и преден, по-скоро въпроса ми е кой читав майстор може да ги монтира на колата без да я осакати

ре
© написа:взех Valeo с четири сензора, без дисплей, само със звук - 135лв от Ауто Плюс. Сензорите са 22мм и ще трябва да уплътнявам 3мм. Поне е марков и има всичко необходимо в комплекта. Изглежда качествен
имаше и със сензори отпред и отзад, с дисплеи и други чудесии...
Дай някакви координати на магазина?
предполагам трябва да го има във всеки магазин Ауто Плюс
Последна промяна © на 13 Окт 2007, 20:55, променена общо 1 път
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
бул.Тодор Каблешков 63 сервиза е Алком даже и продаватИ аз ще взема от тия само че искам и преден, по-скоро въпроса ми е кой читав майстор може да ги монтира на колата без да я осакати

re
А какво има в комплекта на Valeo-то? Има ли дисплей или е само със звук, Аз търся втория вариант
///M Club Member
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2