Морето....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Морето....

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 20:16

Още ми е пресно от морето и солено ,та да споделя:
По морето-специално на юг си е маматасиджаса....!
Разликата с миналата година е направо побъркваща! Тия хора са решили да строят ,докат ... строят! Нема пролука вече към водата -съвсем скоро ше ходим на плаж с хеликоптер ,щото само тва ше е начина да се стигне до водата!! Курортните градчета вече почти се свързват и става едно общо цяло от Бургас надолу...! Първа линия,втора линия-направо ме убиха. Насекъде пише частна собственост и направо нема да може да се стигне до вода след некоя година! За път са се сетили сега да правят *специално към Ахтопол и Синеморец* -естествено точно по време на сезона се ремонтира...уж! Бях чувал нещо,че на 200м от плажната ивица нямат право да изливат бетон -ма нещо мерните единици явно са ни различни! Не съм някакъв отявлен еко-защитник или па да седна да им търся гарез на хората-все пак тва са им техни места и трябва да печелят,ма така ми се струва ,че нема да стане! просто не мога да се съглася ,че плажовете или бреговата ивица са на некой! Тва го нема никъде! Ше почнат и наколни жилища да правят в морето,ма добре ,че е бурно нащо та ше им бутне хралупките иначе до са да са влезли до 15километровата зона на международните води...па и натам...!Аз не виждам смисъл да се правя на ....обичай българското,колкото и да не ми се ще. Наесен паля към Турция или Гърция и хич не мога да се ядосвам с тия глупости тука,па след некоя година ше се разбере прав ли съм бил или нали.... :roll: И без тва излиза същите пари ,а кефа е двоен и троен...!

И мамицата му на тоя пиандур ,дето ми смачка калника през ноща!!! :evil:
Последна промяна Гост на 08 Юли 2007, 20:34, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 08 Юли 2007, 20:20

Личи си че скоро време не си минавал през Сл.бряг :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 20:26

Минах,минах....! Ма миналата година и още не беше сезона! Само работниците го беха напълнили селцето! Престаам си кво става като дойдат туристите! И е некво като Люлин-7 *без д асе обиждат люлинчани :winky: * - пълно бетон ,и сгради ,и си навеждаш главата ,за да минеш покрай некоя тераса и така клатейки глава се провираш през джунглата от бетон.Ама нещо стана зор там с хапартаментите...! Нещо цените падат....! Нещо ..зор! Нема много будали да ходат да се нагнетят в некой етаж и да млатят до плажа 2-3км и да платят луди пари и да са си като у София у печката на бетона!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Морето....

Мнение от ///Vasko » 08 Юли 2007, 20:30

SKISA написа:Нема пролука вече към водата -съвсем скоро ше ходим на плаж с хеликоптер ,щото само тва е ше е начина д асе стигне до водата!! Курортните градчета вече почти се свързват и става едно общо цяло от Бургас надолу...!

Прав си, но не се притеснявай, в Испания са минали по тоя път, здраво строителство да побъркване и в излишък, като нашите сега, нооооооо по едно време курортистите започнали да се оплакват като теб че нямало полянки ,природа,затворени плажове и т.н. И кво мислиш станало?
Ами взели да бутат построеното и възстановяват дървета и природа, така че сигурен бъди че в след няколко години и тук ще започнат да бутат постройките.Аз също бих отишъл към Турция ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Юли 2007, 20:31

SKISA написа:....

Ще се обърнат нещата според мен по някое време и никой няма да 'иска да стъпи повече'Хората искат почивка а не ЛУДНИЦА и тухли !!!! Забавления си има и по Сф...
Аз се плаша да отида там,защото не съм ходил по нашето море доста отдавна.

Гост
Аватар

Re: Морето....

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 20:36

[quote="PROSTAKAи т.н. И кво мислиш станало?
Ами взели да бутат построеното и възстановяват дървета и природа, така че сигурен бъди че в след няколко години и тук ще започнат да бутат постройките.Аз също бих отишъл към Турция ;)[/quote]
Чувал съм го тва за Испания-нищо чудно да стане и тука,ма наще закони са малко....врата в полето,та ше видим! А иначе Турция е рай-само да не беха тия кюрди да пуцат! Ходих вече три пъти там ,ма тая година нещо нема време и не ми се бъхта 1000км само за една седмица-струва си ,ама да идеш поне за 10-15 дена! Иначе там на почивка се работи - султан!!! Има да ги гоним....!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 08 Юли 2007, 21:22

Няма страшно аз мога да ти гарантирам че строеж чакат още толкова сгради . Иди виж Созопол на първа линия за какво иде реч . Ама нали имаше една поговорка като падне нещо : " Е какво като падне няма да падне в морето " Е да ама не тоя път нещата са се засилили право на там :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 21:30

