Въпрос за справка от КАТ
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за справка от КАТ
Колеги,
Днес ходих до КАТ, за да ми дадът справка, колко контролни точки са ми останали.
Получих една дълга разпечатка в която са описани нарушенията, които съм правил досега, съответно с глобите. Никъде обаче нямаше споменато колко точки съответно са отнемани, въпреки че има описани нарушения, за които се полага отнемане на точки.
Накрая пишеше следното, което много ме озадачи:
----
0 отнети точки от наказателни постановления
----
и под него:
---
Уведом. писмо от 1.04.2007 за 28 нак. точки.
---
Молбата ми е, ако има някой адвокат, който да се занимава с КАТ неща, или някой да работи в КАТ, нека ми обясни какво означават последните два реда, и колко точки да смятам че са ми останали.
Днес ходих до КАТ, за да ми дадът справка, колко контролни точки са ми останали.
Получих една дълга разпечатка в която са описани нарушенията, които съм правил досега, съответно с глобите. Никъде обаче нямаше споменато колко точки съответно са отнемани, въпреки че има описани нарушения, за които се полага отнемане на точки.
Накрая пишеше следното, което много ме озадачи:
----
0 отнети точки от наказателни постановления
----
и под него:
---
Уведом. писмо от 1.04.2007 за 28 нак. точки.
---
Молбата ми е, ако има някой адвокат, който да се занимава с КАТ неща, или някой да работи в КАТ, нека ми обясни какво означават последните два реда, и колко точки да смятам че са ми останали.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Актоветв имат давност 2 години. Ако са минали две години е невалиден. За всяко нарушение си пише колко точки ти отнемат. А оная овца зад гишето също трябва да ти кайе.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
А, не беше ли по-лесно, взимайки си разпечатката да попиташ на гишето, колко точно точки имаш. Вярно, че тука има гадатели, ама и те понякога почиват...
Все едно да ти кажа колко ми е сметката за парното и да те питам сега колко от тях отиват за подгряване на водата и колко за такса мощност...
Все едно да ти кажа колко ми е сметката за парното и да те питам сега колко от тях отиват за подгряване на водата и колко за такса мощност...
Vlados написа:А, не беше ли по-лесно, взимайки си разпечатката да попиташ на гишето, колко точно точки имаш. Вярно, че тука има гадатели, ама и те понякога почиват...
Аз затова питах дали има някой от КАТ да ми разясни, ясновидци не съм търсил.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Club BMW написа:Mitaka85 написа:Актоветв имат давност 2 години. Ако са минали две години е невалиден.
Това не е вярно!
като казваш нещо поне се обоснови малко , иначе така изтреляно във въздуха.... Аз лично намазах от това помилване с 2те години , около 1200лв отървах с чакане. Единствено за данъци не важи тази давност
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ако от 2007 година досега не си правил нарушение, нямаш отнети точки. Две г. без нарушение и точките са на фул. Може би затова става въпрос 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ineedmoney написа:martost написа: Две г. без нарушение и точките са на фул.quote]
сигурен ли си в тва твърдение?
Аз съм сигурен

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ineedmoney написа:martost написа: Две г. без нарушение и точките са на фул.quote]
сигурен ли си в тва твърдение?
Така е,на мен ми ги връщаха така

Като отидох на касата да плащам и ми казаха 50лв ми идваше да скачам от кеф

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
А кога си взел книжка????? Не е ли баш 2007г????
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
V-max написа:Club BMW написа:Mitaka85 написа:Актоветв имат давност 2 години. Ако са минали две години е невалиден.
Това не е вярно!
като казваш нещо поне се обоснови малко , иначе така изтреляно във въздуха.... Аз лично намазах от това помилване с 2те години , около 1200лв отървах с чакане. Единствено за данъци не важи тази давност
Дай по кой Закон, чл., ал. за да ме затапиш

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Club BMW написа:V-max написа:Club BMW написа:Mitaka85 написа:Актоветв имат давност 2 години. Ако са минали две години е невалиден.
Това не е вярно!
Дай по кой Закон, чл., ал. за да ме затапиш
Чл. 158 ал. 2 от ЗДП - това е за вазвръщане на точките.
А давността на административната глоба 3 години
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2