Всички полицаи спират на пътя - инфо +
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Всички полицаи спират на пътя - инфо +
Катаджиите не достигали заради многото катастрофи
Всички униформени полицаи в страната ще могат вече да вдигат стоппалки на пътя, да проверяват и санкционират нередовните шофьори и нарушителите. Досега това право имаха само катаджиите.
Промяната става след заповед на вътрешния министър Румен Петков от средата на май, потвърдиха за "24 часа" от МВР. С нея се определят длъжностните лица от системата на вътрешното министерство, които ще съставят актове и ще издават наказателни постановления.
Всички униформени полицаи в страната ще могат вече да вдигат стоппалки на пътя, да проверяват и санкционират нередовните шофьори и нарушителите. Досега това право имаха само катаджиите.
Промяната става след заповед на вътрешния министър Румен Петков от средата на май, потвърдиха за "24 часа" от МВР. С нея се определят длъжностните лица от системата на вътрешното министерство, които ще съставят актове и ще издават наказателни постановления.
Последна промяна Burningparis на 01 Юни 2007, 10:30, променена общо 1 път
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
фирмата дето прави стоп-палките доста ще намаже 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
само това ни трябва сега
сульо и пульо ще размахват палки и ще правят актове..не може да се кара спокойно вече.така ще намалеят катастрофите ли
тоа дето си е нарушител пак ще си е такъв..сега ще има рушвет до рушвет ще има и заяждане и кво ли не...румънска работа става вече.едно време кат патувах и кат минавах през румъния в всяко село имаше ченгета и имаше 5марки-10марки -цигари дай и .......а бе ужас

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Представяте ли си как спирам на някой, на който са му изтъркани кубинките отдолу от ходене пеша...
Тия до скоро ги подминавах, а сега и актове ще започват да пишат. Не мога да си го представя просто. Като им дадът на всички коли тогава ще започна да им спирам. Тяхната работа не е това.
А що се отнася до актовете - знаеш ли закона няма кой да те помръдне. Това могат да го потвърдят малкото юристи от форума...

Тия до скоро ги подминавах, а сега и актове ще започват да пишат. Не мога да си го представя просто. Като им дадът на всички коли тогава ще започна да им спирам. Тяхната работа не е това.
А що се отнася до актовете - знаеш ли закона няма кой да те помръдне. Това могат да го потвърдят малкото юристи от форума...

Re: Всички полицаи спират на пътя - инфо
Burningparis написа:...
Промяната става след заповед на вътрешния министър Румен Петков от средата на май, потвърдиха за "24 часа" от МВР.
....
Да ни е жив и здрав министъра. Полицайте искат по-високи заплати, той вика нема пари, но ще ви дам възможност за повече подкупи. Ебах го у к*пута.
- Гост
-
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:те ше дадат и на горските и на спасителите на плажа по един кочан още малко......!!!![]()
Ще ни спират с различни по цвят знамена, в зависимост от климатичните условия...

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
в рамките на майтапа дано не стигнем до там да дадът още една концесия на Волф , подобна на тази с горските и спасителите.
А по същество ....не знам какво да кажа и аз. Пуснах темата за да ви информирам щото си представих лично за себе си как си карам и в 3 през нощта ме спират пешаци с джобен радар ......
А по същество ....не знам какво да кажа и аз. Пуснах темата за да ви информирам щото си представих лично за себе си как си карам и в 3 през нощта ме спират пешаци с джобен радар ......
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
като ви кажа че ще стане румънска работа...и да спазваш правилата пак е кошмар защото да ви обясня например тръгвате от София за Видин и в всяко населено място куки всякви -СТОП давай документи -всичко наред чао и в другото село пак наново...тва пътуване ли е
аз в Австрия за 14дни и кръстосване по 500км на ден съм виждал точно 2 пъти куки а имало е и когато хич няма..така че и да си в ред пак ще те направят луд-да го знаете.масирано полицейско присъствие води до няква такава шофьорска психоза -човека е притеснен не се чувства спокоен---това ми е мнението

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:като ви кажа че ще стане румънска работа...и да спазваш правилата пак е кошмар защото да ви обясня например тръгвате от София за Видин и в всяко населено място куки всякви -СТОП давай документи -всичко наред чао и в другото село пак наново...тва пътуване ли е![]()
аз в Австрия за 14дни и кръстосване по 500км на ден съм виждал точно 2 пъти куки а имало е и когато хич няма..така че и да си в ред пак ще те направят луд-да го знаете.масирано полицейско присъствие води до няква такава шофьорска психоза -човека е притеснен не се чувства спокоен---това ми е мнението
Прав си приятелю.Да ги е..а в г..а!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Гост
-
WilliamsF1Team написа:SKISA написа:те ше дадат и на горските и на спасителите на плажа по един кочан още малко......!!!![]()
Ще ни спират с различни по цвят знамена, в зависимост от климатичните условия...![]()
![]()
оф-топик! ".......излезна един...мае черен флаг с черепи и вика:Чшшш,не влизаааййй ,алоооууу! викам:Аз съм тука да влезем ,ти си тука да ме извадиш!.........После ме вадиа двама-даже със скутер! Още ме болат ребрата от "изкуственото дишане"!!!"
а тва със спазването -нема да стане кат станат повече ченгетата! просто ше се бъркаме повече за повече гадове! тва е! държавата не спазва правила-аз ше спазвам!! ...ай сиктир!
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
bmwfena написа:...масирано полицейско присъствие води до няква такава шофьорска психоза -човека е притеснен не се чувства спокоен---това ми е мнението
Много верно е това! Аз като карам понякога се усещам че повече гледам за куки отколкото пътя, да неговорим че и за дупки тряя да се внимава. Карането става да си *бе майката сега като вземат да изскачат от отвсякаде зелените...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
GUFF написа:bmwfena написа:...масирано полицейско присъствие води до няква такава шофьорска психоза -човека е притеснен не се чувства спокоен---това ми е мнението
Много верно е това! Аз като карам понякога се усещам че повече гледам за куки отколкото пътя, да неговорим че и за дупки тряя да се внимава. Карането става да си *бе майката сега като вземат да изскачат от отвсякаде зелените...
нормални ли сте бе, хич не ми пука за тея къде са и колко са
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2