ПИСНА МИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ "ПРЕКРАСНИ ПЪТИЩА"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

ПИСНА МИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ "ПРЕКРАСНИ ПЪТИЩА"

Мнение от Turbo_Ted » 22 Авг 2007, 0:00

карам си аз спокойно с 60км по един път, близо до вилата .... всичко е хубаво, докато един красавец не ме заслепява с "ксеноновите" фарове от 6 лева на илиенци :evil: карам е28 със спортно окачване и колата е на една идея от пътя :evil: и попадам в нещо като дупка, ама огромно :shock: и се оказва че пътя има откъснато парче асфалт и удрям картера на колата там :bcry: :cry: за щастие не можах да напрява голяма беля...само го одрасках, гледам че има малко омасляване от пробката, ама не вярвам да е фатално :confused: утре ще я стегна, че може и да е малко хлабава :roll:
АМА РАЗСЪЖДАВАМ - КАКВИ СА ТИЯ ПЪТИЩА ? ЗА ТАНКОВЕ, ЗА САМОЛЕТИ, ИЛИ ЗА БОЛИДА НА ЛЮК СКАЙУОКЪР :bang: :no: :ranting: :ranting: МААМУ СТАРА.... ЗАКОНИТЕ НИ ДРАКОНОВИ, ДАНЪЦИТЕ НИ И ТЕ ТАКИВА, МИНЕТКИТЕ НИ СТРУВАТ КОЛКОТО НА ЕДНА БАБА ПЕНСИЯТА ЗА ДА СИ ТРОШИМ КОЛИТЕ ЛИ :ranting: ДОКОГА ТАКА
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Авг 2007, 0:03

Ооо не си карал по прясно ремонтираното Цариградско шосе :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 22 Авг 2007, 0:12

Тошо кога ще я видим тая е28-ца
ти ще я попилееш преди я видим
га ша ма возиш ?! :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 22 Авг 2007, 0:14

кофти тръпка :confused:
и аз съм се абонирал за изправяне на джанти :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 22 Авг 2007, 0:25

Аз отдолу под картера имам една метална планка, наследство от предишния собственик която много помага. Няколко пъти се катерих по едни тротоари и само планката надрах малко. Други поражения нямаше. Не знам защо фабрично не са ги правили така... ааа, сетих се. Защото по света нямат такива дупки като при нас :confused:

///peter написа:Ооо не си карал по прясно ремонтираното Цариградско шосе :mhihi:

По принцип избягвам да минавам през центъра, ама днес се пуснах по Цариградско само за пробата. Пред полиграфията много мазно се кара. Ама пак са се поизложили малко с отводнителните шахти...

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 22 Авг 2007, 0:38

denko написа:Тошо кога ще я видим тая е28-ца
ти ще я попилееш преди я видим
га ша ма возиш ?! :mhihi:

денко, ми викам да се сетиш да дойдеш на ОМВ или да си включиш телефона, щото от 2 седмици ходя на ОМВ с колата вече, а тебе те няма :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 22 Авг 2007, 0:39

ако някой има схема на такава планка за м20 да обясни :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 22 Авг 2007, 9:26

Turbo_Ted написа:ако някой има схема на такава планка за м20 да обясни :roll:

Ами баце, то това е творение на българската инженерна мисъл, едва ли го има по схемите :) . Мога да ти го покажа да видиш за какво иде реч и ако при тебе има къде да се захване отдолу може да хванеш някой тенекеджия да ти избара една такава.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Авг 2007, 9:49

Кво не...
Връщам се от провинцията и съм към младост, решавам да мина от горублене и на отсечката преди завоя за ВиК се натъквам на първокласен ремонт. Разбирасе без никакъв знак, добре че беше светло, ивица с дължина 20-30м и широко поне половин метър изкърпен асфалт от моето платно. И там се минава с колата над него, някой хора от другата страна също изненадани от новата придобивка карат в насрещното платно.
Последна промяна b00st на 03 Сеп 2007, 21:08, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Дупки

Мнение от bobi_maxo » 22 Авг 2007, 11:16

Ей какво? И аз така изправях джанти, ама само си пишем и нищо не правим! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 22 Авг 2007, 11:48

Малко офф темата.

Вчера минах покрай едно от новите неги знам по номера. Минавам и се заглеждам по невероятните Алпини 18-19, и какво да видя предните 2 яко заварявани, явно не е имал време човека да ги боядиса. Така ме заболя все едно на мене ми е счупено нещо :evil: .
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 22 Авг 2007, 12:41

Тошо ти сигорно ми имаш стария номер той избега заедно с телефона :mhihi:
ся съм с друг номер 0885 40 70 65
тоя четвъртък ще дойда не моа да пропусна :twisted:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 22 Авг 2007, 21:56

[Georgi] написа:
Turbo_Ted написа:ако някой има схема на такава планка за м20 да обясни :roll:

Ами баце, то това е творение на българската инженерна мисъл, едва ли го има по схемите :) . Мога да ти го покажа да видиш за какво иде реч и ако при тебе има къде да се захване отдолу може да хванеш някой тенекеджия да ти избара една такава.

ще се радвам да го видя, но ако ми пратиш и една снимка, че път към софия имам след около 15 дни, дотогава мисля да е с планка вече :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Vickyy_22 » 22 Авг 2007, 22:18

Нищо ново под слънцето. Какво да ти кажа тука си счупихме колите от тия пътища...то поне като ремонтират да го правят като хората. Вчера се върнах от Испания, пропътувах цяла Европа с колата...е бате..няма такъв път, то да ти е кеф да караш....влезнах ли в България, стана страшно. Просто никога няма да се оправиме :arrow:
Sure, you work hard, but you're no slave to the rat race. You know the score.You call the shtos. You make the most of your chances.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 22 Авг 2007, 22:38

Vickyy_22 написа:Нищо ново под слънцето. Какво да ти кажа тука си счупихме колите от тия пътища...то поне като ремонтират да го правят като хората. Вчера се върнах от Испания, пропътувах цяла Европа с колата...е бате..няма такъв път, то да ти е кеф да караш....влезнах ли в България, стана страшно. Просто никога няма да се оправиме :arrow:

не знаеш колко истина има в думите ти ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата