Германски учени отричат Баташкото клане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Германски учени отричат Баташкото клане

Мнение от sladkotobeb4e » 23 Апр 2007, 23:44

Германски учени от Института за Източна Европа към университета в Берлин твърдят, че "Баташкото клане е мит и жертвите са преувеличени".

Според Мартина Балева и Улф Брунбауер от института турското робство е било мнимо. Двамата смятат да организират научна конферренция на 18 май, за да докажат тезата си. Митът Батак насажда омраза между българите и мюсюлманското общество и вреди на отношетнията с Турция, твърдят двамата. Според тях от мита за Баташкото клане тръгва насаждането на омраза към турското население в България. То води до антитурските преследвания през 1989 г. Двамата твърдят още, че известният американски журналист Макгахан е преувеличавал събитията у нас в репортажите си за тях през 1876 г.
източник: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035758

Първо ни накараха да викаме Османско присъствие вместо Турско робство, сега пък откриха, че нямало и клане, след някоя и друга година незнам какво ще измислят- че и Левски не е съществувал
:evil:

Какво е вашето мнение по гореспоменатия цитат?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 23 Апр 2007, 23:51

Ей това ми е мнението :1: Не може някой който си шпреха езика на 2000 км оттук да дойде, да направи някакви измислени проучвания и да каже какво се е случило по нашите земи, с нашата кръв, и за което могат да говорят хиляди бабички и дядовци - каквото се е предавало от поколение на поколение... а това за "присъствието" - също един :1:
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 24 Апр 2007, 0:11

Т'ва не е нищо. Сложили са някаква ДеПеСарка да ни преподава измислен курс в университета и твърдеше, че турците не са искали дори да посетят територията на България - българите сме предизвикали турците да ни нападнат, за да ни възпитат на техните нрави, обичаи и вяра, тъй като по онова време турците (или османци все тая) са се славели с по-високо положение в Европа. Та нашата цел била те да ни потурчат и издигнат в очите на Европа... След като го каза това си взех химикалката (която без малко да хвърля по нея) и най-демонстративно напуснах лекцията :mhihi: Тая и в другите лекции говореше глупости, но това беше върха! Спорът с нея е безмислен, опитвал съм :mhihi:

Тия глупости ги правят с цел да намалят изкуствените конфликти българи-турци...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Апр 2007, 0:20

не сте ли слушали "Тъпанчев на училище" на Шкумбата ...
там си е казано ..."Тук таме турско робство"
:mhihi: :help: :mhihi: :help:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 24 Апр 2007, 0:22

Да ти кажа ли какво мисля ...............ето това мисля :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Апр 2007, 0:33

Е да им еба майката на двамата тапаци и на тъпия им институт. Специални по-здрави за майката на продажната к**ва Мартина Балева. Тази безмислица се финансира от фондация "Роберт Бош", която "подпомага партньорството между народите". Така, че колеги, някаква част от парите които сме похарчили за продукти на Бош е отишла за финансиране на тази помия :( . Така че да им еба майката и на Бош.
Черепите в църквата в Батак и те ли са "преувеличени"?
Проблемът на швабите е че се насраха през втората световна война. То не бяха концлагери, не бяха погроми (като този във Вършавското гето), не бяха убийства на цивилни като в Лидице. Избиваха еврей, славяни, цигани, педали, луди. Според разбиранията на Хитлер и смотаните му последователи и ние сме "непълноценна раса".
И затова сега швабите са гузни, ама много гузни. И отидаха в другата крайност--почнаха да лижат задниците на всякакви малцинства и нехристиански народи, та ако може да се забрави свинщината им от войната.
А иначе на тема национално достойнство "великите" шваби са много здухани. Здухват се от руснаци и американци, защото ги смачкаха през войната.
Още веднъж майка и мръсна на Мартина Балева. Тая се е продала за жълти стотинки. Отишла е чак в Германия да пише такива глупости, за да не гладува на стари години. Ако в БГ работи в подобен безсмислен институт, заплатата и няма да и стига да си плати парното. Подобни глупости се финансират и от турската държава. Така се опитват да "лъснат" миналото си. По подобен начин се опитват да зличат и арменския геноцит. Турците твърдят, че не са избили 1.5 милиона арменци. Но арменското лоби е силно и света знае истината.
Турците нарочно финансират подобни кухи проекти, в който участват продажници като Мартина Балева. Така се придава достоверност--вижте, един български учен отрича Баташкото клане.
Тия двама тъпаци от тоя институт що не отречат и Холокоста? Защото ще ги разпънат. Занимават се с нас, защото на правителството и на "социалния" президент не им пука. Все пак ДПС е на власт :( .

Нарочно не съм слагал * или ... в нецензурните думи. Такива капути трябва да се псуват с цяло гърло. Те от това разбират. Като имам повече време (утре вечер) ще им намеря майла и ще ги напсувам и там.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 24 Апр 2007, 0:38

Ще дойде видов ден и вси4ки гьзолизци отри4ашти историята ще го духат барабар с тези които им повярваха 4е не е имало турско робство. Гадни манафи педали депесари и темподобни лайнари цялата гняв на изстрадалия народ да ви се стовари и дано има живот на оня свят та да гледате от там докато се мь4ите и давите в гнусотията си. Да гледате как и децата ви се мь4ат заради вас и най на края разберете 4е това е подигравка с таези които ще ви пратйт на оня свят, по на4ина по който убивахте на6ите бащи и дядовци.

Потребител
Аватар

Мнение от Slavko » 24 Апр 2007, 0:57

Не мога да разбера тези защо се опитват да се занимават с нещо което не могат да докажат че не се е случвало и което е едно от наи-ужасявашите неща случвали се в нашата история!!!!! Явно тези си нямат друго с какво да се занимават.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 24 Апр 2007, 1:25

Това немците са едно стадо овци! като им каже човек мразете евреите, те ги мазят! като ги питат искате ли тотална война, те искат! Такава си им е сбърканата психология и до ден днешен нищо не се е променило. Нямат очи да се обърнат към собствената си история от преди има няма 50 години, и като чуят за история се чудят накъде да гледат и къде да се заврат, а тръгнали да се бъркат в нашата! В тая сбъркана държава няма един нормален човек, кой квото ще да ми казва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 24 Апр 2007, 1:32

зарежете ги немците, имаме си наше чадо там :evil: ... тая тема нещо ме изнерви :evil: много ме изнерви... :evil:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 24 Апр 2007, 11:02

Това което ще напиша не ми отива но не мога да се стърпя
Да им еба майката грозна лайняна миризлива в спечения мазен гъз. Да си заврат шибаното изследване в аналното отвърстие напряко за повишаване на удоволствието. Тия боклуци сигурно въобще не са идвали в България да пукнат и те и сичките им роднини до девето коляно да им се затрие семката. Метеорит да срине шибания им институт а квото остане земетресение да го довърши. Жалко че не мога нищо по физически да им сторя а само си приказвам :twisted:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 24 Апр 2007, 11:07

Яд ме е, но просто няма да коментирам. Каквото и да кажа ще е малко. Това е ГАВРА! :evil: Тия нещастници нямат ли си собствена история за нищене, че се ръчкат където не им е работа? И с какви факти подкрепят твърденията си? Нямало търско робство, нали? Нямало и клане в Батак? Да ви няма и вас, некадърни продажници! :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 24 Апр 2007, 11:15

Това са тотални безбожници! И като си помислите че всичко това го правят за да намажат някоя кинта!? :D Смешна работа!!! Нищо!!! Господ си знае работата!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Апр 2007, 11:21

err0r написа:.... Това е ГАВРА! :evil: ...

Това са точните думи ! :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Апр 2007, 11:26

Трябва да пускат "Време разделно" всеки месец ,за да не забравяме....!!!
Трябва да минат още 500 години ,за да отзвучи малко това!!!
И пак едва ли....!!! Били сме много толерантни ,много лежерни.....!!!
Ми е за тва ни се катерат по главите!!! Ма да се качат ,па да се лъзнат и да се натътрузат баш на главите ни....долните говеда!!! :evil:
Много ми отминава толерантността като видя такова нещо!!!
Секва сган ни се катери по главите, яде ни от парите, натиска ни жените ,а ние ......сме толерантни!!!

Следваща

Назад към Извън Темата