СМЪРТ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИЦИ!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
СМЪРТ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИЦИ!!!!!!!!
знам че темата не е за тук ама съм адски потресена
Адски съм потресена от това което разбрах точно преди минута,Та да започна от начало.С четвъртук сутринта звъня на бившия ми приятел9останахме си супер добри приятели) и се разбрахме като се върна в неделя от Плевен да му се обадяи да пием кафе с децата(той има две децича на17г и в трери клас)
И така звъня в събота вдига жена и аз инстинктивно затворих,знам че може да има приятелка и да не му правя проблем,Така и в неделя става ,Сега звъня пак и пак вдига същата жена.Осмелих се да попитам за него.ТЯ ме пита кяо съм,аз и обяснявям,А тя ми казва след като го търсите не знаете какво е станало?Викам ами не?
Моя приятел е с опасност за живота,в реанимацията в Исул.
Защо ли?
Защото 20 миризлива мангала наркомани са го пребили до смърт няколко часа след като говорих с него,пред пожарната.
Сега не зная какво да правя,не позволяват свиждания.Искам да съм до децата и майка му,разбрах че няма приятелка,А майка му сега е сама.искам да помогна а не мога.
Исках просто да си излея душата.Адски ме е страх да не го загубя.Та той има деца,иам майка,има мен,
Какво да правя?
Адски съм потресена от това което разбрах точно преди минута,Та да започна от начало.С четвъртук сутринта звъня на бившия ми приятел9останахме си супер добри приятели) и се разбрахме като се върна в неделя от Плевен да му се обадяи да пием кафе с децата(той има две децича на17г и в трери клас)
И така звъня в събота вдига жена и аз инстинктивно затворих,знам че може да има приятелка и да не му правя проблем,Така и в неделя става ,Сега звъня пак и пак вдига същата жена.Осмелих се да попитам за него.ТЯ ме пита кяо съм,аз и обяснявям,А тя ми казва след като го търсите не знаете какво е станало?Викам ами не?
Моя приятел е с опасност за живота,в реанимацията в Исул.
Защо ли?
Защото 20 миризлива мангала наркомани са го пребили до смърт няколко часа след като говорих с него,пред пожарната.
Сега не зная какво да правя,не позволяват свиждания.Искам да съм до децата и майка му,разбрах че няма приятелка,А майка му сега е сама.искам да помогна а не мога.
Исках просто да си излея душата.Адски ме е страх да не го загубя.Та той има деца,иам майка,има мен,
Какво да правя?
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Ми освен да се помолиш за него, друго няма какво да направиш
Дано, човека да се оправи бързо и ЯКО СЪДЕНЕ ИЛИ БОЙ ЗА ТЕЯ ДЖАНГАЛИ МРЪСНИ !

Дано, човека да се оправи бързо и ЯКО СЪДЕНЕ ИЛИ БОЙ ЗА ТЕЯ ДЖАНГАЛИ МРЪСНИ !

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Запали една свещ и се моли да се оправи,и ние с теб.................А за мангалите долни само бой до СМЪРТ мамка им мръсни копеленца..................

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
благодаря ви,свещичка вече запалих,ама е с опасност за живота.Да те пребия на 3 мин от собственото ти жилище.А не са го обрали?От къв зор са го пребили не знам,Когато са го намерили всичко си е било в него.
УМРЕТЕ ЦИГАНИ МАЗНИ
УМРЕТЕ ЦИГАНИ МАЗНИ
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Дано се оправи човека.
А за циганите и изобщо закона, мога да препоръчам един филм Outlaw в арена го има...
А за циганите и изобщо закона, мога да препоръчам един филм Outlaw в арена го има...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Секи месец ми зимат сума ти пари за данъци и осигуровки и т.н.
Смятай колко мизерни мангали храня и след това и ходят и ни пребиват.
И после като им направят нещо и Евророма идва да ги защитава

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Съжалявам, дано приятелят ти да се оправи.
Според мен направи всичко възможно да раздухаш случая - медии, вестници, защото иначе нещата ще се потулят - гарантирам ти го. Ченгетата са майстори в стъкмистиката при престъпленията, да не мислиш че им се занимава, още повече кой знае на дознателите колко неща им висят на главата. Ако нямат личен интерес или отгоре няма натиск, въобще не си дават зор. Случаят никъде не е отразен, поне аз не намирам информация. Не се ли раздуха, тъй и ще си остане - в забвение...
Иначе днес продъниха на всички медии ушите как били хванали някакъв бакшиш да кара с алкохол - сефте...
Според мен направи всичко възможно да раздухаш случая - медии, вестници, защото иначе нещата ще се потулят - гарантирам ти го. Ченгетата са майстори в стъкмистиката при престъпленията, да не мислиш че им се занимава, още повече кой знае на дознателите колко неща им висят на главата. Ако нямат личен интерес или отгоре няма натиск, въобще не си дават зор. Случаят никъде не е отразен, поне аз не намирам информация. Не се ли раздуха, тъй и ще си остане - в забвение...
Иначе днес продъниха на всички медии ушите как били хванали някакъв бакшиш да кара с алкохол - сефте...
eddiebg написа:Съжалявам, дано приятелят ти да се оправи.
Много правилно казано

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Много се надявам човекът да се оправи...
така както описваш случката и мястото, става дума за пожарната, която е близо до 3-то районно...
Ако за съжаление е така, никаква полиция нама да помогне, цялото трето районно се държи от мангалите-наркопласьори. Това районно трябва да се унищожи заедно с факултето!
Знам случка на наркопласьор, при ПТП преби едно момче с бухалка, а като дойдоха боклуците от 3-то дръпнаха пласьорчето и му обясняваха как да се измъкне и какво да обяснява и пише.
Съжалявам, че се отплеснах, но в това районно положението е много тежко, респективно в тоя район.
Дано човекът се оправи бързо и се прибере при дечицата си!
така както описваш случката и мястото, става дума за пожарната, която е близо до 3-то районно...
Ако за съжаление е така, никаква полиция нама да помогне, цялото трето районно се държи от мангалите-наркопласьори. Това районно трябва да се унищожи заедно с факултето!
Знам случка на наркопласьор, при ПТП преби едно момче с бухалка, а като дойдоха боклуците от 3-то дръпнаха пласьорчето и му обясняваха как да се измъкне и какво да обяснява и пише.
Съжалявам, че се отплеснах, но в това районно положението е много тежко, респективно в тоя район.
Дано човекът се оправи бързо и се прибере при дечицата си!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Кофти работа
Пълно е с мангали и лайнари- преди около 30 мин. гледах най-якият побой... който съм виждал... и то в Бангкок-, Тайланд. една дузина манговци смазаха някъв работяга като не жалеха бутилки в главата му...
Та, chovek трябва да се пази доколкото може, а за твоя приятел ще стискаме палци и дано лекарите му помогнат...

Та, chovek трябва да се пази доколкото може, а за твоя приятел ще стискаме палци и дано лекарите му помогнат...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Е са ги гледах пред блока как се биха съседите мангали. Един приятел искаше да ходи да ги разтарвава с бухалката 

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4