Ей Така Се Минава На Червено - България 2008
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ей Така Се Минава На Червено - България 2008
едно любимо мое кръстовище. Enjoy.
http://www.zazz.bg/play:3e92a75f
Знам че има цяла секция за Фън, ама това определено не е фън и там никой няма да го види
http://www.zazz.bg/play:3e92a75f
Знам че има цяла секция за Фън, ама това определено не е фън и там никой няма да го види
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Това е на строителния техникум, или се бъркам. Там има камера, но мисля, че тя следи само движението от площад Журналист по трамвайните релси пред самото училище.
Друг е въпроса, че тоя светофар е безсмислено настроен...
Друг е въпроса, че тоя светофар е безсмислено настроен...

- Гост
-
Не е правилно, но ако имаше и кой да вложи малко повече мисъл в светофарната организация нямаше да е така... Може би чакат некой ден, като задръстването стигне до горе до кулата, тогава да помислят за реорганизация...
Камерата не работи отдавна, по релсите пред строителния винаги има задръстване...ама не от трамваи...
Камерата не работи отдавна, по релсите пред строителния винаги има задръстване...ама не от трамваи...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия светофари са настройвани от някой пълен идиот. Тоя е единия, който свети много тъпо (вероятно за да не пречат на трамвая ама какво пречи да се направи да свети червено за на право само, когато идва трамвай). Другия е следващия в подока Графа. Ако идваш по канала и завиваш в посока към Графа и ако не си една от първите коли винаги те хваща червено. Не е проблем да минеш ако си за на право обаче, защото той е с една секция и червеното светва за да пусне пешеходците, които пресичат от лявата ти страна, ако си за направо и минеш на червено не се засичаш с никой.
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
На този светофар е така и ако не минеш по този начин значи да си висиш там 10 дни.
без бой си признавам аз съм го правила.
без бой си признавам аз съм го правила.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И аз го правех докато не ме изловиха кукерите след спирката на градския на България. Седят там редовно и дебнат точно за това нарушение,внимавайте!
Светофара е настроен наистина идиотски и предразполага към това нарушение.Дано най-накрая някой от когото зависи да си влезе във функциите.
Подобно е положението с пешеходната пътека точно в началото на изкачването/спускането за/от телевизионната кула. Очеизбождаща е нуждата от надлез или подлез на това място ама докато не загинат хора няма да се задействат,а после ще пляснат светофар сигурно
Светофара е настроен наистина идиотски и предразполага към това нарушение.Дано най-накрая някой от когото зависи да си влезе във функциите.
Подобно е положението с пешеходната пътека точно в началото на изкачването/спускането за/от телевизионната кула. Очеизбождаща е нуждата от надлез или подлез на това място ама докато не загинат хора няма да се задействат,а после ще пляснат светофар сигурно

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
На този светофар на Евлоги и Др. Цанков чакам всеки ден като се прибирам от работа ... ама чакам, не се правя на тарикат като останалите от клипчето мамка им! А много мразя като съм първа линия и няколко гъзета от дясната лента да ми се лепнат отпред 

Biankonero написа:Не е правилно, но ако имаше и кой да вложи малко повече мисъл в светофарната организация нямаше да е така... Може би чакат некой ден, като задръстването стигне до горе до кулата, тогава да помислят за реорганизация...
То одавна подмина кулата и вече е към Интерпред, като светне горе зелено и всички се втурват и на средтаа на кръстовището увисват, а така другите немогат да продължат. Така, че задръстването е от Кулата до този светофар
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
NeoPrint написа:И аз го правех докато не ме изловиха кукерите след спирката на градския на България. Седят там редовно и дебнат точно за това нарушение,внимавайте!
Мен на тая пътека ме сгазиха преди време и куките заключиха, че ми нямало нищо (явно охлузни рани и навехнати стави не се броят ако те е сгазил бивш полицай). Оня после се опита и да бяга, беше се заключил в колата, аве циркове.. Затва вече си минавам на червено, забранено, затворено и секво такова, а с актовете и фишовете си бърша задника. Като направя 10к от глоби ще поискам политическо убежище в Албания