Mishel_Vaian написа:Няма страшно аз мога да ти гарантирам че строеж чакат още толкова сгради . Иди виж Созопол на първа линия за какво иде реч . Ама нали имаше една поговорка като падне нещо : " Е какво като падне няма да падне в морето " Е да ама не тоя път нещата са се засилили право на там :mhihi:

бех и в Созопол...винаги минавам-сантименти! Созопол свършва след Каваците! Просто се чудя Алепу как не са го почнали!?!? Явно там заради тва ,че е е мочурище още се назлъндисват!
А са се сетих-на Приморско чувството е като се едно участваш в тая там патаклама дето се молят сичките арабели в Мека!!! просто такова стълпотворение и народ и сган -немаше и на Илиенци в най-знойните времена!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 08 Юли 2007, 22:44

таман се върнах и аз..много сме далеч от истината,с тия разбити пътища,тази мръсотия....ок,строят,ама до хотелите е адска мизерия,джунгла!
навсякъде бръмчат последни модели автомобили,ще се надскочат накрая,няма място по улиците!
до плажа са някви кози пътеки,там пък мръсотия до шия,чадърчетата малки-няма никва сянка,душ има-ама не се вижда,иначе водата е много чиста!
дърветата са кът,направо можеш да слънчасаш!незнам толкова хотели,като са готови кой ще ги напълни?
бе голяма простотия е за мен нашето черноморие,ако си с кола се чудиш къде да паркираш,тъмницата е зверска вечер,гърбиците не се виждат,всички са състезатели-лудница...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Юли 2007, 0:32

А приморско и китен?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Юли 2007, 0:36

eddiebg написа:Личи си че скоро време не си минавал през Сл.бряг :D

Е там е..... :shock:
И аз леко се потресох от картинката :shock: :shock: :shock: там хотел до хотел, г*з до г*з, игла да падне ше се забие в нечий :mhihi: (всъщност легловата база вече е много по-голяма от броя на туристите, и за това на места се създава зрителна измама че няма хора).И зеленинка няма...и много прах и боклук.
Очарована съм и от разноцветния хотел на Азис :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Созопол... и там същата картинка, само че на фона на цялата лудница в града, бях в един х-л на около 6-7 км от него, и все едно бях в джунгла... храсти, дървета по 2м. (стигаше се по 1 черен път), без нито един кьорав магазин в радиус от 5км, иначе - плаж мръсен..нито 1 цяла мидичка.... :confused:
Ако си без кола там си загубен... такси няма изглед да се навие да дойде :mhihi:

Относно Турция....малко тъжна картинка, че вместо да се опитат да задържат българските туристи в България, ги принуждават да почиват извън пределите на любимата държава....
Иначе там какво ... и там хотелите са 1 до друг, но просто обстановката е по-различна, и определено докато си почиваш не дишаш прах от строящия се на 2м. от теб хотел...
Предпочитана в последните години дестинация...за съжаление... :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 09 Юли 2007, 1:58

M2PR написа:И аз леко се потресох от картинката :shock: :shock: :shock: там хотел до хотел, г*з до г*з, игла да падне ше се забие в нечий :mhihi: (всъщност легловата база вече е много по-голяма от броя на туристите, и за това на места се създава зрителна измама че няма хора).И зеленинка няма...и много прах и боклук.

И няма, дори от тия червените пейки, дето майстора го болял кръста та не я е довършил! :confused: Днес се върнах от там и освен безбройните хотели, всичката стока от илиенци, еднообразието във всяко заведение, може ли да няма една пейка...'баси стратегията имат тия хора..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 09 Юли 2007, 2:46

Ситуацията по морето показва до голяма степен какви и колко недалновидни хора през последните 15 години са узурпирали парите в България (доста изключения има, разбира се).

А безобразието по крайбрежието е само една частичка от безумствения пъзел.

И ся чудиш: Е, мама му стара, що всичко е станало по най-нелогичния и най-противопоказния начин?

Всъщност логика си има. Изглежда "нелогично", щото на нас, хората от народа, ни липсва информация.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 09 Юли 2007, 7:17

Аз затова сега съм яко на север/точното място само на познати и на ЛС/ и тук си е супер спокойствие,водата чиста и природата на шест. Едно време ходех на Синеморец,но това беше преди почти 10г.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 09 Юли 2007, 9:07

Е ходете на Албена.
Може да съм от Варна, но съм там на почивка всяка година.
Еми поне от 7-8 години мисля няма и един нов хотел. Да правят им ремонти, но през сезона няма работници.
Само дето е пълно с румънци ( навсякъде паркирали коли с регистрация В ( Букурещ), чак няма къде да паркираш).

Следваща

Назад към Извън Темата