Мъки по жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мъки по жена

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Окт 2007, 15:00

Колеги от няколко дена се наливам с пиене , ама не от радост , а от мъка !! Много , ама много обичам едно момиче , а тя ми каза че ме обича само , като приятел ;) Сигурно звучим , като някой женчо , ама до сега не съм обичал жена така !!! :( Ама толко я обичам , че без нея едва ли ще мога да живея !!! Какво да права ?? Ни пиенето ми дава мира , ни нищо , че се побъркам от мъка по нея !! Кажете какво да направа да се разсея , че вече не съм спал неколко нощи ??
Вече не знам с кой да споделим , та чак до тука стигнах да пиша ! Бих дал сичко което имам , само и само да съм с нея !!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 04 Окт 2007, 15:05

BMW ти си всичко за мен

А де де, нали така си написал, а любовта.... ще претръпнеш... :confused: не се впрягай.....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 04 Окт 2007, 15:06

Апропо, за да спиш си вземи едно диазепанче, ще ти помогне ;)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Окт 2007, 15:08

Колега бих си дал и BMW то и къщата , и парите , само и само да съм с нея !!! Нищо не ми трябва , само тя !!! Не съм вярвал някога , че мога да обичам толко много момиче !! Колегите от форума са сигурно , че ми смеят , ама това е голяма болест

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 04 Окт 2007, 15:10

Ще претръпнеш братле и аз бях така...излез някъде с приятели,циркове си правете разсейвай се...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 04 Окт 2007, 15:11

Някой казват,че е най-лесно да забравиш една с друга.Това опитай и ти. Излез с прятели весели се и не мисли за нея,ще си намериш друга :)

Потребител
Аватар
Кара: X5 3.0d

Мнение от rado_to » 04 Окт 2007, 15:12

малко ти е пиенето баце :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Окт 2007, 15:13

И аз биах така едно време,време требва сичко се забравя,иначе земи си един грам и на мача !!!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 04 Окт 2007, 15:16

BMW_325 TDS написа:Колега бих си дал и BMW то и къщата , и парите , само и само да съм с нея !!! Нищо не ми трябва , само тя !!! Не съм вярвал някога , че мога да обичам толко много момиче !! Колегите от форума са сигурно , че ми смеят , ама това е голяма болест

Колега ти верно от няколко дни пиеш за да я сътвориш тая мисъл :shock:

Нали ти е ясно че с "даване" нищо не става, най-много цял живот да даваш и да не си сигурен нито на кого нито за какво

След жена и след трамвай не се тича. Ако и дойде акъла - добре, ако не - друг да и бере грижата, значи не е била за тебе

Ама то у жена акъл като у ташак кокали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако знаят и те какво искат :?:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Окт 2007, 15:35

BMW_325 TDS написа:Колега бих си дал и BMW то и къщата , и парите , само и само да съм с нея

Бате остави пиенето. Продаи всичко и БМВта и къщи и да видиш кат скъсате след няколко месеца как ще си искаш пак къщите ие БМВтата :)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 04 Окт 2007, 15:35

seven-eight написа:Някой казват,че е най-лесно да забравиш една с друга.Това опитай и ти. Излез с прятели весели се и не мисли за нея,ще си намериш друга :)

Ами честно казано, когато аз се опитвах с всички усилия да забравя едно момче си хванах друго, но не помогна, даже ми стана още по-гадно. Излизай с приятели, ходи на места с тях, на които не си ходил, разнообразявай обстановката, прави каквото обичаш, дай си едни 10 дни, в които да не я виждаш и чуваш. Знам, че е трудно, но действа. ;) Успех, колега!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 04 Окт 2007, 15:37

Напий се после прегледай телефона на всички стари бройки, бъдещи и настоящи и ги карай наред. Много важно е :!: да не спираш с пиенето и жените така докато можеш. След като си се отебал здраво и отрезнял зимаш една от мострите, която най-те кефи и отиваш някъде на хотелче я Банско, я Велинград... да се възвърнат малко силите на чист въздух как се ибе бате. Казват, че с времето минават нещата ама ако нищо не праиш времето не минава! Така, че действай от сега, да знаеш колко добре ще се почувстваш ако и дойде акъла на твойта и ти звънне, а пък ти горкия с изтощен глас от ибане така нежен и дигнеш слушалката и се праиш, че си е чакал и не си можел без нея..........

Това винаги помага бате!!! Само да имаш куража да го напраиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 04 Окт 2007, 15:42

всеки минава по този път, просто трябва да го преодолееш!!!

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 04 Окт 2007, 15:51

kal написа:всеки минава по този път, просто трябва да го преодолееш!!!
:!: :!: :!:

Една много позната и добре изпитана приказка- `Всяко зло за добро`. Може би този човек не е бил за теб, и благодарение на глупостта и да те загуби (тя ще се осъзнае рано или късно, колко я обичаш ) ти ще намериш ТВОЕТО момиче, което ще ти отговаря със същата любов, която и даваш. Момичето, което ще те разбира, подкрепя и ще бъде до теб независимо от къщите и бмв-тата ти ;)

Я, ходи да оправиш нещо по колата или отиди на кино с някой приятел.
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 04 Окт 2007, 15:59

Качи я на колата да ходите като приятели на кафе и я закарай на 20 км след което и тегли 1 кило уешко и да знае за друг път.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Следваща

Назад към Извън Темата