Някой колега от кв. Хиподрума в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Някой колега от кв. Хиподрума в София?

Мнение от tk3c » 19 Дек 2008, 12:54

Здравейте,

последната 1 седмица някакви наркоманчета се опитвали да ми разбиват и 2те коли, оня ден си намерих старата бричка с назъбен страничен прозорец, явно са се опитвали да го смъкват, а тая сутрин си намерих бмв-то с липсващи емблеми и спукано челно стъкло. Личи си как са се опитвали да отлепят стъклото. Интересно ми е някой друг от района дали ги има тия проблеми, защото от години си паркирам колите пред блока и никога не са им посягали, та си го обяснявам с някоя нова банда тъпанари. Мисля ако продължат с простотиите, да се вдигна по нощите и да обикалям докато не ги хвана

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 19 Дек 2008, 12:58

Тая година равносметката е три пъти пресушен резервоар :evil: Преди две години на два пъти оставах без лайстни :evil: :evil:
Случват се случки в тоя квартал :twisted: :twisted: :twisted:
R6 - Was sonst?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Дек 2008, 13:03

колега беше пускал там, че са му откраднали мултифункционалния волан на е46цата

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Дек 2008, 13:15

Лелее, колега, недей така, че тука сума ти народ е от Хиподрума... Поне в мойто каре сме 5-ма. И ние паркираме пред блока, до сега не е имало пролеми... Съжалавям за твойта случка, дано да е нещо епизодично, че.... :confused: :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Дек 2008, 13:40

Apassionata написа:Лелее, колега, недей така, че тука сума ти народ е от Хиподрума... Поне в мойто каре сме 5-ма. И ние паркираме пред блока, до сега не е имало пролеми... Съжалавям за твойта случка, дано да е нещо епизодично, че.... :confused: :(

ма нещо не ходите в коне в почивка :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 19 Дек 2008, 13:52

Мишу написа:
Apassionata написа:Лелее, колега, недей така, че тука сума ти народ е от Хиподрума... Поне в мойто каре сме 5-ма. И ние паркираме пред блока, до сега не е имало пролеми... Съжалавям за твойта случка, дано да е нещо епизодично, че.... :confused: :(

Хвани си оправи малко словореда и начина на изразяване, та да хванем ние да разберем какво искаш да кажеш :evil: И като не ти е ясно аз какво искам да кажа, по-добре мълчи ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tk3c » 19 Дек 2008, 14:30

май ще се ръся за платен паркинг :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Дек 2008, 14:37

Apassionata написа:
Мишу написа:

Хвани си оправи малко словореда и начина на изразяване, та да хванем ние да разберем какво искаш да кажеш :evil: И като не ти е ясно аз какво искам да кажа, по-добре мълчи ;)

нищо ли4но виж как си го написала това изречение ,хвани ме деее хвани ме полека :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 19 Дек 2008, 14:55

Apassionata написа:... Съжалавям за твойта случка, дано да е нещо епизодично, че.... :confused: :(

Всяка година има нов сезон с много епизоди :twisted:
R6 - Was sonst?

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 19 Дек 2008, 16:03

Мишу написа:
Apassionata написа:
Мишу написа:

нищо ли4но виж как си го написала това изречение ,хвани ме деее хвани ме полека :mhihi:

Мдааа, да те хвана, ма... аз последния влак съм го хванала ;) А ти си май от много закъсняващите... Пък и не чакаш...
Ей, хванахме, та съсипахме Темата на Стопанския двор... Дай да се оглеждаме, ослушваме и да хващаме бандюгите в квартала Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Дек 2008, 16:10

Мдааа, да те хвана, ма... аз последния влак съм го хванала ;) А ти си май от много закъсняващите... Пък и не чакаш...
Ей, хванахме, та съсипахме Темата на Стопанския двор... Дай да се оглеждаме, ослушваме и да хващаме бандюгите в квартала Изображение[/quote]
знаеш ли винаги има шанс да се развали този влак и да хванеш друг :mhihi: :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 19 Дек 2008, 16:15

Явно не е минал номера с колежките на новогодишното парти :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 19 Дек 2008, 18:08

И аз съм от Хиподрума. От време на време стават такива неща. На нас засега само едни халогени са ни отишли. Но на един от другия вход с една Е60-ка му откраднаха фаровете и му разбиваха колата, на един колега с Е36 комби също му я разбиваха веднъж.. И тука както навсякъде ги има такива случаи за съжаление. :(
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Дек 2008, 21:26

Аз също съм в Хиподрума. Колите стоят в гаражи и засега всичко си е на място :mhihi: Макар че веднъж едната кола беше оставена пред блока за около час два....и след това беше одрана....някой беше решил да я украси минавйки с ключ :roll:

Във всеки квартал предполагам има недоброжелатели, изхода не знам какъв е....освен всеки да се строи до колата си и да я пази :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от tk3c » 19 Дек 2008, 22:28

Ей че много хора от хиподрума, колите може да не успеем да опазим ама може да си спретнем една среща на по бира да си поговорим за коли, че мен хич ме няма в тая област, тъкмо да се пообразовам :driving: :drinking:

Следваща

Назад към Извън Темата