Разделители за ленти - за или против?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Разделители за ленти - за или против?
Говорим за това нещо (или пък други подобни приспособления, които пречат на престрояване непосредствено преди кръстовище) и поставянето му на линиите, разделящи лентите, 15-20 метра преди натоварените кръстовища.
Моля гласувайте!
Моля гласувайте!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Е добре де ако случайно си объркал на къде да завиеш??? треба целия град ли да обикаляш или по добре да се пристроиш и извиниш на някой колега?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
uricatoli написа:Е добре де ако случайно си объркал на къде да завиеш??? треба целия град ли да обикаляш или по добре да се пристроиш и извиниш на някой колега?
идеята е да седят между платна с различни посоки на движение

uricatoli написа:Е добре де ако случайно си объркал на къде да завиеш??? треба целия град ли да обикаляш или по добре да се пристроиш и извиниш на някой колега?
По скоро трябва да се помисли как да се спре предреждането. Примерно за ляв завой си се редиш и някой тарикат от лентата за направо минава най-отпред и втория тарикат зад него нема каде да отиде и блокира и лентата за направо от там всички за направо свирят и пускат десен мигач да заобиколят тариката от което следва засичане на тези които са за надясно спирачки верижна и 3 часа чакане на КАТ и нереално задръстване... Ей това е проблема в София...
Пример с крастовището на цар освободител и раковска... Еми сутрин там тея от левия завой минават повече отколкото от тея за направо... а там даже има камери..
Твърдо за .... ма да са такива каквито са на клипа и да си минааш през тях ако се занесеш нещо ако стане случайно а не през решетките дет са сега хем си ебаваш колата хем решетки поражения ала бала ... така всеки ще ги спазва и ще са безопасни в крайна сметка..
П.С това за решетките го знам от личен опит

П.С това за решетките го знам от личен опит

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Абе тези простоии, които са ги сложили до НДК под моста, където се разделят бул. България нагоре и изкачването към бул. Витоша надясно .... от метал ли са направени или са некакви такива като от клипчето? На мен ми се струват като адската недомислица... ниски са и се виждат в последния момент, ако си зад някое по-голямо МПС. Чудно ми е как така още са здрави...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Wolfen написа:Абе тези простоии, които са ги сложили до НДК под моста, където се разделят бул. България нагоре и изкачването към бул. Витоша надясно .... от метал ли са направени или са некакви такива като от клипчето? На мен ми се струват като адската недомислица... ниски са и се виждат в последния момент, ако си зад някое по-голямо МПС. Чудно ми е как така още са здрави...
Едно време беше пълно с такива по междуградските пътища вместо мантинели. Мисля, че са от пластмаса, ама не вярвам да са гъвкави...нищо чудно някой скоро да ги събере на куп всичките

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мразя путки.е (също мъжките), който от съседната лента пререждат цялата колона - БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ - 5м. преди кръстовището е достатъчно според мен - хем да неможе да пререди първите две коли, хем ако решим да го пуснем 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Твърдо против
За какво ?
нима ако има нормална маркировка няма да е по красиво и по удачно и всичко ще е по добре.

За какво ?
нима ако има нормална маркировка няма да е по красиво и по удачно и всичко ще е по добре.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Един приятел се пробва да събере тия пред УНСС..те са подобни ма по-ниски...е не успя да мине като на клипчето де,сега колата е в сервиз...
Против съм!

Против съм!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
мноо твърдо за +
е сега на гоце делчев и ония булевард покрай южния, как изведнаж спряха да се "объркват"

е сега на гоце делчев и ония булевард покрай южния, как изведнаж спряха да се "объркват"

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3