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
и аз веднъж минах на такова кръстовище
даже не погледнах светофара видях че другите минават и аз покрай тях ама само аз бях направо 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Wolfen написа:ама чакам, не се правя на тарикат като останалите от клипчето мамка им! А много мразя като съм първа линия и няколко гъзета от дясната лента да ми се лепнат отпред
Абе и аз така, чакам... И за гъзетата, точно днеска един със Сиво Е90 така ми се лепна, ма много грубо...и с тъмни цайси "пича" и гааззз. Е сложих и аз цайсите/буквално/ и газзз, вземах и душата на Пантерката ми мила /ей за тва искам поне 320ка, да му се невиди/... и се позакачахме малко... на два-три следващи светофара. Ма нещо бех полудяла днеска...
А пък тия ден излизат на "България" и "Несторов" от там дет само тролея тряя да минава и застават най-отпред, не е истина, някой ден, заклевам се, ще нацепа някой отзад! Пък да видим кой ще е виновен

Apassionata написа:Wolfen написа:ама чакам, не се правя на тарикат като останалите от клипчето мамка им! А много мразя като съм първа линия и няколко гъзета от дясната лента да ми се лепнат отпред
Абе и аз така, чакам... И за гъзетата, точно днеска един със Сиво Е90 така ми се лепна, ма много грубо...и с тъмни цайси 4пича" и гааззз. Е сложих и аз цайсите/буквално/ и ... се позакачахме малко... на два-три следващи светофара. Ма нещо бех полудяла днеска...
А пък тия ден излизат на "България" и "Несторов" от там дет само тролея тряя да минава и застават най-отпред, не е истина, някой ден, заклевам се, ще нацепа някой отзад! Пък да видим кой ще е виновен
Не е нужно да го нацепваш - няма смисъл да си трошиш колата. Най-културно слез, извади манивелата и го искарай през джама

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Escape написа:Apassionata написа:Wolfen написа:ама чакам, не се правя на тарикат като останалите от клипчето мамка им! А много мразя като съм първа линия и няколко гъзета от дясната лента да ми се лепнат отпред
Абе и аз така, чакам... И за гъзетата, точно днеска един със Сиво Е90 така ми се лепна, ма много грубо...и с тъмни цайси 4пича" и гааззз. Е сложих и аз цайсите/буквално/ и ... се позакачахме малко... на два-три следващи светофара. Ма нещо бех полудяла днеска...
Не е нужно да го нацепваш - няма смисъл да си трошиш колата. Най-културно слез, извади манивелата и го искарай през джамаТи си жена и ще ти е зор, ама сигурно се се намира някой покрай теб
Да го изкарам, ма той не е един, поне 7-8 коли всяка божа сутрин са отпред, и жени го правят на всичкото отгоре!Ввчера май беше, няква така спря, че след нея тролей и не може да си завие тролея наляво по Несторов... И аз зад нея, и тя се пробва нещо да се измести, ма няма място, е как да има, те сто маймуни тарикати там...и ми прави знаци, да дам назад, знаеш кога! Е големо свирене настана, тролея насред кръстовището... махни, махни... е тогава ми идваше да слезна да се разправям, ма... бях станала с квото си тряя напред и музичка, и топличко...

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Apassionata написа:Wolfen написа:ама чакам, не се правя на тарикат като останалите от клипчето мамка им! А много мразя като съм първа линия и няколко гъзета от дясната лента да ми се лепнат отпред
Абе и аз така, чакам... И за гъзетата, точно днеска един със Сиво Е90 така ми се лепна, ма много грубо...и с тъмни цайси "пича" и гааззз. Е сложих и аз цайсите/буквално/ и газзз, вземах и душата на Пантерката ми мила /ей за тва искам поне 320ка, да му се невиди/... и се позакачахме малко... на два-три следващи светофара. Ма нещо бех полудяла днеска...
Любимият ми светофар е на Вапцаров и Симеоновско .. Те там можеш да видиш всякакви глупости от всичките 4 платна идващи към това кръстовище .. Откъм Лозенец всеки гледа да се пререди използвайки дясната лента, откъм Симеоновско - същата работа, от кулата - подобно и тия дето идват от Софияленд пък затапват като се набият на средатана кръстовището ..
Това е най-малоумното кръстовище в цяла София сигурно..
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2